perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tšetšeenien törkeän laittoman maahantulon järjestäminen tuomiolla 15.4.2011 kello 9

Tšetšeenien törkeästi laittoman maahantulon järjestäminen on tuomittavana Vantaan käräjäoikeudessa jo muutaman päivän kuluttua perjantaina 15.4.2011 kello 9. Tämän törkeän laittoman maahantulon järjestämisestä tuomiolla on Mikael Storsjö, joka tunnetaan Al-Qaidan, Doku Umarovin ja uusnatsien terroritekoja (ks. konferenssi 14.4.2011; myös tämä lehdistötiedote syytä lukea) mainostavan Kavkaz Centerin servereiden omistajana. Tuon maahantulon yhteydessä Storsjö on saanut myös tšetšeenityövoimaa terroristisivuston ylläpitoa varten. Olin jo viime kerralla 24.2.2011 paikalla valmistavassa istunnossa, minkä tähden terrorismia edistävä sivusto Kavkaz Center ilmaisi ärtymyksensä 25.2.2011 minua vastaan, mutta ilmaisi luottamuksensa, että Heidi Hautala saapuu 15.4.2011 Mikael Storsjön pelastajaksi; Kavkaz Center kertoi jopa senkin, että Heidi Hautalan rikosilmoituksen johdosta minut olisi kutsuttu juuri samaksi hetkeksi 25.2.2011 esitutkintaa varten toisaalle, vaikka en sitten mennyt sinne esitutkintaan. Olin siellä, missä oli Storsjö ja hänen tšetšeenit. Korostettakoon, että valtaosa tšetšeeneistä ei voi hyväksyä Kavkaz Centerin sairasta ideologiaa, minkä tähden Kavkaz Centerin ympärille valikoitunut yhteisö onkin epäilyttävä.


Videon lähde: Russia Today
Helsingin vaalipiirissä Suomen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokas Juha Molari, teologian tohtori ja BBA, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) aktivisti ja taloustoimittaja, vaatii, että Suomen hallituksen ja lainvalvontaviranomaisten täytyy noudattaa YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimusta, jonka voidaan katsoa velvoittavan myös Suomen hallitusta ja lainvalvontaviranomaisia Kavkaz Centerin sulkemiseen, palvelimien takavarikointiin ja Kavkaz Centerin koko administraation pidätykseen jatkotutkimuksia varten. Vantaan rikosoikeudenkäynti olkoon hyvä alku toimenpiteille, jossa Suomi lopettaa kaksinaismoraalin, vaikka Mikael Storsjön hyväksy saapuvat jälleen kerran puolestapuhujiksi sekä Jukka Mallinen että Heidi Hautala.

Jukka Mallisen mukaan olen syyllistynyt laittomaan uhkaukseen häntä vastaan, koska hänestä oli erään pilakuvan - kuvamanipulaation - oikeassa laidassa pieni osa kasvoja, kun kuvamanipulaatiossa arvosteltiin Mallisen ja Hautalan antamaa tukea vuonna 2004 terroristisivuston Kavkaz Centerin paluulle Suomeen. Mallisen mukaan hän joutuisi laittoman uhan alle kuvan perusteella, jossa ei mainita edes hänen nimeänsä. Suomen rikoslain mukaan laiton uhkaus merkitsee kylläkin aseen tai vastaavan toimen nostamista toista vastaan "rikollisessa tarkoituksessa" tämän toisen ihmisen henkeä uhaten, mutta Mallisen spekulaatio on kovasti villi ja edellyttää monimutkaisia ajatuskehitelmiä, joita lainlaatija ei ole rakennellut lakitekstiin.

Heidi Hautala on myös tehnyt rikosilmoituksen - koko Suomen antifasistista komiteaa vastaan. Minulta poliisi kysyi Hautalan ohjeiden mukaan tekstistäni, miksi olen kirjoittanut suomalaisessa koulussa kiusatusta venäläisestä pojasta ikään kuin tämäkin moitteeni russofobista koulukiusaamista kohtaan olisi jotenkin rikollista. Paljon muuta poliisilla ei ollutkaan kysyttävää. Muistutin myös siitä, että Hautala on itse toiminut julkisuudessa äärimmäisen provokatiivisesti ikään kuin sananvapauden ja ilmaisuvapauden puolesta jopa rikollisten tahojen hyväksi, kun taas olen arvostellut häntä siitä, että nainen on antanut tukensa terrorismia mainostavan Kavkaz Centerin olemassaololle. Mielestäni Hautalan toiminta on kaksinaismoralistista eikä hänellä ole enää uskottavuutta Euroopan Unionin ihmisoikeusalivaliokunnan puheenjohtajana, kun Hautalan toimien kyseenalainen luonne tulee julkiseksi kansainvälisesti.

- - - -

No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +358 44 322 2661 or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Молари, Юха — Википедия