perjantai 20. toukokuuta 2011

Nobelin rauhanpalkinnolla palkittu presidentti Obama lunasti paikkansa ristiretkeläisten ylimmäisenä pappina

Lauantaina 14. toukokuuta Libyassa haudattiin 11 uskonnollista johtajaa. Naton ristiretkeläiset olivat murhanneet heidät. Naton hyökkäyksessä tapettiin perjantaina iltapäivällä nämä uskonnolliset johtajat. Hautajaisten jälkeen Nato esitti "pahoittelun" joukkomurhalle, mutta ei mitään anteeksipyyntöä. Sotilasliitolle oli yllätys, että muslimit kokoontuvat perjantaina iltapäivällä rukoukseen imaamien johdolla. Nato oli ilmoittanut perjantaina onnistuneesta hyökkäyksestä Bregan temppeliin, jota he pitivät käsky- ja valvontakeskuksena siviiliväestöä vastaan. Tämän tietämyksen valossa Nato katsoi oikeudekseen vieraan valtion alueella pommittaa kuoliaaksi temppelissä palvelusta toimittaneet imaamit. Hautajaisseremonioiden aikana Naton sotakoneet lensivät lähettyvillä ja häiritsivät muslimihautajaisia. Naton pommitusten kohteiksi ovat joutuneet myös Tripolin yliopisto ja sairaalat sekä kansallisen television antennit.

Yhdysvaltojen uskonnonvapauskomitea antoi 28. huhtikuuta 2011 vakavat huomautukset Pohjois-Afrikan ongelmallisesta uskonnonvapaudesta. Yhdysvaltojen uskonnonvapauskomitean hallituksen mukaan Egypti tuli sijoittaa pahoista pahimmaksi mustalle listalle, jossa paheksutaan puutteita uskonnon vapaudessa ja hyökkäyksiä kristinuskoa vastaan. Raportti luovutettiin Barach Obamalle, jotta hän tietäisi, miksi Naton täytyy jatkaa ristiretkiään. Uskonnonvapauskomitea nosti myös Venäjän, Kazakstanin ja Tadžikistanin tarkkailulistalle uskonnonvapauteen kohdistuneiden rikkomusten tähden. Komitean komissaari Felice Gaer ilmoitti erityisesti korostaen huolestuneisuutensa Venäjästä, jossa jälleen asetetaan rajoituksia uskonnon vapaudelle, kun hallitus on lisännyt ääriliikkeitä rajoittavan lainsäädännön oikeuksia uskonnollisia ryhmiä vastaan.

Barack Obaman kauan odotettu puhe 19. toukokuuta oli ilouutinen arabivaltioiden lisääntyvälle uskonnolliselle vapaudelle kuolla uuden ristiretken ilotulitusten aikana. Uskonnonvapauskomitean määritelmien mukaan ongelmallisissa valtioissa on poliitikot ja media ilmoittanut tuohtumuksensa Cameronin, Sarkozyn ja Obaman kylmäverisyyttä ja sotarikoksia vastaan. Kansainvälinen media kertoo Libyan viranomaisten hyökkäävän aseettomia siviilejä vastaan. Samanaikaisesti Nato käyttää rauhanomaiseen ristiretkeen miljoonia ja taas miljoonia dollareita. Länsieurooppalainen ja pohjoismainen media ei ole lainkaan reagoinut paheksuen, kun Naton pommit surmasivat 16 siviiliä - he olivat vääräuskoisia ristiretkeläisten arvion mukaan. Eversti Muammar Gaddafin lapsenlapset teurastettiin, media ei ilmoittanut paheksuntaansa pommituksille - he olivat vääräuskoisen johtajan geneettisiä perillisiä eli väärää rotua täydessä mielessä. 19. toukokuuta Obama lupasi ylipapin roolissaan odotetusti edistää demokratiaa arabimaissa. Hänellä on ylipappina poikkeuksellinen oikeus päättää myös elämästä ja kuolemasta sekä mission tarpeita varten kohtuullisista uhreista. 15. toukokuuta Israel tappoi kymmeniä palestiinalaisia: Obama ja Amerikka ei huomannut. Kaksi viikkoa aiemmin Obama ei muistanut juuri surmattuja Gaddafin lapsia, ei pyytänyt edes anteeksi lasten tappoa - olivat vääräuskoisen pahaa rotua, vaan häpeän sijasta rakensi bin Ladenin ruumiin ympärille karkelot: Obama vei voitokkaasti loppuun Bin Ladenin saalistamisen. Nobelin rauhanpalkinnolla palkittu presidentti Obama on lunastanut paikkansa länsimaisten ristiretkeläisten ylimmäisenä pappina.

Libyan tragediaa voi seurata myös Facebookissa: http://www.facebook.com/pages/Lets-start-international-revolution-against-natos-invasion-on-Libya/183943638319564- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja: