torstai 16. kesäkuuta 2011

Abdullah Tammi vaihtoi islamilaisen puolueen puna-aatteeseenLue ystäväni Abdullah Tammen koko haastattelu Länsiväylä-lehdestä.

Haastattelu tehtiin jo ennen hallitusviisikon uutta kihlausta, jossa vasemmistoliitosta alkaen poliittinen kenttä sitoutuu ulkopolitiikassa transatlantisen politiikan ja nato-yhteyden tiivistämiseen. Sisäpolitiikassa köyhän taskuun jää entistä enemmän lupauksia siitä, että demarit ja vasemmistoliitto suojelee heitä pahemmilta rosvoilta. Kaikkihan Suomessa ovat täysin rehtiä - erityisesti yhteisistä asioista vastuulliset ihmiset, että köyhä kansa voi luottaa kuuliaisuudessa noiden vilpittömien poliitikkojen lupauksiin. Punakaarti on syntynyt epäilemättä protestiliikkeenä, jos tulkitsen oikein Punakaartin jäseniä.

Itse en ole Punakaartin jäsen niin kuin en ole minkään muunkaan poliittisen yhteisön jäsen, vaikka minäkin olen työtön köyhä mies, syrjäytetty toimeentulosta ja vallankäytöstä. Jo tätä viimeistä romahdustani ennen on tullut selvästi tiettäväksi, että olen myös hiljainen, nöyrä ja muutenkin syrjään vetäytyvä, niitä ns. "maan hiljaisia". Nykytilanteessani minun mieleeni olisi enemmän taisteleva Punakaarti, anarkistinen vastavoima, joka aloittaisi puolustukselliset vallankumoukselliset taisteluharjoitukset. Täytyy muistaa, että oikeistolaisella rintamalla on moninaista "isänmaallista" vapaaehtoista asevelijärjestöä, jotka käyvät paukuttelemassa aseitansa valmistautuen mahdollista vihollista vastaan. Liityn Punakaartiin sitten, kun se aloittaa taisteluharjoitukset ja ampumaradoilla ammuntaharjoitukset. Kyse olisi luonnollisesti puolustuksellisista kehittävistä harjoituksista mahdollista natsi- ja Nato- uhkaa vastaan.

Toisin kuin Länsiväylä-lehdessä kommentaattorit parjaavat, Abdullah Tammi ei ole hylännyt islamia uskontona. Muslimi voi olla myös yhteiskunnallisesti vastuullinen kansalainen, jota huolestuttaa köyhien ja syrjäytettyjen riittämättömät mahdollisuudet oikeudenmukaiseen toimeentuloon ja asemaan.

Länsiväylä 15.6.2011: Abdullah Tammi vaihtoi islamilaisen puolueen puna-aatteeseen


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)