sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

С Днём РОССИИ!


Vilpittömät onnittelut Suomen hyvälle naapurille Venäjälle juhlapäivän johdosta! Suomessa on valtavasti hyviä ystäviä, jotka iloitsevat Venäjän suuruudesta ja historiasta. Venäjän valtiollinen yhtenäisyys ja kulttuurinen rikkaus ovat hyvän naapurimme voimavaroja nyt ja tulevaisuudessa. Suomessa saamme kiittää Jumalaa, että meillä on tämä suuri ystävä.

Suomalaisena miehenä osaan iloita Venäjän päivänä Venäjän federaation olemassaolosta. Ymmärrän, että joitakin vakaumuksellisia kommunisteja Venäjällä ja rajojen ulkopuolella saattaa ärsyttävää jo mielikuvissamme romantisoidun Neuvostoliiton päättyminen ja Venäjän Federaation synty. Ymmärrän ärtymystä unelmien sorruttua, mutta en liity siihen ärtymykseen.

Kunnioittaen kaikkea toveruutta ja yhteistyötä, jota muistoissamme saa oikeutetusti liittyä Neuvostoliiton aikaan, on tänään aihetta entistä parempaan iloon niiden lisääntyneiden mahdollisuuksien tähden, joita syntyneen Venäjän Federaation suuruus ja rikkaus, sekä avautuminen demokratialle ja markkinataloudelle että kansalaisten vapaalle liikkuvuudelle, ovat tuoneet sekä valtion omalle kehitykselle että koko maailmalle. Elämme uutta aikakautta, jossa hyvinvointia ja rauhaa rakennetaan kumppanuuksien ja yhteistoiminnan avulla, kun taas idän ja lännen välille rautaesiripun rakentaminen ja uusien rintamalinjojen sekä sotilasliittojen uhkakuvien kehittelyt ovat perinpohjin väärämielistä toimintaa. Sellaistakin EU-politiikkaa ja transatlantista pyrkimystä valitettavasti tavataan Venäjää ja venäläisiä vastaan.

С Днём РОССИИ!
Moskovassa tänään:

Dima Bilan


Valerija


Vlad Sokolovsky


Agutin


Tšetšerina


Sergei Lazarev


Aleksei Vorobjev- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja: