lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kaipaan poikani kanssa jo uutta autoa, ehkä Lamborghinia

Tänään oli jo odotetut kouluvuoden päättäjäiset. Pojan koulu oli mennyt aivan hyvin. Lähtötunnelmissa poika innostui tutkimaan Lamborghinia, jolla hänen luokkakaverinsa tuli kouluun. Auto oli kaunis ja voimakas. Poikani pyysi, että vaihtaisin vanhan Lexuksen Lamborghiniin. Uuteen autoon rahani eivät riitä, jos eivät nyt riitä edes kokonaisen bensatankillisen ostoon. Ehkä käymme katselemassa ensi viikolla mahdollisesti käytettyä Lamborghinia. Joka tapauksessa menimme kioskille ja veikkasimme lottoa, koska kesän alkaessa olen tottunut vaihtaa autoa kiinnostavampaan. Nykyinen autoni on jo vanha romu, kuten Antti-Pekka Mustonen tietää kirjoittaa internetissä autostani, mutta ex-upseeri onkin varallisuudessaan huikea verrattuna työttömään suomalaismieheen, joka ei saa toistaiseksi mistään mitään rahaa.


Sain kuulla tänään tositapauksen venäläisen tuttavan kärsimyksistä, kun hän saapui noin 5 vuotta sitten Venäjältä Suomeen aivan uudella Lamborghinilla ja jatkoi Ruotsiin. Suomesta hän selvisi vielä kelvollisesti, mutta Ruotsissa poliisit tai tulliviranomaiset tms. takavarikoivat auton. He halusivat varmistaa, että autoa ei ole varastettu. Ruotsissa ei ollut edes yhtään tuollaista autoa. Venäjällä olen tottunut näkemään näitä autoja päivittäin, joten en pidä niitä niin ihmeellisinä. Joka tapauksessa auton omistaminen tuo aina myös vastoinkäymisiä.

Kuka tietää, jos toimeentuloni järjestymisen jälkeen pääsen jo pian vapauteen vanhasta Lexuksesta ja minusta tulee uuden Lamborghinin onnellinen omistaja.
Venäjällä voi nähdä paljon muutakin kiinnostavaa kuin Lamborghinit, Ferrarit, Porschet. Esimerkiksi tämän upean moottoripyörän omistaja juhli asianmukaisen arvokkaasti Voitonpäivää Pietarissa tänä vuonna 2011. Tuo tärkeä juhlapäivä oli innoituksena myös Suomeen perustetulle Punakaartille, joka heilutti punaista lippua tänään Punakaartin tapahtumassa Paasikiven patsaalla, jossa en ollut itse paikalla. Venäläinen televisiokanava ja eräitä muitakin toimittajia oli paikalla. Kuulin, että tien vastakkaisella puolella Hakkapeliittojen Mannerheim-palvonta jäi varsin aneemiseksi. Pyöveli ei ilmeisemmin enää innostanut, kun punaliput kauhistivat palvontamenoon valmistautuneita upseereita ja muita intoilijoita. Kuvia tämän päivän tapahtumasta on odotettavissa lähiaikoina Suomen antifasistisen komitean sivulle. Jos Punakaarti onnistuu tavoitteissaan kansalaisten yhdenvertaisuuden parantamisessa, silloin itse kukin proletariaatti saa ajaa omalla uudella Lamborghinilla tai vastaavalla tarpeensa mukaan.

Kuva: Voitonpäivänä juhlitaan Venäjällä asianmukaisen arvokkaasti fasismin kukistumista- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja: