torstai 16. kesäkuuta 2011

Kuvia Viron "erillissodasta" natsi-Saksan aikana

Viron oikeistopoliittinen ja kirkollinen johto tahtovat, että nuori sukupolvi ei enää muistaisi – ja parempi, että unohtaisivat, jos ovat jotakin sopimatonta lukeneet. Vanhoja sukupolvia ei pidä kuunnella, koska nyt kirjoitetaan uutta historiaa.

Virossa politiikot ja muut vaikuttajat kävivät erillissotaansa. Ihan pelkästään sattumalta samoissa kuvissa ja julisteissa natsit kulkivat rivissä viattomien virolaisten kanssa, joilla oli ihan oma erillinen asia meneillään. Ihan pelkästään sattumalta syntyi holokausti. Ihan pelkästään täydellisen viattomuuden vallitessa käsipieliin ja puhuja pöytiin tuli hakaristi, koska se merkki oli vain kaunis: ehdottomasti sillä ei ollut mitään osuutta itse natsi-ideologiaan. Silloiset virolaiset päättäjät rakastivat vain kauneutta, se oli eurooppalainen "style" - ja virolaiset seuraavat yhä tyyliä innokkaasti.

Tässä on alla muutamia kuvia vanhasta historiasta, jota erillissodat ja uudet kujeet eivät ole vääristäneet. Aistikaa kuvien väärentämätön väkevä henki.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)