tiistai 7. kesäkuuta 2011

Perverssiä aatteellisuutta

Minunkin oli määrä osallistua perversseihin pippoloihin - jopa mahdollisiin historiaa väärentäviin orgioihin - Helsingin keskustassa. Ex-kirkkoherrana rohkenee mennä mukaan villeihinkin menoihin. En päässyt, koska jouduin hoitaa pienokaista enkä vapautunut sovittuun kellonaikaa mennessä lastenhoidosta. Täten aikuisten miesten villit menot jäivät näkemättä. Niitä menoja olisi johtanut kuitenkin tallinalainen lelukauppias, minkä tähden rohkenin suunnitella menoa tilaisuuteen suoraan pienokaisen hoidon ja hiekkalaatikkoleikkien jälkeen. Ei onnistunut!

Onneksi Safkassa on erinomainen raportti tilaisuudesta, jossa kunnianarvoiset herrat harjoittivat outoja puuhia - minun mielestäni perverssiä aatteellisuutta. Sellainen meno olikin jo ennakkotietojen perusteella odotettavissa Helsingin keskustassa, kun ProKarelia järjesti tilaisuuden. Suosittelen katsottavaksi ja luettavaksi Safkan raporttia.

Kuva: Kuvassa Baader-Meinhof –salin vanhojen miesten historian orgiat (kuvat mahdollisesti P. Krohnin ottamat, kopio Safkan sivuilta)

Kavkaz Centerin, Finrosforumin ja ProKarelian keskinäistä suhdetta on voitu otaksua jo heti, kun Storsjö otti serverit itselleen v. 2004, mutta Safkan antama kuva-aineisto on erittäin antoisa, verbaalista spekulaatiota vahvempi. Kavkaz Centerin kirjoittelussa oli hyvin ilmeistä v. 2004 ja sen jälkeen, että ProKarelian tiedotteet ja tapahtumat julkaistiin sivustolla "yhteistyökumppanuuden" nimissä. Emme unohda, että 29.3.2005 Kavkaz Center julisti ylpeänä, että Pro Karelia ja Karjalan palautus vaativat Karjalan palautusta (artikkeli: Финны требуют от России вернуть захваченные земли). Pro Karelian tekemän silloisen kirjan mukaan Suomen rajat siirtyisivät Murmanskiin saakka. Kavkaz Center ilmoitti, että aineisto on tullut ”yhteistyökumppaneilta”.

Omalta kannaltani on mielenkiintoista, että Safkan valokuvissa on käytännöllisesti katsoen koko se porukka, joka järjesti minulle potkut pappisvirasta: ensin K. Silvennoinen ja V. Saksi kantelivat, mutta V. Saksi vakuutti tuomiokapitulille, ettei K. Silvennoinen kuulu mitenkään ProKareliaan piiriin vaan hänen kantelunsa on itsenäinen. Sitten alkoi J. Mallinen, V. Ropponen (ei ollut kuvassa) ja M. Storsjö pommittaa useilla kanteluillaan. Nyt nuo kaikki kertovat olevansa aseveljiä keskenään. Kuvasta puuttuivat kuitenkin M. Heikka ja J. Back. Ilmeisesti heillä oli tuomiokapitulin istunto meneillään. Koko porukkaa luonnehtii perverssi aatteellisuus. Backin osallistumisesta en osaa sanoa mitään, koska kuvassa on paljon vanhoja miehiä, mutta kuvan epätarkkuuden perusteella en osaa päätellä, oliko siellä tuttuja.

Valokuvassa näkyvän Aluepalautuksen tyypit eivät ole jättäneet myöskään minua rauhaan, vaan vuosi sitten he julkaisivat kotisivuillaan julkisen kehotuksen, että minut ja J. Bäckman pitäisi karkottaa Suomesta pois.

Sadistisen perverssin mukaiset aseveljet eivät ole vain nyt löytäneet toisiansa, vaan vanhenevat miehet ovat pitäneet keskinäisiä aatteellisia orgioitansa vuosikaudet. Missä määrin naiset ovat mukana menoissa, jääköön pohtimatta toiseen kertaan. Ainakin Heidi Hautalan tiedetään tykkäävän V. Saksen aatteellisesta elokuvaseurasta.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)

Ei kommentteja: