tiistai 14. kesäkuuta 2011

Suomi tunnustaa 70 v. sitten epäonnistuneen politiikkansa häpeällisyydenSuomi saa taas pian rehellisesti tunnustaa epäonnistuneen politiikkansa häpeällisyyttä, jotta rehellisyydessä syntyisi poliittinen näkökyky ja ymmärrys kestävään rauhantyöhön. Suomen alueelta ja lentokentiltä alkoi 22. kesäkuuta 1941 hyökkäykset Neuvostoliittoa vastaan. Suomen harvalukuinen poliittinen ja sotilaallinen johto teki vakavan kansallisen virhearvion, minkä tähden tuhannet ihmiset Suomessa ja Neuvostoliitossa joutuivat kärsimyksiin ja kuolemaan.

Nuo järkyttävät ajat saavat yhä virkistää muistiamme, jotta tietäisimme, miksi fasistien ja heidän aseveljien oli aivan oikein kärsiä tappio. Suur-Suomea ei syntynyt, Leningradia ei jaettu ennakkokaavailujen mukaisesti. Ahneudella oli paskainen loppu.

Vastakkainasettelujen ajan ja valtiollisen viharakennelmien saisi olla jo ohi. Tahdotaanko sitä vanhaa kovaa opetusta kuunnella nyky-Baltiassa ja nyky-Suomessa? Suomi tunnustaa vilpittömästi sen politiikan häpeällisyyden, jota Suomessa harjoitettiin 70 vuotta sitten natsi-Saksan aseveljenä Neuvostoliittoa ja ihmisyyttä vastaan. Lukuisat suomalaiset olivat kuitenkin sankarallisia: vapauttajasoturien rinnalla he toimivat uhrautuvasti natseja vastaan, Punaisen Armeijan riveissä, desantteina, vastarintaliikkeenä ja metsäkaartilaisina - Suomen todellisina vapaustaistelijoina!

Nyky-Suomi on ottanut opiksi näistä oikeista vapaustaistelijoista: ryssävihasta ja kommunistien vainosta on jo nyt vihdoin luovuttu, rytimäinen flirttailu mielisairaiden enteiden ja taikauskon varassa, mannerheimilainen laskelmointi oman navan ympärillä ja tannerimainen kieroilu natsien ystävänä ovat jo kadonneet Suomesta. Historia on opettanut suomalaisia. Nämä todelliset vapaustaistelijat ansaitsevat patsaita hautausmaillemme, jotta juhlapyhinä kirkon ja kunnan edustajat laskevat heidän kunniaksi seppeleet. Nämä seppeleet ovat natseja vastaan johdonmukaisesti ja kunniakkaasti taistelleiden muistolle.Священная война

Вставай, страна огромная,
Вставай на смертный бой
С фашистской силой темною,
С проклятою ордой.

Припев

Пусть ярость благородная
Вскипает как волна,
Идет война народная,
Священная война!


Дадим отпор душителям
Всех пламенных идей,
Насильникам, грабителям,
Мучителям людей!

Припев

Пусть ярость благородная
Вскипает как волна,
Идет война народная,
Священная война!


Не смеют крылья черные
Над Родиной летать,
Поля её просторные
Не смеет враг топтать!

Припев

Пусть ярость благородная
Вскипает как волна,
Идет война народная,
Священная война!


Гнилой фашистской нечисти
Загоним пулю в лоб,
Отребью человечества
Сколотим крепкий гроб!


Припев

Пусть ярость благородная
Вскипает как волна,
Идет война народная,
Священная война!