tiistai 19. heinäkuuta 2011

300-vuotisen Pietarin puisto

Metroasemien Chornaja Rechkan (м.Черная Речка) ja Staraya Derevnyan tuntumassa, Pietarin Primorskin aluella (Приморский район) sijaitsee tutustumisen arvoinen ”300-vuotisen Pietarin puisto” (парк 300-летия Санкт-Петербурга). Puisto on valtaisa suomalaisin silmin arvioituna. Se on nautittava kaikenikäisille ja koko perheelle.

Puistosta otetut videot ja valokuvat herättävät jälleen suomalaismiehessä ikävän takaisin Venäjälle. Jos olisin rikas mies, eläisin Pietarissa. Kaiken kaikkiaan videot ja valokuvat kertovat, että Venäjällä on ihanaa elää ja matkailla. Tämä puisto avattiin vuonna 2008.
Pienimpiä lapsia varten on puistossa leikkipaikkoja ja liukumäkejä. Meren hiekkaranta sopii koko perheelle. Puiston nurmikoilla voi ottaa aurinkoa.

Skeittausta eli rullalautailua opettelevat, pyörällä temppejen harjoittajat, scootingista innostuneet tai rullaluistimilla hyppivät voivat myös kehittää taitojansa puistossa tätä varten tehdyissä rakennelmissa. Pietarissa voi kokematon silmä arvioida, että muutamat ovat aivan akrobaattisia tempuissaan. Pietarilaiset taiturit antavat tunnustuksen, että Suomessa on kaikesta huolimatta parhaat skeittauspaikat (jututin muutamaa taituria).


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)