sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Ex-kirkkoherran kaksivuotinen poika kunnioittaa Pronssisoturia, antifasistien tunnettua symbolia


Ex-kirkkoherrana tunsin tänään suurta kiitollisuutta antifasistisesta arkipäiväisestä onnistuneesta kasvatustyöstä. Tällä kertaa sain iloa pienimmästä pojastani, 2 vuotta vanhasta Venäjän kansalaisesta (jolla on myös Suomen kansalaisuus). Kuljen päivittäin antifasistien upeassa T-paidassa. Nyt pienin poikani osoitti sormellaan toistuvasti paitani Pronssisoturia ja lausui ”папа”. Tuo sana ei ollut kysymys, vaan väite pojan suussa.

Aluksi yritin turhaan selittää, että se on antifasistien suuri sankari, hän vapautti Viroa natseista, mutta poikani toisti itsepintaisesti, että se on isä. Hyväksyin lopulta mielleyhtymän kaksivuotiaan pojan ajatuksissa: hän yhdistää hyvän rakastavan isän Pronssisoturiin, antifasistien tunnettuun symbooliin.

Suomen antifasistinen komitea myy tätä trendikästä Pronssisoturipaitaa. Valitettavasti alle 2 vuotta vanhalle pojalle ei ole sopivia kokoja, vaikka hänestä on tullut hyvä antifasisti, joka osoittaa rakkautta ja kunnioitusta Pronssisoturipatsaalle. Tällaisen onnellisen kasvatuskokemuksen jälkeen on rauhallista käydä yölliselle levolle ja ristiä kätensä lausuen: "Kiitos!"
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)