torstai 21. heinäkuuta 2011

Kvachkovin aseellinen ryhmä pidätysten kohteena

Kirjoitin äskettäin 29.6. blogissani GRU:n eläkkeellä olevan everstin Vladimir Kvachkovin tapauksesta. Ja maanantaina 18. heinäkuuta 2011 Russia Today -blogissa puutuin englanniksi Vladimir Kvachkovin ja natsien transatlantisiin toimiin, joilla on myös yhteyttä eräissä tapauksissa Al-Qaida -verkostoon. Russia Today -blogissa voi jatkaa keskustelua englanninkielellä.

Nämä evp. kyläpapin kirjoitukset ovat olleet hämmästyttävän ajanmukaisia, melkein profeetallisia, sillä tänään torstaina 21.7 sain lukea venäläisistä uutisista, että tiistaina 19.7 Ekaterinburgissa FSB toimitti kotietsintöjen sarjan, joissa mainitun everstin Kvachkovin kannattajilta takavarikoitiin suurehko määrä aseita ja räjähteitä sekä äärimmäishenkistä kirjallisuutta. Lisäksi pidätettiin tiettyjä henkilöitä. Hämmästelin tänään uutisia katsoessa ja lukiessa, että pidätysoperaatiota edellisenä päivänä kirjoittamani juttu julkaistiin RT-blogissa: näillä ei ole toki mitään operatiivista yhteyttä, syy-seuraus -suhdetta; kirjoitin kuitenkin samasta henkilöstä ja hänen vaarallisista yhteyksistään. Seuraan siis ajan tapahtumia: kannattaa seurata blogiani.

Kesäkuussa kirjoitin blogissani näitä jäljessä olevia tietoja mainitusta Kvachkovista. Tässä vielä kertauksena.

_ _ _ _ _


22.6.2011 Moskovan Lefortovskin tuomioistuin päätti lähettää tiedustelupalvelu GRU:n eläkkeellä olevan everstin Vladimir Kvachkovin psykologisiin tutkimuksiin. Eversti on syytteessä uusnatsien aseellisen kapinan yrittämisestä. Evp. eversti yritti rekrytoida väkeä terroritoimintaan. Everstiltä kiellettiin tutkintavankina keskustelun mahdollisuus erään ROCA - ”ortodoksisen” kirkon papin kanssa. Kvachkov ilmoitti kääntyvänsä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen puoleen, kun hänen ”perustuslaillista uskonnonvapauttaan loukattiin”. Kvachkov oli juuri ennen nykyistä pidätystään ja tutkintavankeutta syytettynä Anatoli Chubaisia vastaan tehdystä murhayrityksestä, mutta Korkein Oikeus vapautti hänet 22.12.2010 syytteistä. Kvachkov on kokenut sotilas, joka palveli jo vuonna 1983 Afganistanissa ja tämän jälkeen monissa muissa paikoissa. Vuonna 1998 hän puolusti väitöskirjaansa työmarkkinoiden toiminnasta. Kvachko puolustautui Chubaisin murhasyrityssyytöksiä vastaan ihmetyksellä, miten ammattilainen olisi voinut epäonnistua niin avuttomasti. Hänen mukaansa koko yritys oli vain huijaus. Vain muutama tunti hyökkäyksen jälkeen eversti Kvachkov ja kaksi laskuvarjojääkäriä Robert Jashin ja Alexander Naidyonav sekä Ivan Mironov, nationalistien ex-ministerin Boris Miranovin poika, pidätettiin, mutta Korkein Oikeus vapautti heidät syytteistä joulukuussa 2010.

23. joulukuuta 2010 Kvachkov pidätettiin uudemman kerran – heti seuraavana päivänä Korkeimman Oikeuden vapauttavan tuomion jälkeen, sillä Togliattissa, Samarasa ja muissa kaupungeissa isänmaalliset nuoret miehet ja asevoimien uudistuksen seurauksena lomautetut upseerit olivat perustaneet taisteluosastoja, joiden päämajaa johti eversti Kvachkov. Tuossa tarkoituksessa hän vieraili keväällä ja kesällä 2010 Kostromissa, Yaroslavissa, Nizni Novgorodissa, Samarassa ja joissakin muissa paikoissa tapaamassa sotilaita. Kvachkov on selittänyt jälkikäteen, ettei ollut mitään salaliittoa. Everstin asianajajan Oksana Mikhalkinan mukaan nuo matkat olivat tutkinnanjohtajan sallimia lomia tutkintavankeudesta, pelkkiä sotaveteraanien kokouksia. Kauniit selitykset vaikuttavat vähemmän uskottavalta, kun lukee Kansan militian omalta sivustolta 15.joulukuuta 2009 annetun julistuksen, jonka mukaan Venäjän armeijan uudistus olisi ollut maanpetos, mitä vastaan ihmisten olisi nyt otettava vastuu ja puolustettava oikeuksiaan.

Pohjois-Kaukasian mujahideen ja terroristipäällikkö Doku Umarovin äänenkannattajana ilmoittautuva Kavkaz Center -web keskus esitti 25. tammikuuta 2009 voimakkaan puheenvuoron Moskovaan vihamielisesti suhtautuvan ROCA-ortodoksisen kirkon ja metropoliitta Damaskoksen (Balabanov) puolesta. Juuri tämä kirkko on yhteistyötaho syytetyn everstin kanssa. Kyseinen ortodoksinen kirkko kutsuu johtajiaan papeiksi ja hoitaa hämmentävää suhdetta Venäjän uusnatseihin, kuten Slaavilaiseen Unioniin. Kirkon papit ovat vedonneet toistuvasti everstin puolesta. Kirkon pappien mukaan Moskovan patriarkan alainen virallinen kirkko on Putinin saatanallisen ja antikristillisen FSB:n alainen järjestelmä. Kavkaz Center saa nämä juttunsa Dmitri Orlov -nimimerkillä kirjoittavalta arjalaista natsi-ideologiaa tukevalta toimittajalta Wienistä Itävallasta. Tämä erikoinen ortodoksinen kirkko – Venäjän ortodoksinen kirkko ulkomailla (ROCA) – ilmoittaa toimintansa aluksi vuoden 2001. Yhteisö on perustettu vuonna 2006. ROCA kirkon eetos ja toimintamalli on varsin analoginen amerikkalaisen Aryan Nations -arjalaiskirkon kanssa. Molemmissa papit julistavat arjalaista uusnatsisanomaa. Yhteyksiä aseelliseen toimintaan on molemmissa kirkoissa.

Piispa Athanasius kehotti 5. huhtikuuta 2011 kristinuskon nimissä ”uhraamaan elämänsä Jumalan kaitselmuksessa”, mikä tarkoittaa ”pahantekijöiden rankaisua”. Joulukuussa 2010 piispa kutsui rukouksessaan presidentti Medvedevin toimintaa ”kuolemansynniksi”. 21. helmikuuta 2009 piispa Athanasius moitti jumalattomien ja juutalaisten voimien tunkeutumista Venäjälle. Sivuston ylläpitäjä Juri Ekishev kirjoittaa 7. kesäkuuta 2011, että Venäjä on sodassa, vihollisen aseena on valhe, pseudo-poliittiset mekanismit orjuuttavat ihmisiä. Hänen mukaansa näitä mekanismeja ovat vaalit kaikilla tasoilla. Slaavilaisen Unionin johtaja Dmitri Demushkin opastaa taisteluun vaaleja vastaan. Ekishev ylistää kesäkuussa 2011 Cannesin elokuvajuhlilla tanskalaisen ohjaajan Lars von Trierin lausumaa tunnustusta, jonka mukaan Israel on virus, jonka hän tahtoisi natsina lopettaa. Hurja natsisivusto sijaitsee teknisesti Houstonissa Yhdysvalloissa.

Vladimir Kvachkov antoi 18. marraskuuta 2010 ”Koko Venäjän kansan reserviväen K. Mininan ja Dmitri Pozharskyn kunniaksi” julistuksen Venäjän vapautusarmeijasta, Kansan militiasta, jotta vapautusarmeija torjuisi poliittiset ratkaisut, toimien tulisi olla vain sotilaallisia, joka on everstin mukaan viimeinen käyttettävissä oleva keino nousta kapinaan tyranniaa vastaan. Itseään hän esittelee esikuntapäälliköksi. Kansan militia ilmoittautuu aktiivisten taistelijoiden verkostoksi, jotka tahtovat aloittaa vapaustaistelun: ”Sinun täytyy taistella, koska muuten ei voi voittaa. Parempi on kuolla kuin elää orjana”. Vapautusarmeijan jäsenenä Juri Ekishev pitää kirottuina niitä ihmisiä, jotka johtavat Venäjän kansaa vaaliuurnille. Vaalit ovat hänen mukaansa Venäjän kansan tuhoamisen väline, ”meidän varhainen hautamme”. Julistuksen sotilasdoktriini (kohta II.3) nimittää pääviholliseksi maailman taloudellisen eliitin, kansainvälisten pankkien omistajat ja ylikansalliset yhtiöt, jotka edustaisivat kansainvälisen sionismin organisaatiota. Sotilasdoktriinin (kohta III.4) mukaan sionistit hyökäsivät Venäjälle Boris Jeltsinin joukkojen, Gaidarin, Chubaisin ym. avulla, mutta myös Putinin joukkue on ollut kyvytön. 11. syyskuuta 2001 sionistit olisivat järjestäneet globaalin provokaation saadakseen Venäjä mukaan amerikkalaisten sionistien terrorisminvastaiseen liittoumaan. 17. lokakuuta 2010 ”Kansan reserviväki K. Mininin ja D. Puzharskyn muistolle” julisti, että D. Medvedevin ja V. Putinin toiminta on petollista ja maanpetollisuutta, koska nämä ovat kehittäneet kauppasuhteita Kiinaan ja Japaniin, jopa sotateollisuutta ei tueta enää Venäjällä riittävästi. Lisäksi kansan militia vaati ulkomaalaisten työviisumien lopettamista. Hyökkäysten kohteena on erityisesti Venäjän kolme puoluetta: Venäjän yhtenäisyys, Liberaalidemokraatit ja Oikeudenmukainen Venäjä.

Kansan militian sankarinimet Kuzma Minin ja Dmitri Mihailovits Puzharsky olivat venäläisten vapauttajia Puolan ja Ruotsin interventioita vastaan vuonna 1611-1612. Heidän nimiensä käyttö uusnatsien arjalaisarmeijan yhteydessä niin kuin myös Koraanin käyttö Mujahideen ja Jeesuksen valjastaminen uusnatsikirkon puolustuksena ovat tarkoitushakuista taktista väkivallan verhoamista kansallissankarien maineeseen tai uskonnonvapauteen.
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)