lauantai 16. heinäkuuta 2011

Velkakuormani väheni 60 %Vihdoin olen saanut vähennettyä velkakuormaani lähes 20 000 euroa, kun vaihdoin autoni ja erityisesti autovelkani pienempään velkaan. Nyt autovelkaa on enää 2000 euroa, kun pääsin Lexuksesta pois. Autoliikkeessä epäonnistuin kaupoissa huhti- ja toukokuussa, vaikka yritin lukuisat kerrat. Sain ystävän kanssa "onnellisessa vaihtokaupassa" hänen v. 1989 auton, joka toimii aivan kelvollisesti. Itselläni oli sellainen auto v. 1990, kun esikoispoikani syntyi. Tämä muutos merkittävästi helpottaa elämääni, koska en mitenkään ole kyennyt maksaa autovelkaani ja vakuutusmaksuja, jotka ovat olleet autossani liian suuret. Periaatteessa on kuitenkin niin, että autossa tärkeää on moottorin olemassaolo, renkaat ja kori, jotta voi liikkua paikasta toiseen. Ei ole mitään järkeä masentaa itseään mahdottomien velkojen kanssa, kun ei ole tuloja, joilla maksaisi velkaansa.

Nyt on kulunut kohta jo neljä kuukautta siitä, kun olin viimeksi töissä. Huhtikuussa 2011 kypäräpää-kirkko potki minut pois, koska kypäräpää-kirkko halusi tehdä asevelisopimuksen Kaukasian emiirikunnan kanssa. En voi olla muistamatta, että Hitler etsi myös Pohjois-Kaukasiasta liittolaisia, kun natsit kävit sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Ilmiö ei ole siis mitenkään tuntematon.

Tällä hetkellä velkakuormana on enää 5000 euroa visakorttivelkaa ja 5000 euroa joustoluottoa, mitkä velat otin ensin väitöstilaisuutta varten, sen jälkeen autoni huoltoa ja nyt olen huhtikuun jälkeen elättänyt itseäni velkarahalla. Tästä eteenpäin en ymmärrettävästi voi elättää itseäni velkarahalla. Eniten pelkään internet-yhteyden sulkeutumista, koska minulla ei ole rahaa maksaa nettiyhteyttä. Ehkä saan kuukauden armonaikaa.

Minä olen virallisesti työtön työnhakija. Olen lähettänyt työhakemuksia tavanomaisiin duunarihommiin kioskin ja bensa-aseman myyjästä alkaen. En pidä niin tärkeänä, mikä on työpaikka. Tärkeämpää on saada sen pieni rahamäärä palkaksi, että voi maksaa lyhentää visa-velkaa, voi ostaa ruokaa ja maksaa nettiyhteyden. Vanhat vaatteet saavat kelvata useammaksi vuodeksi. Kaikesta huolimatta olen aika onnekas: voimme vain kuvitella, miten paljon huonommin liikemies Storsjö ajoi asiansa yrittämisessään: hän ilmoitti poliisille vuosiansiokseen vain 2665 euroa, mikä oli myös oikea tieto verottajankin mukaan. Liikemies Storsjö jäi vuonna 2008 jopa ilman mitään ansio- ja pääomatuloja.  Siitä huolimatta hän pystyi huomattavaan hyväntekeväisyyteen pakolaisten lennättämiseksi Suomeen – toki siinäkin (ex-)vaimon luottokortti oli tärkein rahanlähde. Kyseiseen kuuluisaan liikemieheen nähden osani on varsin keveä. Eikä niskassani ole edes syyttäjän vankeusrangaistusvaatimusta. Sellaistahan en tohdi kenellekään toivoa, kuten lausuin vuodenvaihteessa Silminnäkijä-ohjelmassa, kun toimittaja kysyi, mitä toivon Storsjön oikeudenkäynniltä. "Toivon oikeuden toteutumista, en kaipaa itsetarkoituksellisesti kenenkään rangaistusta".

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)