torstai 4. elokuuta 2011

Anders Breivik oli yhteydessä Slaavilaiseen Unioniin, Venäjän uusnatseihin


Kuva: Ekstra Bladet -sanomalehti paljasti Slaavilaisen Unionin ja Breivikin yhteydet

Kirjoitin 23.7. huolestumiseni venäläisten uusnatsien ”Slaavilainen Unioni” läsnäolosta Oslossa, kun uusnatsit järjestivät levottomuuksissa lainvalvontaviranomaisia ja antifasisteja vastaan. Kiistat liittyivät myös ns. Punaisen Tiikerin oikeudenkäyntiin ja karkotukseen, josta olin kirjoittanut alusta alkaen sillä seurauksella, että "Punaisen Tiikerin" tyttöystävä kirjoitti pahoja juttuja minua vastaan VKontakte-sivustolla ja mainosti yhteyksiään Kavkaz Centeriin.

25.7. julkaisin suoria sitaatteja kyseisten venäläisten uusnatsien sivulta ja kerroin heidän ylistävän Breivikiä. Lisäksi muistutin vielä kerran, että samat uusnatsit ovat kirjoittaneet hurjia tekstejä myös suomalaista antifasistista evp.kyläpappia vastaan. Huomautin, että Slaavilainen Unioni pitäisi ottaa vakavammin sidosryhmänä ja kääntää hysteerinen huomio pois Suomen Perussuomalaisista sikäli kuin asia koskee Breivikin terroritekoa.

Nyt Slaavilainen Unioni on itse tunnustanut, että keväällä 2011 he olivat yhteydessä Breivikiin henkilökohtaisesti. Tässä on tuo kööpenhaminalaisen sanomalehden juttu Ekstrabladet-lehdestä.

En lainkaan ihmettele, että Suomen sisäministeriön poliisiosastolta kolmesta eri liittymästä selattiin minun blogiani eilispäivän aikana – ja tutkittiin uudestaan myös minua vastaan sähköpostissa esitettyä tappouhkausta, jonka Suomen poliisi luuli saapuneeksi Oslosta mutta joka tuli Venäjältä. Ehkä antifasistit saavat pian myös asianmukaista suojelua osakseen.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)