keskiviikko 17. elokuuta 2011

Jussi ja Saana: Tahdon
Tänään 17.8.2011 klo 12 Jussi Parviainen ja Saana Uimonen sanoivat "Tahdon" Helsingin maistraatissa. Katsoin tätä ihanaa avioparia, jonka puolesta on rukoiltu ja toivottu siunausta. Olin toinen todistajista tapahtumassa. Johan Bäckman on kirjoittanut tapahtumien kulusta Suomen antifasistisen komitean sivulla.

Kotimaa24- kirkollinen kanava soitti sittemmin ja kyseli, miten pappi voi sanoa morsiamesta, että tämä on kaikkein kaunein, ja miten voi rukoilla avioliitolle siunausta, jos avioliittoa ei ole vielä solmittu maistraatissa. Vastasin, että Jussin ja Saanan avioliiton puolesta voi rukoilla nyt ja aina siunausta. Espoon tuomiokapituli tai kirkko eivät omista Jumalan valtakuntaa, rukousta ja Jumalan sanan lukemista itselleen yksinoikeutena. Tässä on se onnellinen hetki, kun Jussi ja Saana ovat juuri käyneet kirkossa avioliittonsa siunaukseksi. Niin vanhana pappina totesin, että lukenut, elämää ymmärtävä ja viisas mies hurmasi kauniin naisen - en ole kauniimpaa morsianta tavannut.


Minä olen erityisen kiinnostunut niistä tunnereaktioista, joita Jussi ja Saana virittävät joidenkin suomalaisten mielissä. Mitä tunteita rakkaus virittää ihmisissä? Mitä tunteita myös karismaattinen viisaus ja kauneus virittävät suomalaisissa? Saana Parviaisen blogia kannattaa myös seurata.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)