perjantai 26. elokuuta 2011

Jussi Parviainen lyö ankarasti sanoillaan narsisti-fasismia ja vetoaa upeasti rakkauteen
Kuva: Jussi Parviainen lyö ankarasti blogissaan (http://jussiparviainen.blogspot.com/) narsisti-fasismia ja vetoaa upeasti rakkauteen.

Parviainen kirjoittaa, että "kaikki tietävät että rakkaus on ihmisen voimista suurin ja että pahuus pienentää kaiken ympärillään".

Sodasta on tullut mediaelämää, kuten Parviainen kirjoittaa: "Näin sodasta on tullut mediaelämää vaikka se on kuolemaa. Ja kuolemasta mitään merkitsemätöntä, koska me kaikki tiedämme että pahuus pienentää ihmiset siihen asti ettei heitä enää ole. Kenellekkään meistä ei ole enää uutta tai uskomatonta, ettei maailma lopu pian ihmisten rakentaman, valtioista tehdyn narsisti-fasismin luvallisuuteen. - - - On myös suuri määrä ihmisiä joille kuolema tulee hyväksytyksi EU:n kautta tai USA:n oikeuksien myötä, heidän valvoessaan vapaan maailman oikeuksia, nyt tuhotessaan keskistä Aasiaa. YK:n sallimuksessa. Teonvapaus on vielä paljon suurempi kuin sananvapaus ja sen nimissä yhteisöelämäämme rakentava."

Blogikirjoituksensa lopussa Parviainen vetoo väkevästi, puhuttelevasti rakkauteen:
"Rakkaus on myös asia jota ei pidä salata keneltäkään. Avoin rakastaminen on suurin vastavoima ihmisen masennukselle maailman tilan tunkeutessa hänen sisäänsä ja luhistaessa hänet valveilla olevaksi vainaaksi. Rakasta ja elä rakkaudesta jota edes uskontojen väliset sodat eivät voi tuhota. Kuolleita vainajiakin kaivataan. Kaivataan siis liikkeelle elävät vainajatkin. Ei todellisessa rakkaudessa kuolemaa ole. Se on nykyhetki ikuisuutena ja myös ihanaa lihallisuuttakin. Rakkaus voittaa kuoleman kuolemassakin, sillä jokainen joka uskoo Jeesukseen Kristukseen ei koskaan kuole ja vaikka olisi kuollukin, saa elää. Ota tästä kiinni ja mene oman rakkaasi luo tekemään ikuisuutta.

Näin jäävät kaiken jälkeen jäljelle Usko, Toivo ja Rakkaus. Suurin niistä on Rakkaus.
Pian se valkenee
".