keskiviikko 17. elokuuta 2011

Poliisi, syyttäjä ja käräjäoikeus yrittivät lavastaa papin rikolliseksi sutenööriksi

Helsingin ulkomaalaispoliisi, syyttäjä ja käräjäoikeus innostuivat vuosina 2000-2001 varsinaiseen metsästykseen minua vastaan. Käräjäoikeus kirjoitti pöytäkirjaansa, että poliisi olisi tehnyt kotietsinnän asuntooni, jolloin paikalla olisi ollut eräs Olga sekä vaimoni. Seiska on muistutellut asiaa kirjoittaessaan Jussin ja Saanan avioliiton siunauksesta, mutta sekoittaa asiaan teemoja, jotka eivät liity siihen. En ollut tuolloin kirkkoherra, vaan seurakuntapastori.

Ongelmat lähtivät liikkeelle 31.5-1.6., jolloin tämä Olga oli todella poliisin pidättämä. Tämä Olga, eräs venäläinen isoäiti, asui kodissani 27.4.-5.5.2000 ja 22.5-3.6.2000, kun vaimoni täysin ja minä pääasiassa olimme Venäjällä, myös minun vanhempani olivat Olgan pidätyksen aikana Venäjällä seurassamme. Olga on tällä hetkellä jo eläkeläinen. Tämä Olga kävi Suomessa ostamassa kodinhoitoon ja puutarhanhoitoon liittyviä tarvikkeita. 31.5. hän hukkasi asuntomme avaimen, ja koputti naapurirapun ulko-ovea, koska siellä asui talonmies. Joku henkilö soitti poliisin, joka vei Olgan putkaan ja kuulusteli häntä otaksuen, että tämä isoäiti harjoittaa prostituutiota. Olgan mukaan eräs poliisi pyysi jopa seksiä ja lupasi unohtaa asian, jos asia hoituu luonnostaan. Mielestäni koko poliisin ajatuskulku edustaa perversioita, joita vain suomalaisessa mielessä voi liikkua: eläkeläinen isoäiti olisi prostituoitu, koska hän on venäläinen ja vierailee Suomessa!

Tämä ei jäänyt kuitenkaan poliisin kuulusteluihin. Kesän ja syksyn aikana syyttäjän vaatimuksesta tehtiin lisätutkimus asiasta, mutta itse sain tämän lisätutkimuspyötäkirjan luettavaksi vasta käräjäoikeudessa. Siksi käräjäoikeus ei suostunut ottaa vastaan enää todisteina esimerkiksi passikopioita, koska todisteet olisi pitänyt esittää ennen istunnon alkamista, eikä vasta sen aikana. Kesällä olin itsekin kuulusteluissa, autoni seisoi ulkomaalaispoliisin sisäpihalla, minä istuin poliisin ruokatauon aikana putkassa, jotta en turmelisi todistusaineistoa. Tällä hetkellä iltapäivälehti kävi kuvaamassa Mercedes-merkkisen autoni ja julkaisi sittemmin iltapäivälehden kansikuvassa, koska olihan se sutenöörin tuntomerkki em. todisteiden lisäksi, että papilla on venäläinen vaimo, venäläinen isoäiti on istunut putkassa ja papilla on urheilullinen Mercedes (vaikka oli jo vanha 560 SEC).

Syksyn kuulusteluissa ja käräjäoikeuden valallisena todistajana naiskonstaapeli vannoi, että hän oli toimittamassa pidätyksen ja kotietsinnän kodissani 31.5.2000 ja paikalla olisivat olleet vaimoni ja ko. Olga. Tämän hän myös vannoi oikeudessa todistajana, mutta sittemmin hovioikeudessa tunnusti, ettei ollut toimittamassa ko. pidätystä, vaan oli antanut nimensä käyttöön poliisin kuulustelussa. Hovioikeudessa syntyikin tämän tunnustuksen jälkeen väittely syyttäjän ja konstaapelin välilä, koska syyttäjä olisi tahtonut konstaapelin pysyä vanhassa lausunnossa. Venäläisen vaimoni tyttöystävä joutui syyttäjän vaatimuksesta pidätettäväksi ja sittemmin rangaistavaksi, koska hän esitti käräjäoikeudessa, että poliisi painostaa häntä lausumaan tietyt sanat, jotka eivät ole totta. Poliisi painosti esitutkinnassa ja painostaa yhä. Hovioikeudessa hän toisti uudestaan väitteensä, mutta hovioikeudessa syyttäjä ei saanut enää tukea uhkauksilleen ko. todistajaa vastaan.

Partio 150 oli tavannut ko. isoäiti-Olgan talon A-rapun edustalla 31.5.. Olga oli vapautunut 1.6.2000 kello 14:30. Tämän jälkeen rakennettiin ihmeellisiä fantasioita, että venäläinen vaimoni olisi ollut tähän aikaan asunnossa, pidätys olisi tapahtunut asunnossa, ja paikalla olisi ollut suomalainen asiakas. Kun konstaapeli vannoi valallisesti todistajana asian, silloin ei vastaväitteitä kuunneltu. Hovioikeutta varten konstaapeli oli tarkistanut muistiansa ja siellä oli käytössä myös passitiedot. Tämän lähtölaukauksen ympärille poliisi alkoi silloisessa ilotyttö-paranoidiassaan rakentaa yhä uusia todisteita, jotka ovat mielikuvituksellisuudessaan huikeita suorituksia. Niin pastorista tuli venäläisen ilotyttöliigan johtaja Suomessa, koska puhelimessani luki monta kertaa sanat business-151. Poliisille oli yhdentekevää, että nuo sanat business-151 liittyivät viranhoitoni kannalta tärkeisiin ihmisiin. Poliisilla oli ilmeisemmin mielessä vanha herätysliikkeiden tulkinta kansankirkosta ”porttokirkkona”.

Vaimoni asianajaja George Paile, joka sittemmin toimi myös minun hyväkseni asianajajana tietyissä asioissa, arvioi, että nämä tempaukset olisi valmisteltu nimenomaisesti minua vastaan, kyseessä olisi ollut ajojahti nimenomaisesti minua vastaan pikemmin kuin vaimoani vastaan. En tiedä hänen väitteensä oikeudellisuudesta. Hän muistutti myös poliisin ilmeisestä puhelinkuuntelusta tästä hetkestä alkaen, vaikka poliisi ei sitä ikinä avoimesti tunnustaisi.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)