torstai 11. elokuuta 2011

Suomen ulkopolitiikkaa vaurioittaa luotettavuusongelma


Kuva: urhea nuori upseeri Mihail Vasilevits Golovatov
Kirjoitin 17. heinäkuuta 2011 siitä, miten Liettua tahtoo käyttää eurooppalaista oikeutta poliittiseen inkvisitioon. Kyse oli upean miehen Mihail Vasilevits Golovatovin (Михаил Васильевич Головатов) kohtelusta Liettuan, Latvian ja Viron toimien johdosta. Onneksi Golotatov pääsi onnellisesti Moskovaan. Sen jälkeen Suomi on osallistunut poliittisen inkvisitioon Golovatovia vastaan peruuttamalla hänen viisuminsa Schengenin alueelle.

Olen yrittänyt saada Golovatovin haastattelua tai lausuntoa sen poliittisen inkvisition tähden, jota Baltian pikkuvaltioissa harjoitetaan vääristellen Neuvostoliiton ja Venäjän historiaa. En ole saanut haastattelua tai lausuntoa asian johdosta. Mielestäni kyse on Baltian alueen poliittisten seikkailijoiden - osittain jopa satelliittivaltiossa toimivien amerikkalaisten palkka-agenttien - tarpeesta säilyttää mielikuva Venäjän uhkasta, jonka tähden he olisivat välttämättömiä vallankäyttöön ja rajoittamaan venäläisen väestön ihmisarvon mukaisia oikeuksia.

Suomessa on valitettavasti virinnyt merkillinen henki, jossa tahdotaan sekoittua edes pikkuvarpaan verran Naton sotaretkeen Libyaa vastaan, Valko-Venäjälle suunnitellaan suomalaisvoimin kumousta, Venäjän separatismia tuetaan ulkoministeriön määrärahoilla Finrosforumin ja Kavkaz Centerin sekä eräiden ”ystävyysseurojen” välityksellä. Vladimir Putinin ja Jyrki Kataisen tapaamisesta uutisoitiin Suomessa hyvin rajoittuneesti ja vaiettiin kokonaan siitä luottamusongelmasta, jonka Suomen ulkoministeriö (silloisen ulkoministeri Alexander Stubbin johdolla) on aiheuttanut sekaantuessaan venäläislasten sortoon ja lapsikaappaukseen sekä säilyttäessään itsepäisen kyvyttömyyden rakentaviin ratkaisuihin ongelmien poistamiseksi nyt ja vastaisuudessa.

Aina luotettava ja luottamuksellinen Safka-T jatkaa UM:n ja Finrosforumin tarkkailua. Lisää tietoa toimitetaan julkisuuteen, kun saamme sopivaa tiedostoa niistä häijyistä menetelmistä, joita antifasistien vastustajat - jotka ovat usein myös Venäjään vihamielisesti suhtautuvia tahoja - harjoittavat. Tiedon tarkoituksena on puhdistaa Suomen ulkopoliittinen puuhastelu epäluottamusta aiheuttavista ongelmista.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)