sunnuntai 11. syyskuuta 2011

9/11 on jo menneisyydessä: vaihdoin gsm-puhelimeen siis uuden soittoäänen

Vaihdoin gsm-puhelimen soittoäänen, koska 9/11 ja terroristien metsästys on jo menneisyyttä. 9/11:n jälkeen totuus on tullut ilmeiseksi, etteivät 9/11 terroristi-iskun tekijät enää elä. Jos ihmisiä tapetaan nyt, tällöin sota on muu sota, vaikka puheet olisivat vanhoja. Muuttuneen tilanteen tähden päätin muuttaa puhelimeeni enemmän inhimillisen ja vähemmän militantin soittoäänen.

Vanhat soittoääneni Venäjän ilmavoimien tunnuslaulu ja Blestyashchien patrioottinen Desant herättivät liikaa ärtymystä, vaikka en ymmärrä syytä, koska Venäjän armeija ei ole noudattanut USA:n tapaa sotia pahan akselia vastaan. Jos Venäjän sotavoimat olisivat noudattaneet USA:n mallia terroristiverkostojen tuhoamiseksi, silloin Georgia ja Turkki olisi tuhottu lopullisesti: Georgiassa piileskelee ja saa tukea liian moni Pohjois-Kaukasian terroristi, Turkissa asuu tai on asunut liian moni Movladi Udugovin, Dokku Umarovin ja Shamil Basajevin taistelujen tukihenkilö. Iskander-ohjukset olisivat musertaneet myös Helsinkiä ja ympäristöä, Baltian aluetta, Itävaltaa ja Oslon ympäristöä, koska Mashadovin, Umarovin ja Basajevin perheväkeä, terrorismin strategisia ja taktisia vaikuttajia sekä näihin suvaitsevaisesti suhtautuvia paikallisia poliitikkoa on kyseisissä valtioissa. 9/11 jälkeisten satojen tuhansien uhrien opettamana ymmärrämme, että militantit ratkaisukeinot eivät ole kuitenkaan parhaita toimintatapoja pahan akselin valtioiden pommittamiseksi ja nukkehallitusten perustamiseksi. Vanhan puhelimeni soittoääni viritti ehkä vääriä mielikuvia inhimillisestä luonteenlaadustani.

Jopa Finrosforum ja Kavkaz Center päättivät julkaista tapojensa mukaan valheellisia parjauskirjoituksia puhelimeni (vanhasta) soittoäänestä ja sen käytöstä. Finrosforumin entinen puheenjohtaja Heidi Hautala toimii nykyään separatismia tukevan järjestön varapuheenjohtajana ja Suomen hallituksessa kehitysyhteistyöministerinä; Jukka Mallinen jättäytyi pois Finrosforumin varapuheenjohtajan paikalta. Sihteerinä jatkaa edelleen Mikael Storsjö, Kavkaz Centerin servereiden omistaja ym. Finrosforumin nykyinen puheenjohtaja Tarja Kantola toimii myös Suomen hallituksen ulkoministerin Erkki Tuomiojan erityisavustajana. Äskettäin perjantaina Moskovassa Erkki Tuomioja yritti esiintyä terrorismin vastaisessa rintamassa vastuullisena poliitikkona, kun vastaili kaksinaismoralistisesti ja teeskennellen ikään kuin tietämättömänä, mitä hänen vasen ja oikea kätensä tekevät Suomessa.

Puhelimeni uusi soittoääni on Sashan esitys ”Russian girls”, mutta latasin myös vaihtoehdoksi Bonnie M.:n ”Rasputin”. Uskottavasti nyt tämä neutraalimpi musiikki ei leviä kansalaisjärjestöjen ja terroristimedian parjausuutiseksi. Sitä paitsi minä suorastaan himoitsen venäläisiä kaunottaria: he ovat niin seksikkäitä, rinnat ovat terhakkaat, pepussa ei ole liikaa selluliittia ja vatsa on viettelevän siro.


Olen kokenut uuden miehisen inhimillisen elpymisen, kun olen saanut tutustua Jussi Parviaisen ajatteluun ja energisyyteen muutamissa tapaamisissa, puhelinkeskusteluissa ja hänen innoittavan esimerkkinsä avulla. Jussin monet blogikirjoitukset Mohammed Attan kuolinpäivänä ja tätä ennen ovat avanneet ymmärrystäni ihmisyyteen ja vallan merkillisiin voimiin. Eräässä kirjoituksessaan Jussi Parviainen kysyi terävämmin kuin yhdellä lukukerralla tajuaa: Kelpaanko teille. Kirjoituksensa valokuvassa hän on Pakistanin tai Afganistanin vainottujen talebaanien luona sikäläisessä asussa: Kelpaanko teille.

Jussi Parviaisen pian julkistettava elokuva Yksinteoin 2 tekee otaksuttavasti merkittävän vaikutuksen elokuvayleisön itseymmärrykseen. Odotan innolla.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)