perjantai 16. syyskuuta 2011

Terrorismipidätys Suomessa pääkaupunkiseudulla

Tämän päivän uutiset ovat järkyttäneet sinisilmäisiä ja erityisesti vihertäviä suomalaisia, joiden mukaan pahuus ei voi ulottua Suomeen saakka. On kuitenkin muistettava, että pidätys, epäily ja kuulustelu eivät tarkoita henkilön tai henkilöiden syyllisyyttä - ei edes syyttäjän syytös. Vasta tuomioistuin tuomitsee syylliseksi tai syyttömäksi. Poliisin tiedotuksen mukaan pääkaupunkiseudulla on ollut terrorismipidätys, koska tietyt henkilöt ovat hoitaneet rahoitusta ja verkostoja terroristeihin.

Luonnollisesti poliisi on vaiti siitä, mistä ryhmästä on kyse. Tiedän toki joitakin henkilöitä, jotka ovat ainakin aiemmin hoitaneet rahoitusta ja yhteyksiä terroristeiksi luokitelluihin henkilöihin ja tahoihin. En tiedä, ovatko nyt nämä samat henkilöt kyseessä.

Mikäli pidätys on suoritettu, silloin toki uskottavasti Suojelupoliisi ja poliisi huolehtivat asiantuntevasti, että terrorismipidätyksen mahdolliset kohteet ja vihalle sopivat objektit saavat elää turvassa pidätyksenkin jälkeen: kosto pidätysten jälkeen on entistä todennäköisempää muiden ei-pidätettyjen henkilöiden toimesta etenkin tilanteessa, jossa pidätettyjen lähipiiri kokee näkymät paljastavan epätoivoiseksi.

Viimeisen viikon aikana olen taas kerran saanut osakseni merkillistä vihaa tietyiltä tahoilta, jotka ovat Moskovan tuomioistuimen hyväksymän näytön ja todisteiden valossa yhteydessä kansainväliseen terrorismiin YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman vastaisella tavalla. Poliisin suorittaman pidätyksen ja em. tahon välistä yhtyttä ei vielä voi tietää. Itse asiassa poliisin seurannassa ovat olleet myös Lähi-Idässä, Pohjois-Afrikassa ja Somaliassa matkustaneet äärihenkilöt, kuten on tullut vuoden aikana useasti ilmi. Abdullah Tammi on toistuvasti tuonut ilmi, että hän on nähnyt muslimina, miten rahoitusta on kerätty noille piireille - eikä Tammi voi hyväksyä sellaista toimintaa, joka mustaa islamin maineen ja rauhantahtoisen etiikan. Sitten on muistettava, että valitettavasti uusnatsit ovat kansainvälinen ilmiö, joka on vakava uhka turvallisuudelle.

Venäjällä sanotaan: rauhaisaa yötä, спокойной ночи!
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

Juha Molari -mail.ru -blog

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)