torstai 20. lokakuuta 2011

Antifasisti ei pysähdy pelottelun avulla


Kuva: Moskovan kokouskuvia tällä kertaa ihan vain itsestäni - pienestä ihmisestä -, joka sai kunnioittaa Euraasian Unionin rakentamista kansalaisjärjestöjen sitoutuessa mahtavaan hankkeeseen.

Iltalehden keskustelufoorumilla 10.10.2011 kello 13:21 (Moskovan aikaa kello 14:21) joku henkilö kysyi, “kuinka kauan Suomen Kansan pitää näitä Putinin kätyreitä sietää”. Teksteistä on kuvakaappaukset tietokoneeni muistissa.

Toinen kirjoittaja perää todellisia sankareita Iltalehden foorumilla 10.10.2011 kello 13:43 ja väittää, että minun olisi syytä ”pelätä kulkea Suomessa varsinkin pimeällä”. Hänen mukaansa ”on vain ajan kysymys kunnes joku oikeasti Suomea - - kunnioittava Kansanmies lopettaa näiden loisten maanpäällisen elon. Tuollainen henkilö nousisi melko nopeasti kuuluisaksi ja kansan kunnioittamaksi merkkihenkilöksi”.

Kello 15:32 (Moskovan aikaa 16:32) kirjoittaja väittää, että vain ”nikkelihoito” auttaa tässä tilanteessa nimeltä mainittuja henkilöitä vastaan.

Juttelin kyseisen kirjoittelun jälkeen ohjaaja Jussi Parviaisen kanssa, joka pyysi sijoittaa itsensä samalle tapettavien listalle, sillä yhden tai kahden ihmisen maanpäällisen elämän lopettaminen ei riitä: yhä uusia ihmisiä asettuu samaan antifasistiseen rintamaan. Joukko kasvaa satoihin ja satoihin.

Olen saanut vuosien aikana epäsuorempia ja suorempia kehotuksia turvallisuuden yms. nimissä vaieta, jotta en menettäisi päätäni. Eräiden kirjoittajien henkilöllisyyden olen saanut myös selvitettyä onnekkaasti. 23. syyskuuta 2010 lähetetyn Doku Umarovin –nimikirjoituksella saapuneen tappoviestin kulku on myös onnekkaasti selvitetty.

Tänään sain kauniisti kirjoitetun paperilapun, jossa lukee: ”Ryssä! Kätyri. Kuolet, kun menet hölkkää metsää”. Tällaiset paperilla osoitetut viestit eivät ole onneksi jokapäiväisiä, koska ne osoittavat suurempaa aktiivisuutta kuin nettifoorumiin jätetyt uhkaukset.

Jätän nämä uhkaavat paperit ja nettikirjoitukset omaan onnettomuuteensa enkä käänny Suomen kelloajassa elävän poliisin puoleen enää missään itseäni kohtaan sattuvassa asiassa. Sen verran voin opastaa, että nikkeliä suosittelisin pysäyttämisekseni, sillä lupaan järjestää elämänikäisen muiston pahanteon yrittäjälle, jos käsipelissä joku yksin tai ryhmässä lähestyisi väkivaltatarkoituksessa minua. Muistan hyvin, miten noin vuonna 1998 noin 195 senttiä pitkä jykevä bodaaja sai Itä-Helsingissä hyvää kyytiä kohti maaperää, kun hyökkäsi teräaseen kanssa ryöstötarkoituksessa minua päin. Ja vähän tummempi mies alkoi itkeä ”papin armahdusta” (sananmukaisesti), kun maaperä oli jo naarmuttanut hänen käsivartensa auki sen jälkeen kun hän veitsi kädessä oli yrittänyt uhkailla minulta rahaa ja hyökkäsi kimppuuni, mutta mies löysi itsensä painettuna karheaan maahan. Minähän olen vain 177 senttiä lyhyt pätkä mieheksi.

Olen tähänkin saakka käynyt juoksulenkillä auringon valosta tai hämäryydestä riippumatta – ja jatkan lenkkeilyä yhä edelleen muutaman päivän kuluttua. En ole urheillut viime viikon torstain jälkeen, ensin kongressin tähden ja sen jälkeen nuhan vuoksi. Viime torstaina painoin sopivasti 72 kg, mutta nyt urheilutauon ja nuhan provosoiman tukevan aterioinnin tähden sama vaaka näytti 80 kg! Vatsa on todella nyt pyöreä! Odotan innolla, että huomispäivän levon jälkeen pääsisin viikonloppuna ja erityisesti ensi viikolla runsaaseen urheilun harrastamiseen. Kyllä kilot tippuvat taas!

Hyvät viestit niin kuin tietoisuus russofobisesta, kaksinaismoralistisesta Suomesta myös välittyvät Venäjälle ja takaisin riippumatta kaikista uhkauksista! Natsit ovat myös aiemmin hävinneet sotansa.

Kaiken kaikkiaan pidän erittäin surullisena, että hyvien Venäjä-suhteiden ja naapurivaltion hallituksen kunnioittaminen tulkitaan nykyisessä Suomessa joidenkin kiihkoilijoiden mielissä jopa sellaiseksi maanpetturuudeksi, joka antaisi oikeutuksen omatoimiseen väkivaltaisuuteen ko. kätyreitä tai pettureita vastaan.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)