keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Suomenlinnan kiistanalaisen emiirin 226 latausta tänään blogiini

Estin amerikkalaisen palvelimen kautta tulleen hyökkäyksen blogiini tai tarkemmin määritellen blogini laskuria ja analysointimenetelmiä vastaan. Kerroin tuosta hyökkäyksestä vasta äskettäin.


Kuva: Emiirikunnan hattu

Tänään Suomenlinnan kiistanalainen emiiri päätti kovasti kiukkua täynnä tai lievästi (asiasta ei ole mitään tietämystä) juovuksissa toistaa laskurini analysoinnin häirintää, sen jälkeen kun amerikkalaisen palvelimen kautta yritykset oli estetty.

Kiistanalaisen emiirin kiukku näkyy vallattomasta latausten määrästä blogiini, ja sormen väsymisenä: tänä päivänä 226 kertaa lataus – ja koko ajan tulee lisää, kunnes "emiirin" (kiistanalaisen) pyhä sota kärsii tappion väsymyksen väkevien voimien hyökätessä. Otaksuttavasti varhainen aamuyö on kuitenkin aivan vimmattua aikaa, kun emiirillä ei ole muuta tehtävää: hän naputtaa sormillaan tietokoneensa näppäimistölle, että Molarin blogiin ja ulos ja takaisin blogiin jne. Kiistanalainen emiiri käy sotaansa sormensa varassa.

Kiukkuisen ihmisen sormet väsyvät. Minä nukun rauhassa: olen pistänyt sormeni ristiin ja sydämeni lepää rukouksessa oikeuden hyväksi perkeleen tekoja vastaan. Olen rukousteni lisäksi lähettänyt Groznyin Kadyroville pyynnön saada vierailla hänen luonansa: ehkä meillä olisi paljon keskusteltavaa hyviä suunnitelmia varten.

Kuva: Kiistanalaisen emiirin kiukku
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)