lauantai 22. lokakuuta 2011

U.S. Department of State teki tänään profiilin minustaHillary Clintonin virasto U.S. Department of State on tänään tehnyt internetin avulla pikaisen profiilin siitä, millainen tyyppi minä olisin, koska olen ollut kriittinen Gaddafin murhaamista vastaan. Ensin Yhdysvaltojen ulkoministeriö tutki blogiani, sen jälkeen wikipedia-juttua minusta, lopulta kotisivujani.


Hillary Clintonin intomielisyys tapon ylistämiseksi on ollut pöyristyttävää – pappina voin sanoa, että Hillary leikkii synnillä.

Myös presidentti Barach Obama paljasti merkilliset motiivinsa ja vähemmän avoimesti tunnustetun maailmansa, kun kuuntelee hänen vastaustansa tarkasti. Menetelmä, ylimielisyys kuolemaa ja Jumalaa kohtaan sekä verinen jälki, kuten FEO-pommituksilla tapettuja tuhansia siviilejä ei ole annettu anteeksi Obaman ja Clintonin julkisella kaunopuheisuudella.

Without putting a single U.S. service member on the ground, we achieved our objectives, and our NATO mission will soon come to an end. This comes at a time when we see the strength of American leadership across the world”.

Eräs ystäväni tänään jutteli kanssani antifasismin ja avoimen USA-kritiikin ongelmallisuudesta. Hänen mukaansa monet pelkäävät avointa esiintymistä, niin kuin hän itsekin, koska ei tiedä, millainen maailma on muutamien vuosien kuluttua. Voi tulla ongelmia, jos tänään on USA-kriittinen, Viro-kriittinen jne. Vastasin siihen, että tyranni saa vallan vain vaikenemisemme ansiosta. Sitä paitsi minä en piittaa yhtään siitä, mitä joku Viro tai USA minusta ajattelee nyt tai tulevaisuudessa. Voin elää täysin ilman noita valtioita, tai niihin menemistä. Sinänsä haluan maailman, jossa on demokratia ja sananvapaus myös sotilasoperaatioita vastaan. Elämän kunnioitus velvoittaa puhumaan tappamista vastaan.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)