sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Virastapidättämisen päätöstä ei ole sittenkään olemassa


Salon Seudun Sanomat ovat monien muiden tapaan uutisoinut, että minut olisi pidätetty pappisvirantoimituksesta kolmeksi kuukaudeksi.

Vaikka väitetty päätös virastapidättämisestä olisi juorujen perusteella tehty jo useita viikkoja sitten, jatkan pappisvirkaan kuuluvien toimitusten toimittamista yhä edelleen, koska mitään päätöstä ei näytä todellisuudessa olevan olemassa: mitään päätöstä ei ole koskaan yritetty edes toimittaa minulle. Vieläkään en ole saanut mitään paperia asian johdosta.

Jos päätös olisi tehty, silloin päätöksestä on/pitäisi olla valitusoikeus ja -aika: mitään päätöstä valitusosoitteineen tai muutoinkaan ei ole koskaan toimitettu minulle tiedoksi. Päätöstä ei näy myöskään tuomiokapitulin sivuilla päätöstenluettelossa.

Sivuseikka on se, että tuomiokapituli ei ole toimintakykyinen lopettamaan pappistoimitusten hoitamista yhdenkään päivän ajaksi. Kysehän on ainoastaan heidän mahdollisesta kyvystään kirjoittaa papereita ja tulostaa ne printterillä postitukseen.

Tuomiokapitulin menettely on ollut yhteiskuntaeettisesti ala-arvoinen, moraaliton valheellisuudessaan. Siinä asettauduttiin de facto "Kaukasian emiirikunnan" suojelijaksi.

Tuomiokapitulin tiedottamisen johdosta tein toista vuotta sitten rikosilmoituksen piispa Mikko Heikan ja hänen johtamansa tuomiokapitulin valheisiin perustuvasta uutisoinnista, mutta valitettavasti Heikka suunnittelee siirtymistä pian eläkkeelle eikä tutkimus edennyt.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland - OFF FOR A WHILE) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-mail.ru (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)