perjantai 4. marraskuuta 2011

Espoolainen uskonnollinen lahko lähetti haastemiehen entisen jäsenensä perään - lahko vainoaa teologian tohtoria


Espoolainen uskonnollinen lahko on vainonnut TT Juha Molaria siitä lähtien kun hän kertoi julkisesti tutkimustensa valossa, että kristittyjen tulisi sanoutua irti semifasismista, fasismista, russofobiasta ja irredentistismistä, joiden hengessä uskonnnollinen lahko on yhteistoiminnassa tiettyjen revansististen poliittisten kiihkoilijoiden kanssa rakentanut viha-asetelmia valtiosopimuksia ja rauhansopimuksia vastaan. Nyt lahko palkkasi jopa haastemiehen minun - entisen jäsenensä - perään! Tämä menettely noudattaa vanhaa loukkaavaa tapaa, jonka mukaisesti he toimittavat asiapapereitaan minulle.

En halua olla kuitenkaan olla enää missään tekemisissä tuon lahkon kanssa. Lahkolla oli riittävästi aikaa osoittaa perusteellinen synnintunnustus ja mielenmuutos julman perintönsä suhteen, mutta lahko aloitti sitä vastoin painostuksen ja häirinnän.

Liittyessäni tämän lahkon tehtäviin uskoin sinisilmäisesti, että uskonnollinen lahko ei enää noudattaisi sitä eetosta ja tapaa, josta se oli tullut verisesti tunnetuksi Suomessa sisällissodan jälkeisinä vuosikymmeninä ja natsikirkon kanssa läheisen veljeilyn tähden. Lahko ei ole muuttunut mihinkään aatteellisesti – vain vuosikymmenien mukana on tullut viehättävät mediasuhteet.

Uskonnollinen lahko aloitti ensin painostuksen kasvotusten, minkä jälkeen häijyn myyräntyön, jossa myrkytettiin ilmapiiriä salaa. Lopulta paikallislehtien avulla lahko vuoti näkemyksiänsä julki, jotta työnedellytykset vähentyisivät. Minulla ei ollut mitään edellytyksiä tietää ongelmien syytä, koska paikallislehdet ja paikalliset juorukellot saivat tietää asioista useita kuukausia aiemmin.

Kun lopulta huhtikuussa 2011 tämä espoolainen uskonnollinen lahko yllättäen pisti minut pois tehtävistä ja palkattomuuteen, uskoin pääseväni jo vihdoin rauhaan lahkon kuristusotteesta. Lopulta toukokuussa 2011 halusin irtautua lahkosta sanoutumalla itsekin irti lahkon tehtävistä. Irtautuminen ei ollut kuitenkaan lahkosta niin helppoa, vaan lahko jatkoi häirintäänsä.

Lahko lähetti omia tiedotteitansa julkisuuteen, myös valtakunnan mediaan minuun - entiseen työntekijäänsä - liittyen ilman että sain moneen kuukauteen tietää papereiden sisällöstä mitään. Loukkaavuutta lisää todella se, että lahko lähetti epämääräisiä lehdistötiedotteita useita viikkoja ja kuukausia etukäteen ennen kuin minulle edes toimitettiin asiaa koskevia papereita. En saanut edes puhelimessa vastauksia mainittuihin asioihin!

Lahkon toteuttama eräs sellainen valtakunnallinen kampanja oli syyskuussa 2011, jossa lahkon keskuspaikalta tiedotettiin valtakunnan mediaan epämääräisiä lausahduksia entistä jäsentään vastaan. Lahko lähetti myös omia mainoskirjeitänsä ja sähköpostiansa yhä edelleen. Mitään virallista aineistoa lahko ei kuitenkaan koskaan toimittanut minulle mainittuihin asioihin liittyen. Nyt on kyse juuri syyskuussa 2011 annetun "päätöksen" virallisesta toimittamisesta minulle: kyse on kirkkoherra- ja pappisviranhoitoni edellytyksistä.

Lopulta lokakuun lopulla 2011 päätin mennä maistraattiin ja erota virallisen kaavan mukaan myös itse lahkon jäsenyydestä, jotta saisin olla rauhassa uskonnollisilta perversioilta, joista ko. lahko oli tunnettu. Tämäkään ei auttanut, vaan lahko otti tiettävästi myös yhteyttä Venäjän ortodoksiseen kirkkoon, johon olin liittynyt. Venäjän ortodoksinen kirkko on eräs suurimmista kirkkokunnista maailmassa, laillinen kirkko Suomessa, joka toimii Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Konfirmaatiossa pappi myös rukoili siunausta Suomen tasavallan presidentille. Sitä vastoin tämä espoolainen lahko menetti viralliset yhteystietoni jäsenrekisteristään, he ostivat jäsenmaksujensa ja verotulojensa avulla Helsingin käräjäoikeuden haastemiehen papereidensa kuriiriksi!

Tänään sain ilmoituksen yhteydenoton tarpeesta Helsingin käräjäoikeuden haastemieheltä: kyseinen espoolainen uskonnollinen lahko tahtoisi edelleen lähettää pirullista propagandaansa, vaikka olen luopunut jo lahkon jäsenyydestä ja liittynyt synnit ja entisen erheeni tunnustaen konfirmaatiossa Venäjän ortodoksiseen kirkkoon. Soitin tänään käräjäoikeuden haastemiehelle ja kerroin, että harkitsen lähestymiskiellon hakemista Suomen evankelisluterilaista kirkkoa ja evankelisluterilaisen kirkon Espoon tuomiokapitulia vastaan, jotta nämä eivät saisi enää häiritä minua millään paperillaan.

Myös ilmoitin haastemiehelle, että en ota mitään paperia vastaan mainitulta espoolaiselta uskonnolliselta lahkolta. Mainittakoon, että erikoisista tavoistaan tunnettu lahkon entinen johtaja Mikko Heikka on siirtymässä eläkkeelle ja uudeksi johtajaksi on nousemassa äänestystuloksen valossa Tapio Luoma. Mielestäni minulla pitää olla täysi oikeus sanoutua irti kaikella tavalla kyseisen uskonnollisen semifasistisen lahkon materiaalitulvasta ja kiusanteolta.

Huolestuttavinta on, miten voisi pelastakaa lapset ylipäätänsä tältä kyseiseltä lahkolta. Vanhimmat lapsistani ovat onneksi riittävän isoja, etteivät enää ole ilmeisemmin mainitun lahkon vietävissä. Lausuin heille jo aikoinaan, että älä ikinä mene tämän lahkon tehtäviin. Nuorimmat lapsistani kuuluvat Venäjän ortodoksiseen kirkkoon ja ovat täten paremmin turvassa lahkon hyökkäyksiltä.

Espoolaisen uskonnollisen lahkon erityislaatuinen "ystävä" Kavkaz Center julkaisi tapahtuman johdosta huumehöyryisen väärennelmän. Kavkaz Centerin toimituskunta tunnetaan huume- ja päihdeongelmista, minkä tähden useat heistä ovat toimintakyvyttömiä varsinaisia työmarkkinoita varten. Kavkaz Centerin tänään julkaiseman "jutun" mukaan minut olisi haastettu oikeuteen veronkiertoon liittyvästä petoksesta, koska en olisi maksanut kirkollisveroa Suomessa! Eihän se todellisuudessa niin tapahdu, vaan esitutkinta tulisi aina suorittaa - eikä minua edes epäillä mistään sellaisesta! Terveet ihmiset voivat nauraa Kavkaz Centerin kirjoittajien sairauksille, mutta todellisuudessa on vakavammasta asiasta kyse. Noiden kirjoittajien psykiatrinen diagnostiikka ja säännöllinen lääkitys kertovat ongelmista, jotka palautuvat jo lapsuudessa koettuihin häiriöihin ja vakaviin elimillisiin vaurioihin pitkäaikaisen päihdeaineiden väärinkäytön jälkeen.
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). In principle, you could discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)