tiistai 22. marraskuuta 2011

Kavkaz-Center pistää likaisia valheita Viron sisäministeriön ja Kapon nimiin

Tänään kello 17:22 kirjoitin blogin ”Espoon tuomiokapituli vaatii pappiskirjaa

- ja vain pari tuntia myöhemmin Kavkaz-Center (KC) julkaisi blogiani muutellen venäjänkielisen jutun ”Putinistinen luopio-pappi kirkonkiroukseen”.

KC-jutun mukaan minulle olisi jopa ”epäiltynä terrorismista kielletty meno Viroon”! Vaikka joissakin seikoissa olen eri mieltä kuin Viron tietyt poliitikot, arvostelen myös SS-Waffenin hyväksi osoitettua suvaitsevaisuutta ja holokaustin vierittämistä vain ”Hitlerin Saksan vastuulle” sekä erityisesti moitin venäläisväestöä vastaan harjoitettua stigmatisointia, niin Viro ei kuitenkaan valtiona toimi kaikesta huolimatta niin älyttömällä tavalla kuin Doku Umarovin terroristikanava antaa Virosta ymmärtää. Kavkaz-Center siis pistää likaisia valheita Viron sisäministeriön ja Kapon nimiin.

Kavkaz-Centerin jatkuva tapa vedota Viron sisäministeriöön ja Kapoon (Kaitsepolitseiamet) on virittänyt lukuisia kyselyjä, joita ihmiset ovat esittäneet myös minulle, onko Viron sisäministeriö ja Kapo terroristi Doku Umarovin sponsoreita. Syynä tuollaisiin likaisiin juoruihin ja kysymyksiin on Kavkaz-Centerin toistuva käytäntö tehdä julmaa politiikkaansa Viron valtion nimissä! Näin Kavkaz-Center vetää lukijoiden mielikuvissa myös Viron täysin epädemokraattisten terroristien propagandan ja taistelujen aseveljeksi ja suoranaiseksi sponsoriksi, vaikka Viro ei suinkaan hyväksy terrorismia.

Tässä on tänään 22.11.2011 tuloste Viron sisäministeriön tietokannasta: siellä ei ole mitään merkintää minua vastaan maahantulokiellosta, jota Kavkaz-Center kuitenkin erheellisesti jatkuvasti toistaa.


Kuva: Tämä tuloste Viron sisäministeriön tietokannasta osoittaa, että KC taas valehtelee

Blogissani kävi vain 30 lukijaa kirjoitukseni jälkeen ennen KC:n jutun syntyä. Siinä pienessä joukossa on myös KC:n toimittaja. Kaikki tiedot ovat hyvin tallessa. Valitettavasti kaksi tyyppiä tuli amerikkalaisten huijari-osoitteen avulla eikä heitä voi tunnistaa. Turvallisuus- ja tiedustelupalvelut saavat tarvittaessa nämä ip-osoitteet ja muut tiedot käyttöönsä minulta, mutta ymmärrän, että nämä eivät ole sellaista kovaa aineistoa, koska ip-osoitteiden kanssa on helppo harjoittaa ”peliä”.

23-26 lokakuuta on kulunut 9 vuotta siitä, kun vuonna 2002 terroristit iskivät Moskovan teatteriin. 26. lokakuuta erityisjoukot ottivat teatterin lopulta valvontaansa. Erityisjoukkojen voitto olisi ansainnut juhlan: Moskovan teatterin vapautuksen juhlapäivänä tapahtuman kunniaksi olisi ollut ilmeisen reilua käydä tervehtimässä kirkonkirous-jutun kirjoittajaa (toimittaja-sanan käyttö olisi loukkaus toimittajien ammattikuntaa vastaan). Päivä meni kuukausi sitten - mutta kai kolkuttavalle avataan ovi juhlaa varten myös myöhemmin, vaikka erityisempää merkkipäivää ei ole lähituntumassa? (Talvella Kaukasian emiirikunnan terroristit kaivautuvat avuttomina kallionkoloihin kuin kylmyyttä pelkäävät rotat)

Jutellaan, mistä KC-kirjoittajalla viiraa päässä, kun kirjoitti näitä valheita minua ja Viron valtiota vastaan. Eikö Raamatussakin sanota, että kolkuttavalle avataan ovi? Minä tulen ja kolkutan.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)