perjantai 18. marraskuuta 2011

Mikael Storsjö ilmoitti Doku Umaroville Kavkaz-Centerin web-masterin tulosta Suomeen


Mikael Storsjön oikeudenkäyntiaineistosta törkeän laittoman maahantulon järjestämisestä ilmenee, että 17.4.2009 kello 3:19:56 Doku Umarovin "varatiedotusministeri" Isa Dzhabrailov sai välittömästi tiedon, kun Kavkaz-Centerin web-master Islam Matsiev saatiin onnistuneesti Suomeen Storsjön avustuksella. Ilmoitus meni ensimmäiseksi Doku Umarovin edustajalle.

Siihen aikaan Isa Dzhabrailovin nimissä oli myös Kavkaz-Centerin rekisteröinti Ruotsissa, kun administraatio oli ilmoitettu Mikael Storsjön toimistoon Bulevardille Helsingissä. Vasta vuonna 2010 Kavkaz-Center alkoi siistiä julkista informaatiota ja kätkeä nimiä piiloon.

Tämä Isa Dzhabrailov oli myös Mikael Storsjön ja eräiden muiden kanssa edustamassa Doku Umarovin ja Kavkaz-Centerin näkemystä, kun vuonna 2007 heillä oli tapaaminen Martti Ahtisaaren kanssa Helsingissä.

Isa Dzhabrailovin puhelinnumero oli vielä vuonna 2009 toiminnassa, mutta sittemmin se on vaihtunut ja muuttunut tuntemattomaksi. Olen yrittänyt soittaa hänen puhelimeensa kesällä ja syksyllä 2010.

Esitutkinta-aineistossa Mikael Storsjö ja Islam Matsiev ilmoittavat yhdensuuntaisesti, että Matsiev toimii Kavkaz-Centerin webmasterina. Julkisille viranomaisille työlupaa varten Storsjö ilmoitti, että Matsiev tekee projektiluontoisia tehtäviä Storsjön IT-yritykselle.
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)