sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sunnuntain 27.11. retki Suomenlinnaan kello 21-22

Täsmälleen kaksi vuotta sitten tapahtui julma terroriteko Nevski Express -junaa vastaan. Doku Umarovin äänitorvi "Kavkaz Center" (ks. ennakkoilmoitus tapahtumasta) ylisti terroritekoa voimannäyttönä, jollaiset iskut jatkuvat kaikkialla Venäjällä tavallisia venäläisiäkin vastaan. Isku tapahtui kello 22 tuntumassa.

Sunnuntaina 27.11.2011 muistetaan surmansa saaneita ihmisiä kyseisen iskun ajankohtana kello 21-22. Tilaisuuteen osallistuvat henkilöt ovat saaneet yksityiskohtaisemmat tiedot, uusia osallistujia tapahtumaan ei oteta turvallisuussyistä.

Suomi-Kaukasia ystävyysseuran puolesta asiasta on ilmoittanut Abdullah Tammi

Ps.

oletteko kuulleet tämän juorun, jonka sain tietää tänään silminnäkijältä, joka ei ole kuitenkaan Jussi Parviainen?


Finrosforumin silloinen puheenjohtaja, nykyinen kehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala on osoittautunut vallan erinomaiseksi kirvesmieheksi ja piiaksi. Kesällä 2010 tai 2009 hänen kodissaan ovet vaativat kirvesmiehen työtä ja osaamista. Silmämääräisesti vaikutti siltä, että ulkomaalaistaustaiset henkilöt olisivat saapuneet naputtelemaan ovien vaihtamisen ja korjaamisen hyväksi. Tämän jälkeen vaikutti siltä, että ulkomaalaistaustaiset henkilöt olisivat saapuneet useamman kerran vielä siivoustehtäviin Heidi Hautalan kotiin. Verottajalta saatujen tietojen mukaan Heidi ei ole maksanut mitään veroa tuollaisesta työstä, joten on täysin uskottavaa, että Heidi on osoittautunut ihmisoikeusaktivisminsa ohessa erinomaiseksi kirvesmieheksi ja piiaksi. Olen entistä enemmän sitä mieltä, että Heidi Hautala menestyisi hyvin myös piikana jossakin Oulun tuntumassa, kotiseudullaan. Heidi Hautala voi toki korjata epäluuloa pahatahtoisissa ihmisissä mahdollisesti virittävän juorun ja osoittaa, että kyllä hän on maksanut verot työläisilleen kotinsa remontista ja siivouksesta. Mitään syytä ei ole kuitenkaan epäillä Heidin omaa kätevyyttä.


Jälkikirjoitus

Katso tuoreempaa tietoa tapahtumien kulusta http://juhamolari.blogspot.fi/2013/03/heidi-hautala-files-1000.html