perjantai 30. joulukuuta 2011

Bandiitit alkavat paljastaa omia verkostojaan
Dagestanilaisessa, vähän yli 100 000 asukkaan, kaupungissa Derbent (Дербент) on äskettäin 28.12.2011 pidetty hyvissä rakentavissa merkeissä sääntömääräinen kokous, jonka järjesti komissio, joka auttaa siviilejä lopettamaan terrorismin ja ääriliikkeissä toiminnan.

Nariman Mirzamagomedovin (Нариман Мирзамагомедов, s. 1970) ja Gasan Kurabekovin (Гасан Курабеков, s. 1987) tapaukset olivat käsiteltävänä (suomalaisruotsalainen bandiittien ulkomainen edustusto ja terroristi Doku Umarovin virtuaalinen äänenkannattaja on luonnollisesti vaiennut mainitusta järkyttävästä tappiosta). Nämä kaksi entistä bandiittia olivat joutuneet iltapäivällä noin 17:15 aikaan 13. lokakuuta 2011 pitkien pidätysneuvottelujen kohteeksi, jotka ratkesivat vasta myöhään yöllä. Lopulta sukulaiset auttoivat neuvotteluissa ja nämä kaksi militanttia antautuivat.

Bandiitit olivat pidätyshetkellä Akushinkyn prospekt 15:n omakotitalossa, jonka olivat vuokranneet käyttöönsä Makhachkalasta.

Makhachkalan vankilassa nämä bandiitit tunnustivat kiistämättömät syytteet oikeiksi ja tarjoutuivat yhteistyöhön tutkimusten edistämiseksi, jotta terroristien pahat verkostot, isommat johtajat ja rahoittajat saadaan kiinni. Komissio tutustui tapaukseen ja hyväksyi tarjouksen yhteistyöstä terrorismiverkostojen paljastamista varten.

Nämä militantit olivat pommittaneet erästä poliisilaitosta ja sisäministeriön rakennusta sekä heinäkuussa 2011 osallistuneet erään paikallisen koulun rehtorin murhaan.

Bandiittien joukoissa tapahtuu repeämiä lainvalvontaviranomaisten hyvien toimintamenetelmien ansiosta. Alustavia tietoja on tullut myös siitä, että Pohjois-Kaukasian alueilta paenneiden keskuudessa ja bandiiteille tärkeissä tukiverkostoissa on virinnyt tahtoa yhteistyöhön. Sen sijaan että nämä jatkaisivat taloudellista ja propagandistista tukea terroristeille – joutuen täten itsekin rikoksista osallisiksi -, on syntynyt jossakin määrin ei-julkista yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa pahojen verkostojen paljastamiseksi ja tuhoamiseksi. Yllättävintä on, että niin moni alueen tapahtumiin sinänsä ulkopuolinen henkilö ja ulkomainen yhteisö on tullut uskolliseksi levottomuuksien tukijaksi.

Vuonna 2012 on odottavissa uusia, julkistettavia saavutuksia näissä pyrkimyksissä bandiittien ja heidän ympäri maailmaa asuvien ystäviensä kauhuksi. Kunnes tämä uudenvuoden toive toteutuu näkyvästi ja konkreettisesti, jatkan jokainen aamu eksorsistisia rukouksia mainittujen bandiittien ja heidän - merkittävissä määrin jopa nimeltä tunnettujen - yhteistyökumppaneidensa vapauttamiseksi pahoista hengistä. Ja siinä vaiheessa, kun paljastukset ovat pahuudesta luopuneiden yhteistyökumppaneiden ansiosta valmiit julkistettaviksi, ei kansainvälisissä uutisissa säästetä yhtään suomalaistakaan pahuuden partneria.
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)