tiistai 20. joulukuuta 2011

HBL suojelee valheen avulla Mikael Storsjötä

Huvudstadsbladet (HBL) 15.12.2011 kirjoittaa tekemästäni pahoinpitely-ilmoituksesta valheellisen tarinan.

HBL antaa enemmän tilaa Storsjölle, joka myöntää "otin häneltä kameran samaan aikaan kun toisessa kädessäni oli täysi kahvikuppi". Storsjö siis kahvikupin avulla kiistää syyllisyytensä. Storsjö myös syyttää Molaria siitä, että hän yritti tulla kuvaamaan turvapaikanhakijoita. Storsjö lisäksi vetoaa lukuisiin todistajiin ja sanoi että hiuskaan ei katkennut Molarin päästä.

On totta, että hiuksiini Storsjö ei tarttunut. Hän tarttui oikeaan käteeni ja kameraani tuossa kädessä, - ja tuo tarttuminen ja kameran ottaminen aiheutti kivun oikealle puolelle niskaani. Käteni oli koholla, kun kädestäni yritettiin tempaista kamera, ja tämä vietiinkin lopulta minulta. Olin tällöin kysymässä perustetta syrjinnälle, jonka uhriksi olin joutunut Finrosforumin yleisölle avoimessa konferenssissa.


Kuva: HBL, Stefan Lundberg ja Mikael Storsjö


HBL:n ja Stefan Lundbergin juttu on merkillinen jo siinä suhteessa, että kirjoittaja ei ole ottanut millään tavalla yhteyttä minuun itseeni. Jutussa määritellään minua menneisyyden avulla, ”Den förra Pojopastorn”, entinen Pohjan pappi (po. kirkkoherra). Olisi voinut määritellä myös nykyisyyden avulla: teologian tohtori - tai vaihtoehtoisesti virkaheitto tyhjäntoimittaja - tai RT:n kolumnisti. Menneisyyden määrittäminen on tarkoitushakuista ongelmien kääntämistä ylösalaisin.

Edelleen HBL kirjoittaa valheellisesti, vaikka olen jo aiemmin huomauttanut mainittua ruotsinkielistä sanomalehteä tuosta valheesta: ”De two har tidigare tagit hårt ihop på det verbala planet och ex-pastor Molari har utfört besvärjelseriter på Storskyrkans trappa som riktar sig mot Storsjö”. Todellisuudessa en ole koskaan ennen mainittua eksorsistista rukousta, en sen aikana enkä sen jälkeen lausunut kohdistamista kehenkään yksityiseen ihmiseen, vaan rukous toteutettiin Beslanin koulu-uhrien muistopäivänä. HBL:n toimittaja oli itse paikalla Tuomiokirkon portailla, mutta lehden sisällä ei näytä viesti kulkevan.


HBL kertoo Storsjön sanoin, että tämä oli pyytänyt lehdistökorttia, mutta sen sijaan hän (Molari) kuvasi viiden sentin päästä Storsjön nenää. Toimittaja olisi voinut nähdä videoaineistosta, miksi olin viiden sentin päässä Storsjön nenästä: tämä Storsjö itse tuli uhittelevan lähelle minua! En tietenkään pelkää millään tavalla Storsjön lähestyessä enkä näe mitään syytä väistyä. Ei Storsjö kykenisi mitään fyysistä uhkaa aiheuttaa minulle, joten jatkoin videon avulla tiedustelua syrjinnälle. Videosta näkyy myös se, että kuvaamisen tarkoitus oli tuossa tilanteessa dokumentoida syrjinnän peruste. En suinkaan ole siinä kuvaamassa joitakin pakolaisia tai mielikuvituksellisia asioita, joita Finrosforumin väki kovasti tiimissä keksii. Konferenssi oli yleisölle AVOIN tilaisuus. HBL tarkoitushakuisesti vaikenee asiasta.

Pressikortin puuttuminen ei ole mikään laillinen syy syrjinnälle, sillä olin yleisölle AVOIMEEN konferenssiin rekisteröitynyt asianmukaisella tavalla.

Kuva: Finrosforum väittää, että tapahtuma on avoin kaikille

Kuva: Mikael Storsjön tyhjä kahvikuppi


HBL:n jutussa Storsjö valehtelee eikä Stefan Lundberg välitä tarkistaa tosiasioita: Storsjön mukaan hänellä oli täysi kuuma kahvikuppi kädessä, eikä senkään vuoksi hän voinut aiheuttaa väkivaltaa minua vastaan. Videosta kuuluu, että Storsjö kilistelee tyhjää kahvikuppia. Valokuvasta näkyy, että Storsjön kahvikuppi ei ole missään tapauksessa täysi, vaan pikemmin tyhjä. En ole suinkaan puhunut mistään hurjasta ja raasta väkivallasta, sillä sellaiseen Storsjö ei olisi pystynyt, vaan tuollaisessa tilanteessa olisin puolustautunut. Kyse on laittomuudesta: (a) laiton syrjintä; (b) lievä pahoinpitely, fyysisen kivun aiheuttaminen.


HBL kirjoittaa viidennestä poliisille tehdystä rikosilmoituksesta. Itse en ole kylläkään tehnyt viittä, vaan kolme: (1) Huhtikuussa 2010 tein rikosilmoituksen, koska Kavkaz-Center leimasi minut FSB-terroristiksi – poliisi ei tutkinut, koska ei muka tietänyt, missä on Kavkaz-Centerin administraatio; (2) Joulukuussa 2010 tein rikosilmoituksen Tammisaaressa ja annoin administraation yksityistiedot, koska Kavkaz-Center oli julkaissut siinä vaiheessa yli 100 törkeästi valheellista artikkelia minusta: artikkeleissa väitettiin mm., että olisin pedofiili verenhimoinen terroristi, joka on ollut pitkät ajat Pietarissa psykiatrisessa hoitolassa ja kovassa lääkityksessä, ym. Poliisi ei ole tehnyt vielä päätöstä tutkimuksesta. (3) Nyt tein kolmannen kerran rikosilmoituksen: a) Kerkko Paanasen toimien vuoksi laittomasta syrjinnästä; b) Mikael Storsjön toimien vuoksi lievästä pahoinpitelystä. Eeva Kuuskoski tökkäsi sormellaan Helena Molanderia. Siitä tuli tuomio ja potkut. Myös Storsjön on syytä pitää sormensa irti minusta – niin kuin itse kunkin on pidettävä sormensa irti lähimmäisistään. Kerkko Paanaseen liittyvää aineistoa on esitelty blogissani aiemmin.

Stefan Lundberg päättää HBL-tarinansa leimaavasti, että vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet oli pyytänyt poliisitutkintaa minua vastaan toimistani kaukasialaisia maahanmuuttajia vastaan. Lisäksi Lundberg kertoo, että minut on erotettu kirkkoherranvirasta Pohjasta. Todellisuudessa Eva Biaudetin tutkintapyynnön jälkeen alkanut tutkinta loppui syyttäjän päätökseen, ettei nosta mitään syytettä minua vastaan. HBL ei tahtonut kertoa lopputulosta, kuten ei sanallakaan mainitse, että Mikael Storsjö ei ole ollut ainoastaan syytteessä, vaan syyttäjä vaatii myös hovioikeudessa hänelle ehdotonta vankeustuomiota mainittujen kaukasialaisten maahanmuuttajien laittoman maahantulon järjestämisestä. Itselläni on seikkaperäiset tiedot siitä, että terroristi Shamil Basaevin sisko ja serkku sekä monia Doku Umarovin verkostoon kuulunutta henkilöä saapui Suomeen. Stefan Lundberg kirjoittaa myös erheellisesti passiivissa, että Molari on erotettu kirkkoherran virasta: todellisuudessa tuomiokapituli pidätti virantoimituksesta, ei suinkaan erottanut. Olen Venäjän ortodoksisen kirkon onnellinen kristitty jäsen, joka kirjoittaa Russia Today –kanavalle kolumnistina sekä ihmettelee, mitä tekisi sitten kun tulee vanhaksi.

Ruotsalaiseen politiikkaan on kuulunut jo vuosisadat, että venäläiset tulee esittää hirvittävinä raakalaisina, joilta Ruotsin kuningas suomalaisia suojelisi. Onnettomat tapahtumat tietysti antoivat pontta propagandan vahvistamiselle ja Suomeen kylvettiin siemen ryssänvihalle.

Näin russofobia kaikki alkoi. HBL osaa jatkaa perinnettä. Samalla jää sivuun se, että Kaarle XII onnistui hävittämään viidenneksen Suomen väestöstä. Vuosisadat oli perintönä, että ei oikeutta maassa saa, ken ruotsia ei taida. Aivan viime päiviin saakka HBL on julkaissut pelottavia tarinoita Venäjästä – esimerkiksi Zhirinovskia on haastateltu ja hänen lausuntojaan on tarkoitushakuisesti vääristelty pelkoa provosoiden, jotta itse asia vahvistuisi: Nato-optio. Ehkä myös pelottavan Molarin tarina, jossa tuo hirvittävä mies kuvaa viattomat pakolaiset ja lähettää kuvat Moskovaan suurille väkivaltaisille viranomaisille, palvelee HBL:n ikiruotsalaista tarkoitusperää. Mistä ihmeestä tuo tarina pakolaisten valokuvaamisesta tuli tähän yhteyteen: Suomen hallituksen ministeri Heidi Hautala oli aloittamassa puheenvuoron konferenssissa. Hänen esitelmänsä kuuleminen ja kirjoittaminen olisi ollut aivan ihan riittävä mielenkiintoinen asia. Se, mitä olen kuvannut, on todistaa syrjinnän tapahtuminen konferenssin edellä, sillä Finrosforumin ja Kavkaz Centerin (sekä ilmeisesti HBL:n) tarinointiin ei ole syytä luottaa yhtään mitään, jollei ole videoaineistoa tapahtumien kulusta.

Mitä kaikkea on siis pääteltävä HBL:n jutun jälkeen?
- HBL on itse valheen ruhtinaan, so. pirun ja sen demonien, vallassa. Meidän tehtävämme on rukoilla, että nuo saastaiset henget tulisivat manatuiksi pois HBL:n toimituksesta.


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)