sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Minulla ei ole salarakasta

Kirjoitin 23. toukokuuta 2011 sähköpostista , jonka avulla minua yritettiin huijata "salapoliisipeliin" tai "tiedusteluleikkiin". Sähköpostissa tehtiin tuolloin minulle viettelevä ehdotus, mikäli joku kokee mainitun ehdotuksen ”vietteleväksi”. Tuo henkilö tai yhteisö olisi valmis ”kommunikoimaan kanssani turvallisesti ja luottamuksellisesti”. Sähköpostit ovat tavallisessa tapauksessa ”postikorttiin” verrattavia tietoturvaltaan. Silloin kirjoittaja käytti monikkoa "me".

Nyt sain kaksi sähköpostia, jotka ovat samasta tahosta lähtöisin. Kolme päivää sitten kysyttiin, onko sinulla rt.com-sähköpostiosoitetta. Vastasin siihen mahdollisimman lyhyesti, että ei ole.Sitten sain pitkän selostuksen, joka noudattaa täysin toukokuussa 2011 saadun sähköpostin rakennetta ja sisältöä yksityiskohtaisine neuvoineen. Nyt hän puuttuu myös Mikael Storsjön toimiin ja mainitun herran vallitsevaan matkaan Egyptiin.


Toistan näin julkisesti, että minä en rakennea tuntemattomien, kasvottomien tahojen kanssa mitään "luottamuksellista" sähköpostikeskustelua tai talk -googlen chatin keskustelua. Informaatio toki kelpaa minulle blogien ja artikkeleiden kirjoittamista varten. Jos tämä informaatio on hyvin luottamuksellista, silloin tahdon tavata lähettäjän kasvotusten sopivassa ympäristössä, jotta voin asemoida ja identifioida henkilön.

Nyt saamani sähköposti on kierrätetty ramblerin kautta, mutta lähettäjä on tietty, Uusi Suomi -verkkolehdessäkin salanimellä kirjoitteleva henkilö, jonka henkilöllisyyttä monet ovat arvailleet. En sano, mistä tämän tiedän, mutta tiedän vaan kaikenlaista muutakin kohtuullisesti.

Aiemmin en edes kommunikoinut em. lähettäjän kanssa. Epäilemättä ihan asiallinen henkilö tuo kirjoittaja on, mutta kuitenkin liioittelee kuvitelmissaan. Vastasin vielä hänelle, että minulla on kaikki ihan ok. Ei ole mitään kriisiä, vaan ainoastaan hiukan haasteita. Turha minun kohtaloani liioitella.

Olen virkaheitto tyhjäntoimittaja, ihmisparka ja liki olematon. Minun varassani ei ole herkullisia salarakkaita eikä muitakaan suhteita. Tässä iässä mies voi kyllä haaveilla, että elämä saisi olla onnistuneempaa ja kiehtovampaa. Silti ymmärrän, että osani on jäädä Kerimäellä asuvien esi-isieni seuraajaksi, pelkäksi loiseksi, josta ei voi parempaa edes odottaa. Yritän vain elämässäni kituuttaa jotenkin aina uuteen viikkoon. Mammonallisen, luterilaisen kalenterin mukaan määräytyvän joulun jätän tänä vuonna väliin. Siihen ei ole syynä sateet, vaan rahattomuus, kuten monella muullakin köyhällä on joulun kulutusjuhlien suhteen. Jopa puhelin- ja nettimaksut jätän nyt toistaiseksi maksamatta huomautuslaskuista huolimatta em. syystä.

Mutta sitä varten, että joku ei tahdo käyttää googlen gmail-sähköpostipalvelua syystä tai toisesta, niin otan toki kunnioittaen aineistoa vastaan myös Ramblerin sähköpostipalvelun avulla osoitteessa: rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). Luotan vain ihmisiin, jotka olen tavannut kasvotusten ja voinut siten identifioida.

- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)