maanantai 19. joulukuuta 2011

Minulla on uusi venäläinen sähköpostiosoite


Moi suomalainen poliisisetä ja -täti, jotka ovat saamansa tehtävän mukaan tänään klo 8:54 alkaen selvittäneet eilen paljastamaani tietoa - ja eilen avaamasta uudesta - toisesta sähköpostiosoitteestani (juhamolari-ÄT-rambler.ru [см. -ÄT- = @]) niitä ihmisiä varten, jotka tahtovat välttää länsimaisen valvonnan googlen yhteistyön ym. avulla. Nyt sähköpostilaatikko ei ole enää länsimaisissa kourissa.

Mitä tehdä?

Poliisi on tutkinut myös tuossa eilisessä viestissäni julkaisemaa kopiota sähköpostista, jossa luottamuksellinen ystävä kertoi hyvässä ruotsalaisessa kaitsennassa syntyneestä Suomen ikävästä ulkopoliittisesta valinnasta, jopa muutaman sanan Mikael Storsjöstä ja tämän vallitsevasta lomamatkasta erinomaisessa turistikohteessa. Olivat virkavallan edustajat käyneet katsomassa aiempaakin paljastusta blogissani, kun heidän liittymästään ja koneeltaan oli saavuttu tähän blogiini. Sen jälkeen tutkimustyö näyttää päättyneen. Ihan turhaan tutkimus päättyi: minulla kaikki on näin avointa ja blogistani voi oppia myös kaikkea kivaa, mitä Huvudstadbladet tai Helsingin Sanomat eivät ikinä kertoisi julkisesti.

Joidenkin virkatehtävän määrääjien näkökulmasta on se toki kurjaa ja huolestuttavaa, pahempaa kuin vallitsevat vesisateet ja lumeton joulu [kukaan ei muista köyhien lahjatonta, rahatonta joulua], kun jollakin suomalaisella on venäläinen sähköpostilaatikko. Miten sen postilaatikon avaaminen onnistuisi? Entä jos henkilö käyttää vielä salausohjelmaakin? On siinä ulkoministeriöllä ja sen verkostoilla huolta yli kohtuuden joulun ajaksi.


- - - - - - -
Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)