sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Suomalainen media ja presidenttiehdokkaat Russia Todayn blogissa arvioitavanaSiinä kun Paavo Lipponen (SDP) on alkanut säikytellä Venäjä-kortilla, viitaten jopa Berliinin ja Moskovan akselin uuteen syntyyn, jos euroa ei pelasteta hänen oppiensa mukaan, niin Venäjän valtiollisen televisiokanavan kolumnissa on myös pistetty merkille suomalaisten presidenttiehdokkaiden ja toimittajien erikoinen argumentointi Venäjän oloista.

Suomalaisen median työskentely Venäjän duuman vaalien uutisoinnissa ja näkökulma Suomen presidenttivaaleihin sekä Suomen presidenttiehdokkaiden Ylen (TV1) vaalipaneelissa lausuttu Venäjään liittyvä spekulaatio ovat Venäjän valtiollisen televisiokanavan RT:n (Russia Today) blogissa arvioitavana. Lisäksi jutussa viitataan konkreettisin esimerkein Suomen ulkoministeriön harjoittamaan myyräntyöhön ja jopa suomalaisten kybersotaan Venäjää vastaan.

Lue lisää: Transatlantic hazard factors (RT; Published: 18 December, 2011, 18:52)


- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)