tiistai 24. tammikuuta 2012

Uusi Suomi sensuroi Pekka Haavisto –kritiikkiä

Uusi Suomi on tempaantunut liberaalifasismiin toimituksellisilla valinnoillaan, kun varhain tänään tiistaina 24. tammikuuta 2012 verkkolehti sensuroi Vilho Juntusen blogin "Kajaanista Kajahtaa" ja kirjoituksen, jossa Juntunen vaati presidenttiehdokas Haavistolta selvitystä suhteesta Mikael Storsjöhön. Juntunen siis potkittiin pois Uusi Suomi -verkkolehdestä mainitun vastenmielisen kysymyksen johdosta!

Vihreiden liberaalifasistinen toimintakulttuuri

Liberaalifasistinen toimintatapa on osoittautunut yhä uudestaan häikäilemättömäksi: nyt sensuuri toteutettiin keskustelun estämiseksi; Heidi Hautalahan teki jo vuosi sitten rikosilmoitukset koko antifasistista komiteaa vastaan (tästä on vaiettu julkisuudessa, mutta tuskin sattumalta), ja Jukka Mallinen touhusi hyvin aktiivisesti minun erottamiseksi pappisvirasta ja monen muun savustamiseksi aikoinaan Suomen Pen –järjestössä.

Nyt on mielenkiintoista palata takaisin Uuden Suomen ongelmallisuuteen liberaalifasismin työvälineenä. Tiedän useita sivustolta sensuroituja henkilöitä, vaikka näiden kielenkäyttö on ollut asiallista, mutta karkottaminen on tullut juuri asiallisuuden johdosta. On tiettyjä ikäviä asioita, joita Uusi Suomi ei halua keskusteluun. Nyt on Pekka Haavistossa sellainen musta kohta, jota ei tahdota keskusteluun.

Haavisto on julkisuuden henkilö, eikä hän nauti erityistä yksityisyyden suojaa lehdistössä. Hän on toisen vaalikierroksen presidenttiehdokas, jonka tekemisiä ja olemisia tulee ankarasti arvioida ja tarvittaessa arvostella. Storsjöhön liittyvät seikat on kerrottu usein painetussa mediassa ja YK:n turvallisuusneuvoston pakotekomitean sivuilla.

Uuden Suomen Koponen on Haaviston asialla

Vasta joulupäivänä 7. tammikuuta 2012 kirjoitin Aamulehden kielellisesti aivan loisteliaasta toimittajasta Matti Posiosta, joka oli ironisoinut Facebook-päivityksessään, että suomalaisella "pappismiehellä" Juha Molarilla on outoja ymmärtämättömiä "mielipiteitä maailmanpolitiikasta", koska olin väittänyt "riippumattomien Golos-vaalitarkkailijoiden" ja "Pohjois-Kaukasian terroristien viestinnän" riippuvaiseksi amerikkalaisesta rahasta. Uuden Suomen toimittaja Jarmo Koponen tykkäsi Posion kriittisestä ironiasta. Kysyin tuolloin kirjoituksessani, miten nämä loistavat suomalaistoimittajat – tutkivan journalismin kansainväliset huipputähdet – eivät olleet huomanneet asiaan liittyviä dokumentteja. Miksi Aamulehti ja Uusi Suomi eivät ole koskaan kertoneet lukijoilleen asiaa koskevista dokumenteista? Huomautin, että Aamulehden Posion ja Uuden Suomen Koposen upeassa journalismissa on valitettava kolminkertainen aukko: Dokumentit, dokumentit ja dokumentit – tai oikeastaan niiden täydellinen puute. Mainittu Koponen on myös jo pitemmät ajat kaavaillut, pitäisikö Uuden Suomen avata Navalnyin Facebook-sivujen seurannan, koska Koponen uskoo tietävänsä, missä maailmaa uudistetaan. Koponen pimensi täydellisesti lukijoiltaan aiemmin toteutetut amerikkalaisrahoitteiset ja -ohjaamat värivallankumoukset ja näiden samankaltaisuuden Venäjän nykyisiin tapahtumiin. Pistin vielä varmuudeksi Mikael Storsjön kuulustelupöytäkirjasta kopion ko. blogiini, jotta Koponen ja Posio voisivat nähdä luultavasti hyvin tietämänsä asian, että Yhdysvaltain budjetista NED:n kautta kanavoitiin rahaa Mikael Storsjön välityksellä Suomeen siirretylle separatistijärjestölle.

Verkkolehti Uuden Suomen vastaava päätoimittaja Markku Huusko on hehkuttanut ylpeästi, että verkkoilmiö on tuonut Haavisto-ilmiön. Luultavasti hänelle ei sovi, että verkkoilmiö myös romuttaisi Haavisto-ilmiön.

Miksi Pekka Haaviston ei sallita selittää suhdetta Kaukasian emiirikuntaan?

Nyt Uusi Suomi ei ainoastaan antautunut liberaalifasismille, vaan myös turvautui sensuuriin, jotta presidenttiehdokas Pekka Haavisto ei joutuisi kiusallisten kysymysten eteen. Jos nostettu kysymys ei ole ongelmallinen, miksi siihen Haavisto ei vastaa avoimesti. Miksi tarvitaan sensuuria? Ymmärtääkseni Kajaanin miehenä herra Vilho Juntunen kirjoitti hyvin tyylikkäästi kysyvästi, mitä Haavisto ajattelee ja mitä Venäjä ajattelisi Suomen presidentistä, jos tällä olisi myönteinen suhde Kaukasian emiirikuntaan. Äänestäjällä on oikea intressi tietää, mikä mies Haavisto on todellisuudessa myös vaalimainosten ja -kulissien takaisissa kaveri-illoissa.

Tässä on siis paljastunut kaksi pahaa asiaa: Vihertävien liberaalifasistien voimalliset keinot vastenmielisiä kysymyksiä vastaan, joita ei edes vaalien tähden maltettu kätkeä ystävälliseen hymyyn ja selittelyyn, sekä hyvin kyseenalainen seikkailu maailman asioissa Suomen edun vastaisella tavalla. Olen ollut yhteydessä venäläiseen Pravda.ru –lehteen ja kirjoittanut jutun liberaalifasistien sensuurista: ehkä Uusi Suomi ei tehnyt palvelusta Haavistolle, vaan karhunpalveluksen… Saa nähdä tuleeko juttu julkaistavaksi, sillä on se sen verran kova asia.

Suomen antifasistinen komitea Safka paljasti

Äskettäin Suomen antifasistinen komitea (Safka) järisytti tutkivien journalistien tutkimattomuutta: Safka vaatii presidenttiehdokkaalta Pekka Haavistolta tilintekoa suhteesta Mikael Storsjöhön ja YK:n turvallisuusneuvoston pakotelistan vastaiseen tiedottamiseen terroristien hyväksi. Vaatimusta tehosti valokuva ystävällisestä perheateriasta Storsjön kotona. Ei ole mitenkään mahdollista, ettei näillä herroilla olisi keskinäistä keskusteluyhteyttä. Ei ole myöskään mahdollista, ettei Haavisto tietäisi puoluetoverinsa tekemisistä, joista on julkisesti paljon puhuttu. Vasta alle vuosi sitten Storsjö nimesi käräjäoikeuden valmisteluistunnossa syytettynä todistajikseen Vihreiden entisen puoluejohtajan, nykyisen ministerin Heidi Hautalan sekä Jukka Mallisen. Aiheena oli törkeän laittoman maahantulon järjestäminen. Asian käsittely on toistaisesti kesken, koska syyttäjä on vienyt asian hovioikeuteen, jossa hän vaatii vankeusrangaistusta.

Storsjö liputtaa ystävineen avoimesti Haaviston puolesta presidenttivaaleissa. Hän tarvitsee arvovaltaisen poliittisen tukijan toimintansa suojelijaksi. Heidi Hautala – myöskin samaisesta Vihreästä puolueesta – on jo aiemmin avoimesti puolustanut Storsjön touhuja myös kiistanalaisen webkeskuksen suhteen. Muutama kuukausi sitten mainitun sivuston toimittaja puolisoineen sai ehdottoman vankeusrangaistuksen, koska olivat mm. osallistuneet Euroopasta lähteneiden rahalähetysten kuljettamiseen metsissä ja vuorilla piileskeleville bandiiteille.

Presidentinvaalit - enemmän kuin Mr. Finlandia -missikilpailut?

Vihreiden liberaalifasistinen joukko tahtoisi tehdä presidenttivaaleista Mr. Finlandia –missikilpailut, vaikka nyt pitäisi puhua Haaviston ongelmallisesta suhteesta Kaukasian emiirikuntaan ja Venäjän poliittisen järjestelmän ulkopuolella seikkaileviin värivallankumouksellisiin. Pekka Haaviston tukena on tietysti suomalaisen kulttuurielämän liberaalifasismin kerma – ja jonka tähtenä Jukka Mallinen kikkeli-runollaan. Tuon runon ihmisluonnon läheisyys ja kiistämätön kulttuurihistoriallinen paino nostattavat Haaviston tukijoukoissa alkuvoimaista tunnetta. Vaaleissa mitataan, että riittääkö tuo kulttuurihistoriallinen nerokkuus koko Suomen kansan mielisuosion voittamiseen.

KIKKELI (Jukka Mallisen runokokoelmasta)
Riemusta kiljaisten se tempaa itsensä tyvestä irti, kaappaa kurpitsavaunut ja lähtee kiertämään niillä kultaisia valtaistuinsaleja. Marionettiteatterissa pormestari kompastelee nilkkanuoraansa, mutta se hulmuaa julkkareiden kohokkaana, johdattaa kuin pillipiipari lasten kaltaiset pauhaavaan suuruuteen. Muumimamma ja saapasjalkakissa tapittavat ihastuksissaan:
"Kikkeli kävelee paikalleen suosionosoitusten kantamana kuin sulka tuulessa. Se huomaa minut - nahistuneen terskan valaisee miellyttävä hymy, ei silti erityisen tuttavallinen, kaikesta näkyy, että kikkeli on pantu paljon haltijaksi".
*
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)