lauantai 4. helmikuuta 2012

Miksi Suomen televisio valehtelee Venäjän mielenosoituksista?

Katso NTV:n paljastava tutkimus amerikkalaisten rahoittamasta värivallankumouksen yrityksestä Venäjällä. Osallistuin kulisseissa ohjelmaan liittyviin keskusteluihin ja kaikenlaiseen.


Tänään 4. helmikuuta 2012 oli Venäjällä anti-Putin mielenosoitus, joka kokosi 23 000 ihmistä. Suomen televisio kertoi tästä mielenosoituksesta ikään kuin suurena haasteena Vladimir Putinin osallisuudelle presidenttivaaleihin. Suomen televisio ei näyttänyt kuitenkaan filmiä tästä mielenosoituksesta, vaan kuva oli aiemmasta mielenosoituksesta duuman vaalien jälkeen, jolloin mielenosoituksessa oli enemmän väkeä!

Suomen televisio vaikeni siitä, että pro-Putin mielenosoituksessa oli virallisten tietojen mukaan yli 100 000 ihmistä, poliisin mukaan jopa 138 000 ihmistä Voitonpuistossa oranssivallankumouksen vastaisessa mielenosoituksessa. Mielenosoituksessa puhui myös Suomen antifasistisen komitean puolesta Johan Bäckman: "Te venäläiset olette onnellisia ihmisiä, koska voitte äänestää ja ratkaista planeetan kohtalon". Tilaisuudessa puhuivat myös mm. Nikolai Starikov, Aleksandr Dugin ja Sergei Kurginjan.

Miksi läntinen media huijaa? Läntinen media ei voi erheellisen uutisoinnin avulla uskoa, että he voisivat vaikuttaa suoraan Venäjän kansalaisten näkemyksiin ja vaalitulokseen. Sitä vastoin erheellinen uutisointi valmistelee mahdollista poliittista ja muuta puuttumista Venäjän oloihin presidenttivaalien JÄLKEEN: nyt täytyy valmistella länsimaisia mahdollisia liittolaisia, jotta suuri läntinen kansa uskoo maaliskuun jälkeen ilmoitetut viestit ”demokraattisen intervention” tai painostuskeinojen tarpeellisuudesta.

Suosittelen, että seuraat tapahtumien kulkua Venäjän televisiosta, joka näyttää ajanmukaista elävää kuvaa tapahtumista. Tämän linkin takana on useita venäläisiä TV-kanavia, joita voi seurata internetin välityksellä. Olen sijoittanut tämän linkin myös blogini suositeltaviin sivuihin oikealle palstalle.- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)