keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Eksorsismi Beslanin lasten muiston vuoksi Kavkaz-Centeriä vastaan (uusinta)

Pekka Niskasen elokuva Virtuaalinen sota (Virtual War) kertoi puutteellisen ja yksipuolisen tarinan väkivaltaisista tapahtumista Groznyin Vanhan Atagin kylässä joulukuun lopussa 2001 sekä pakolaisten kaipuusta tapahtumien jälkeen ja asettumisesta Suomeen. Kavkaz-Centerin toiminta näytteli mukana myös näissä tapahtumien kulussa.

Elokuvassa Beslanin kouluun tehty terrori-isku oli kuitenkin kätketty mielenmaisemista ja Kavkaz-Centerin toiminnan kuvauksista. Miksi Vanhan Atagin jälkeen hypättiin ohi Beslanin? Eikö Beslan ahdista Kavkaz-Centerin administraatiossa omissatunnoissa? Onko piru lopettanut omantunnon äänen? Shamil Basajevin alaisten terroristien tappamien, räjäyttämien, ampumien ja raiskaamien lasten ja opettajien muistoa ei kuitenkaan unohdeta ikinä.

Toimitin 3. syyskuuta 2010 Helsingin tuomiokirkon portailla eksorsismin Beslanissa kouluun tehdyn terrori-iskun (2004) muistopäivänä Kavkaz-Centerin toimintaa vastaan. Olen entistä enemmän sitä mieltä, että piru vei Beslaniin ja piru jatkoi pahoja tekojaan Beslanin jälkeen Kavkaz-Centerin toiminnassa.

- - - - - - -My email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @).VKontakte


СМИ и Юха Молaри (коллекция)