lauantai 3. maaliskuuta 2012

EU:n ja USA:n valintaperusteet - jaettavan Venäjän Federaation jälkeen - ihanteellisiksi vasalleiksi

Euroopan Parlamentti ja Yhdysvallat ovat sopineet yhdessä Venäjällä toimivan ns. ei-järjestelmään sitoutuvan opposition kanssa jo etukäteen, millainen voisi olla ihanteellinen vasalli isäntänsä palveluksessa, jos Venäjän presidenttivaalien jälkeen – riippumatta ja välittämättä äänestystuloksesta – Venäjän federaatio saadaan jaettua EU:n ja USA:n yhteisen vision mukaisesti.

Kaduilta nousevat, itsensä ”Venäjän tahdoksi” esittävät mölyukot voisivat olla kelpo mahdollisuus vasalliksi, kun nämä ovat jo aiemmin pitäneet yhteyttä isäntäänsä, mikäli parempiakaan ei ole tarjolla. He voisivat hyvin kelvata väliaikaisesti vasalliksi. Myös läntistä viestiä uskollisesti välittävät sentraalisantrat – etenkin jos ovat osoittaneet aiemmin uskollisuutensa länsimaisessa koulutuksessa - kävisivät hyvin jaettavan Venäjän jälkeen vasallivaltioiden edustajiksi, sikäli kuin John McCayn tai Hillary Clinton tai muut amerikkalaiset poliitikot eivät ennätä tai osaa vierailla Euraasian eri alueilla.

Henrik Ilves ja Mikheil Saakašvili ovat esimerkillisiä, tyylikkäästi pukeutuvia sentraalisantroja – puheluiden välittäjiä ja operaattoreita , joiden etuna olisi, etteivät he liikaa itse ajattelisi mitään omintakeista. Saakašvilin ongelmana on ollut satunnainen omintakeinen irtiotto maksajansa viestien välittämisestä. Sen sijaan Ilves hoiti aiemmin tehtävänsä tunnollisesti CIA:n tiedotuskanavan RFE:n palveluksessa ja välittää yhä Amerikan ääntä mahdollisuuksien mukaan ongelmia välttäen (Viron vasallivaltiossa). Juuri Ilves olisi sopiva tyyppi tai malli monien uusien syntyvien vasallivaltioiden keulakuvasta Venäjän Federaation hajottamisen jälkeen. Myös Saakašvilin ura on varsin läheinen Ilveksen kanssa: Georgian nykyinen vasalli opiskeli Yhdysvaltain ulkoministeriön stipendillä Columbiassa ja väitteli George Washington yliopistossa, minkä jälkeen uskollisena isännälleen ja rahoittajalleen työskenteli New Yorkissa, kunnes hänet lähetettiin Tbilisiin vasallivaltion perustamista varten. Hän saikin aikaan isäntiensä tuella kansalaistottelemattomuuden ja pääsi uskollisen hyväpalkkaisen vasallin paikalle. Vasallilta odotetaan, ettei se kuitenkaan aja isäntäänsä ongelmiin, minkä tähden tehtävä on erityisen haastava.

Venäjän kulttuuri, sivistys, eetos ja ortodoksinen usko aiheuttavat haasteita vasallivaltioiden uskolliselle uudistumiselle, ne kohottavat venäläistä ja euraasialaista itseymmärrystä ja moraalista ylväyttä, joten vasallivaltioiden uskottavan jatkuvuuden kannalta olisi huomattavan edullista lisätä Venäjän alueella homoavioliittojen, pedofilian ja viihdehuumeiden hyväksyttävyyttä. Ihmisoikeusjärjestöt ovatkin uskollisesti maailman suurimman humaanisia pommikoneita valmistavan amerikkalaisen Lockheed Martinin rahoituksessa protestoineet Venäjän vapauden edistämiseksi mainituissa asioissa.

Venäjällä on nyt huomenna sunnuntaina 4. maaliskuuta 2012 ja sen jälkeisissä protesteissa EU:n ja USA:n vision mukaan mahdollisuus tulla sellaiseksi ihanteelliseksi vasallivaltioksi, jonka presidentistä Toomas Henrik Ilves on esimerkeistä kaunein, tyylikkäin ja edustavin. Jos joku pelkää uskosta ja itsenäisyydestä luopumista, katsokoon Viron tilannetta ja nähköön, että vasallispresidentti on komea ihan siinä kuin Vladimir Putininkin.
- - - - - - -No comments in my blog, but you can find my phone number GSM +7911 2970525 (in Russia) +358 44 322 2661 (in Finland) or my email juhamolari-ÄT-gmail.com or rtmolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @). You can discuss with me in Facebook

Юха Молaри: Домашняя страница – Juha Molari: Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

RT blogi: It's time, my friend: it's time

Юха Молари: Пресс-Портрет (YANDEX)

СМИ и Юха Молaри (коллекция)