lauantai 17. maaliskuuta 2012

Митинг за серые деньги! Mielenosoitus harmaata rahaa varten!


Uusi Suomi -verkkolehden tuottaja, Suomen entinen diplomaatti Moskovassa, Jarmo Koponen pillastui NTV:n tuoreesta raportista ja esitti aivan äskettäin Facebook-profiilissaan, että NTV:llä mainostavat yritykset pitäisi pistää poikottiin! Pimeiden taustojen paljastuminen aiheutti myös pillastumisen joissakin amerikkalaisissa diplomaateissa, kuten NTV:n dokumentissa käy ilmi. Kannattaa katsoa, miksi totuus pelottaa!

NTV:n raportissa käy ilmi, että Navalnyin, Nemtsovin, Javlovskin, Kasparovin, Demushkinin ja Udaltsovin provokatiivisissa mielenosoituksissa "Rehtien vaalien puolesta" jaettiin osallistujille rahaa!

Rahankeruu selittää, miksi valtaosa mielenosoittajista oli ilman mitään intoa, "rauhanomaisia mielenosoittajia". He olivat kokoamassa 100-1000 ruplaansa, sopimustensa mukaan. Tämän paljastuminen johti Jarmo Koposen pillastumiseen. Hän on tuonut esille sivustoillaan ja Facebook-päivityksissään juuri mainoksellisessa mielessä kyseisten mielenosoituksen mainittuja järjestäjiä.

Dokumentissa käy ilmi, että mielenosoittajilla ei ole mitään positiivista kehittämisideaa, vain provokatiivinen kritiikki.

Moskovan kadun "valkoiseen renkaaseen" osallistuneille maksettiin myös rahaa osallistumisesta. Videossa kuvataan rahan jako ym.

Ohjelmassa myös presidenttivaalien jälkeen toteutetun mielenosoituksen videoita, paikalta löytyi yllättäen myös Amerikan diplomaatteja, jotka myös pillastuivat paljastumisensa johdosta!

Heidi Hautalan ystävä Nemtsov tuossa sanoo NTV:n dokumentissa, virittäen vihaa ja pelkoa, että Putin lähettää tšetšeenit tarkka-ampujat mielenosoittajia ampumaan. Suomen kehitysyhteistyöministeri Heidi Hautala (vihr.) on valinnut Facebook-profiilinsa kuvaksi mielenosoituksen Boris Nemtsovin kanssa. Hautalan rinnassa on Strategia 31-liikkeen nappi. Hautalaa on kuvattu satoja ja satoja kertoja, mutta kaikista vaihtoehdoista Suomen ministeri löytää Facebook-profiilinsa kuvaksi Strategia 31-liikkeen mielenosoituskuvan.

- - - - - - -My email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @).VKontakte


СМИ и Юха Молaри (коллекция)