torstai 19. huhtikuuta 2012

Pjotr Silajev, bandiitit ja huligaanit – tervetuloa Suomeen! KP uhkaa heittää Molotovin coctaileja Helsingin kaupungintaloon.

Punk-muusikko Pjotr (Peter, Petr) Silajev (Silaev; Петр Силаев) sai Suomessa poliittisen turvapaikan. Komsomolskaja Pravda kysyy tänään tuon poliittisen turvapaikan tähden, että jospa nyt olisi heitettävä Helsingin kaupungintalon ikkunoista Molotovin coctailit ja sotkettava Turun yliopiston seinät:
"Ei ole vaikea arvata, että tästä lähin kuka tahansa huligaani, joka esimerkiksi ilmoittaa kusseensa Punaiselle torille poliittisin perustein, tai syyllistyi tuhopolttoon tai pahoinpitelyyn ideologisin perustein, voi luottaa suomalaiseen "vieraanvaraisuuteen". Breivik ei hoksannut ajoissa mihin olisi kannattanut livahtaa - Suomeen. Hänhän tappoi 77 ihmistä protestiksi, koska hän hermostui monikulttuurisuuteen. -- Kaikkein tärkeintä on, että Suomen viranomaiset eivät selviä tällaisesta politiikasta ilman seuraamuksia. Kun entiset meikäläiset viskaavat Helsingin kaupungintalon ikkunaan Molotovin koktailin tai sotkevat Turun yliopiston seinät, heitä ei missään tapauksessa saa pidättää tai tuomita. Hehän tekevät sen varmaankin "poliittisista syistä", eikä siitä saa ketään moittia. Sovittu? Ja mitä jos Euroopassa sanottaisiin, jos Venäjän antaisi poliittisen turvapaikan Lontoon tai Pariisin mellakoitsijoille? (käännös: Suomen antifasistinen komitea SAFKA)"


Но самое главное - в такой политике финских властей должна быть последовательность. И когда экс-наши там, допустим, закинут в окно мэрии Хельсинки «коктейль Молотова» или нагадят на стену университета в Турку, их ни в коем случае нельзя арестовывать или судить. Они ведь это наверняка сделают по «политическим мотивам», преследовать за которые - нехорошо.
Договорились?!

KP:n juttu alkaa kauniisti: Suomi on hyvä ja ihana maa (Хороша и удивительна страна Финляндия!). Suomi-kuva ei muodostu kuitenkaan alkusanojen jälkeen kauniiksi. Suomi on päättänyt ihan omatoimisesti omilla päätöksillään vetää Suomi mukaan kaikenlaisen likaisen toiminnan suojelijaksi.

Kyse on siitä, että punk-muusikko Pjotr (Peter, Petr) Silajev (Silaev; Петр Силаев) sai Suomessa poliittisen turvapaikan, mutta Silaev oli yksi niistä epäillyistä henkilöistä, jotka hyökkäsivät 28 heinäkuuta 2010 Moskovan alueen Himkin kaupungin (19 km Moskovan keskustasta luoteeseen Pietarista saapuvan M10-valtatien varrella) hallintorakennusta vastaan. Hyökkääjillä oli huivit, pipot ja maskit. Nämä heittivät ikkunoista kiviä ja savupommeja. Hyökkäykseen osallistui noin 90 henkilöä (ns. «Проверочная линейка» -punk -ryhmä). Mahdollisesti tuo punk ryhmä nousee Sibeliuksen jälkeen myös Suomen uudistuvan musiikin johtotähdeksi. Kyse on näiden suurten taiteilijoiden poliittisesta luovuudesta ja ilmaisuvapaudesta.


Hyökkäykseen osallistuneita pidätettiin ja osa vapautettiin. Alex Gaskarov todettiin syyttömäksi, Maxim Solopov tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen, mutta Solopovin asianajaja valitti päätöksestä. Valitusaikana antoi hänelle mahdollisuuden paeta Länsi-Eurooppaan. Alexander Pahotin valitti 21.8.2010 valtakunnansyyttäjälle lähettämässään lausunnossa, että häntä olisi kidutettu kuulusteluissa.

Huligaanit ilmoittivat iskunsa tarkoitukseksi vastustaa moottoritien rakentamista Himkin metsän läpi.

Videokuvat 28. heinäkuuta 2010 Himkin kaupungintaloa vastaan tehdystä iskusta ovat hyvin paljastavia siitä poliittisesta vapaudesta, jonka Suomi toivottaa tervetulleeksi, sopivaksi poliittiseksi ilmaisumuodoksi yhdenvertaisuuden mukaan myös Suomeen, kun vastaavia iskuja toteutetaan Helsingin kaupungintaloa, yliopistoa tai oikeuslaitoksen virastoja vastaan.Pjotr Silajev oli Venäjällä syytteessä rikoslain 213 artiklan (”huliganismi”) mukaisesti ja hänestä oli kansainvälinen pidätysmääräys. Silajev on Himskin kaupungintaloa vastaan tehdyn iskun organisaattori. Alankomaat olivat antaneet vähän aiemmin poliittisen turvapaikan toiselle syytetylle aktivistille Denis Solopoville, joka oli saanut jo tuomion, mutta tuomion jälkeen valitusaikana paennut Venäjältä.


Kirjoitelmassaan Exodus ("Исход") Silaev kertoo, että äiti hakkasi häntä pahasti, kun hän oli lapsi. Vielä myöhemmällä iälläkin hän muistelee sitä kipua. Äiti katsoi häntä usein suoraan silmiin ja huusi raivona: "Minä tapana sinut". Peterin omien teksiensä mukaan hänen äitinsä oli skitrofreeenikko. Jo aikamiehenä poika nimittää äitiänsä "nartuksi" (сука). Omaksi idolikseen hän nimeää "Jeesus Kristus Allin", joka olisi "rock rollin viimeinen profeetta". Silajev ihailee, miten tuo kaljuksi ajeltu mies huusi lavalla alasti, viilteli itseään, löi pullon päähansa, ulosti ja söi omaa ulostettaan. Suomi on hyväksyt poliittiseksi pakolaiseksi "suuren taitelijan", jolla on suuret ihanteet ja jolla on ilmeistä luovuutta uudistaa Suomessa käytävää kansalaiskeskustelua!

Voimme odottaa, että myös Pussy Riot –punkryhmä saapuu pian Suomeen poliittiseksi pakolaiseksi (jos he eivät tehneet jo sopimusta Toomas Henrik Ilveksen kanssa Tallinnassa), heittää omaa ja lainattua (vinkki, vinkki: Jarmo Koponen ja Jukka Mallinen saattavat lainata, koska ovat ilmaisseet solidaarisuutta Pussy Riot -ryhmälle) kusta Aleksanderinkadulla helsinkiläisten poliisien päälle, toteuttaa ryhmäseksiaktion Kansallismuseossa Katajanokan ala-asteen kouluvierailun aikana sekä pyytää pyhää paskaa avuksi Tuomiokirkon luvattomassa konsertissa, jossa he paskan avulla karkottavat presidentti Sauli Niinistön ja piispa Irja Askolan maasta. Tämän rinnalla toinen kuuluisa punk-sankari Pjotr Silajev kokoaa jengiä, jotta nämä heittävät polttopulloja Helsingin kaupungintalon ikkunoista ja harjoittavat tämän jälkeen aids-homoseksiä halujensa mukaan, joita voi vahvistaa heroiinin voimalla. Suomi on valinnut poliittiselle vapaudelle liberaalit näkymät. Jukka Mallinen ja Antti-Pekka Mustonen ovat jo ilmaisseet solidaarisuutta Pjotr Silajeville sekä tämän punk-kavereille.

Himkin kaupungin huligaanit ovat antaneet myös erityislaatuista suojaa etsintäkuuluteluille bandiiteilla, mutta sehän taito osataan jo vanhastaan Suomessa. Helmikuun 29 päivä 2012 Dagestanista ja Turkmenista tulleet wahhabistiset bandiitit pidätettiin Himkissä, josta he olivat löytäneet ei-laillista tukea toiminnalleen. Niin epävapaa on Venäjä, etteivät huligaanit ja bandiitit saa enää ilmaista poliittisia näkemyksiään omalla rajulla tavallaan Moskovan alueen Himkin kaupungissa tai muualla. Tervetuloa siis Suomeen!


Jälkikirjoitus

Sanottakoon tosikoille vielä loppulauseeksi, että en tue huligaanien maahantuontia Suomeen enkä tue Suomen ratkaisua antaa turvapaikkaa tuollaisille henkilöille. Monet venäläiset ystäväni ovat kuitenkin kiittäneet päätöstä - ja olen siis eri linjalla kuin venäläiset ystäväni. Nuo venäläiset ystäväni ovat sanoneet, että parempi olisi Venäjälle, jos Suomi ottaisi vastuulleen kaikki bandiitit, huligaanit, narkomaanit ym. ym. Sen jälkeen Venäjä olisi erityisen mukava paikka asua.


- - - - - - -- - - - - - -My email juhamolari-ÄT-gmail.com or juhamolari-ÄT-rambler.ru (см. -ÄT- = @).VKontakte


СМИ и Юха Молaри (коллекция)