lauantai 28. huhtikuuta 2012

Jussi Parviainen, Yksinteoin 2: Mitä ne läskipäät lapsista ymmärtääKuva: Jussi Parviainen Yksinteoin kaksi elokuvan jälkeen karonkassa

Ystäväni Jussi Parviainen makailee tällä hetkellä kuumeessa ja miettii, missä ovat rikkaat kaverit, miten pääsisi apteekkiin kuumelääkkeen ostoon, miten puhelimen saisi takaisin auki ja miten hänen elokuvansa otteet tulisivat takaisin julkisuuteen Parviaisen avaaman netti-TV:n kautta.

Netti-TV:n kanavalla on jo Parviaisen Valtakunta -näytelmästä kuvia ja prologi. Myöhemmin Harmageddon-elokuvasta tulee otteita Parviaisen netti-TV:n sivustolle.

Minulla ei ole valitettavasti varaa kulkemiseen eikä rahoittamiseen 5 euron kuumelääkkeen verran. Huomisen sunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen voisin ehkä käydä hänen luonaan ja auttaa miestä, jos pienet tärkeät ongelmat eivät ole ratkenneet sitä ennen. Älkää hyvät ihmiset unohtako miestä, jonka lahjat ovat jääneet jonkin aikaan "vakan alle" erilaisten ongelmien ja haasteiden tähden! Suomalainen elokuva- ja teatteriväki ja koko kansa voisi tukea osaajia, jolloin myös ihmisten luovuus ja lahjat kasvaisivat ja jalostuisivat arvokkaiksi saavutuksiksi kansamme historiaa varten.

Parviaisen pyynnöstä kokoan hänen elokuvansa Yksinteoin 2 otteita ja sijoitan niitä Jussin uuteen netti-TV -blogiin. Ehkä leikkaaja lähettää niitä myöhemmin lisää gmail-sähköpostiini, jotta elokuva ei unohtuisi ja saisimme otteet taas kerran julki Parviaisen sivustolle, kun vanhan sivuston kanssa tuli tunnetusti ongelma, jota poliisi tutkii.

Laitoin tänään erään koskettavan otteen, "Mitä ne läskipäät lapsista ymmärtää".


Elokuvasta tunnetaan jo aiemmin voimakas ote Mustan Jussin sanoista, ns. Kohtaus.


Katso myös elokuvasta Yksinteoin kaksi ote "rikkaat kaverit", jossa hän muistaa rikkaita kaverejaan Esa Saarista ja Jorma Uotista.

- - - - - - -EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru (-at-= @)


VKontakte

СМИ и Юха Молaри (коллекция)