sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Imkanderin ja Umarovin järjestämä konferenssi IstanbulissaMikael Storsjön ja vaimon matka Istanbuliin sai selityksensä tänään, sillä Imkander järjesti siellä konferenssin Doku Umarovin ajatusten ja tekojen kunniaksi. Puheissa ylistettiin Umarovia kiistattomana johtajana. Terroristi Doku Umarovin veli on keskeisessä asemassa Imkanderissa, joka on osa IHH-järjestöä - jota terroristi Shamil Basayev oli perustamassa - ja jolle Kavkaz-Center suuntaa avustusta (tai toisinpäin).

Kokouksen julkilausumassa vaadittiin Venäjän "miehityksen" loppumista ja itsenäisen islamilaisen "Kaukasian emiirikunnan" perustamista. Puhujat kyseenalaistivat YK:n turvallisuusneuvoston pakotevaatimuksen, jonka mukaan "Kaukasian emiirikunta" on terroristiorganisaatio. Terroristien rajat ylittävät verkostot olivat YK:n turvallisuusneuvoston asialistalla useampaan kertaan menneellä viikolla.

Mikael Storsjö puhui myös tilaisuudessa terroristien äänitorven Kavkaz-Centerin nimissä. Tein nämä huonolaatuiset kuvakaappaukset konferenssin live-kuvasta netistä. Kuvassa näkyy tietysti Mikael Storsjö, mutta eturivissä ja kauempana istuu mielestäni myös suomalaisittain muutamia muita tuttuja kasvoja, jotka eivät sittenkään pelkää käydä Turkissa. Tällaiset julkikonferenssit ovat erityisen hyödyllisiä ei-julkisten verkostojen yleistä julkistamista varten.

Konferenssi päättyi puoli tuntia sitten.
_ _ _ _Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html