tiistai 8. toukokuuta 2012

”Miljoonien marssi” hyökkäsi demokraattisia vaaleja ja tiedotusvälineitä vastaanMuutaman tuhannen henkilön marssiksi typistynyt “miljoonien marssi” 6. toukokuuta 2012 osoitti ala-arvoisella toiminnallaan, että nämä katujen huligaanit eivät turvaa tiedotusvälineiden ja toimittajien vapautta ja turvallisuutta eivätkä hyväksy kansan demokraattista vaalitulosta. Laatumedia NTV ja sen toimittajat joutuivat likaisen väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi.


Tässä on dokumenttikuvaa siitä, millaisia huligaaneja katujen mielenosoittajat olivat. Hyökkäsivät toimittajien kimppuun. Tunkeutuivat väkivaltaisesti järjestyssääntöjen vastaisesti virkavaltaa vastustaen luvattomalle alueelle. Kävivät kimppuun virkavaltaa vastaan, kun virkavalta hoiti tehtäväänsä. Katujen huligaanit heittelivät palopommeilla virkavaltaa. Yhä koko ajan pienentyvä mielenosoittajaporukka tahtoo ilmeisemmin jatkaa demonstratiivista "traditiota", sillä ilman mielenosoituksien toistamista ryhmä hajoaisi, mutta myös nyt se on pienentynyt koko ajan. Suunnitelmasta - miljoonasta mielenosoittajasta - jäätiin satakertaisesti!

Olen joskus tavannut NTV:n näitä toimittajia. Hyvin vastuullisia ja miellyttäviä ihmisiä! Todella sääliksi käy, millaisia huligaaneja on Moskovan kaduilla - ja millaisille huligaaneille Suomessa tietyt häiriköt (Jarmo Koponen, Jukka Mallinen etunenässä) antavat suosionosoituksia Facebook-päivityksissään. NTV:n toimittajat saattoivat Moskovassa minut jopa lentokentälle ja kävivät kanssani kirkossa - aivan ystävyyden nimissä. Ehkä seuraavalla kerralla pitää kertoa ihmetellen, millaisia tyyppejä on jopa Suomessa, kun nuo tietyt suomalaisäijät osoittavat suosiota Moskovan katujen huligaaneille.

Suomessa olisi aiheellistakin osoittaa häpeää edesmenneen Erkon median korruptiota ja rappiota kohtaan, mutta Suomessa kyetään asialliseen käytökseen jopa edesmenneen Erkon melkein edesmennyttä korruptoitunutta mediaa kohtaan. Mitähän sanomista siitä tulisi, jos Erkon media joutuisi vastaavan kohtelun uhriksi? Tuo menettely osoittaa, että Moskovassa protestin esittäjät olivat huligaaneja, joiden oma käytös paljasti myös heidän moraalittomuutensa ja kyvyttömyytensä vastuullisuuteen valtiollisten asioiden hoidossa. Onneksi kansa valitsi toisin: Kansa äänesti Vladimir V. Putinin presidentiksi._ _ _ _Blogini on http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media)