perjantai 25. toukokuuta 2012

Vihreiden propellipäiden ja hovisyöttiläiden vastaisku kirkkoherraa vastaan


Karjalohjan kirkkoherran Heikki Linnavirran blogista syntyi kohu, jonka tähden Espoon hiippakunnan ex-piispan Mikko Heikan seuraaja piispana Tapio Luoma paimensi kirkkoherraa. Kirkkoherra poisti seurakuntansa sivulta tuon blogikirjoituksen ”Vihreät armomurhaajat”, jossa olivat myös sanat: ”Surullisinta on enemmistön hiljaisuus ja pelko. Monet maan johtajat ja vastuunkantajat – kirkon kermasta puhumattakaan - pelkäävät vihreitä, koska he ovat omineet itselleen älymystön ja kulttuuriväen roolin”.


Linnavirta kertoo seurakunnan sivulla, että ”Olen siis ottanut blogin pois näiltä sivuilta Espoon piispan käskystä, koska kirjoitus vaikuttaa negatiivisesti joihinkin mahtaviin tahoihin”. Kirjoitus on edelleen hänen henkilökohtaisilla sivuillaan. Seurakunnan sivulle antamassaan tiedotteessa Linnavirta kertoo kuitenkin, että ”edelleen vastustan armomurhia, abortteja ja natsien touhuja”.

En halua mitenkään häiritä seurakunnan ja hiippakunnan tilannetta, sillä nimeni voi olla pahaa myrkkyä jopa niille, joita tahtoisin puolustaa.


Heikki Linnavirta kysyy omassa blogissaan Vihreät armomurhaajat:
Kuinka yksi puolue onnistuu keräämään joukkoonsa kaikki turvenuijat, propellipäät, yhteiskunnan anarkistit ja fasistit? Ilmaisella kasviskeitolla, jonka resepti on salaisuus Intiasta. Nyt nuo onnettomat ovat valmiita tappamaan kaikki tuottamattomat suomalaiset, jotka eivät äänestä vihreitä”.

Linnavirta viittaa oman aikamme ”sukupuoliseen sillisalaattiin” sekä konservatiivikristittyjen uudenlaiseen tilanteeseen: ”Kyllä meillä konservatiivikristityillä on tehtävää näinä viimeisinä aikoina. Joskus on olo, kuin Eliaalla, Vain minä olen jäljellä. Jumala varoitti profeetta itsekkyydestä. Kahdeksantuhatta Jumalan soihdunkantajaa oli tuolloin ympäri valtakuntaa kuuluttamassa Jumalan suunnitelmaa, kehottamassa saatanan höynäyttämiä vääräuskoisia parannukseen”.

Tänäkin aikana eläväisiä Jumalan lapsia on Suomessa satoja tuhansia. Kun Jumala vähän muistuttaa, niin opimme olemaan enemmän yhtä ja taistelemaan yhdessä saatanaa vastaan, joka on harhauttanut ja orjuuttanut koko kansan kulttuurikerman, hömppävihreät ja muut heikkojen murhaamisen hyväksyvät onnettomat. Herra armahda meitä. Jeesus kanssasi, ystävä

Minä tunnen kirjailija, rovasti Heikki Linnavirran useista pappiskokouksista Espoon hiippakunnasta, kun olin joskus Espoon hiippakunnan papistoa ja hänen naapuriseurakunnassaan kirkkoherra. Heikki tunnetaan esimerkillisenä kristittynä, jolle usko on oikea ja vakava, hän ei ole mikään ”leipäpappi”, kun sellaisiakin tunnetaan Espoosta. Heikki tunnetaan myös rikkaasta kielellisestä ilmauksestaan niin kuin papille ja kirjailijalle sopii. Hänen moraalinen rohkeutensa astua paimenena esiin ja seisoa kristillisen vakaumuksen puolesta on ollut mallikasta kirkkoherrojen monissa kokouksissa, joissa mm. piispa Mikko Heikan johdolla tuolloin haluttiin markkinoida jonkinlaista sukupuolista sillisalaattivihkimistä. Minulla ei ole ollut koskaan mitään teologista tai muutakaan ongelmaa Heikki Linnavirran kanssa, jonka papillinen ja kristillinen vakaumus on ollut hyvin rakentavaa ja profeetallinen.


Minä en ole koskaan kirjoittanut mitään yhteiskunnallista tai kohua herättänyttä blogikirjoitusta seurakunnan kotisivuille. Sekin oli joillekin ongelma, että olin seurakunnan kotisivulla kertonut vaihtoehtoiseksi sähköpostiosoitteeksi gmail-postilaatikon! Täten Linnavirran blogi oli epäilemättä uskalias. Minä sain moraalisesti ryhdikkäästä esiintymisestä ankarat rangaistukset, vaikka kirjoitin pelkästään omassa blogissani, ja kirjoitin samaisten viherfasistien suojelemaa, YK:n turvallisuusneuvoston kieltämää bandiittisivustoa vastaan ja AKS:n fasististen perillisten jätöksiä vastaan. Vihreät eivät anna ikinä anteeksi, jos heidän moraalittomuutta sattuu arvioimaan. Sinänsä pidän perusteltuna ja kirkkolain mukaisena velvollisuutena, että pappi arvioi kristillisen uskon ja Jumalan sanan valossa oman aikamme ilmiöitä. Kun muistetaan, miten yhä edelleen lukuisat papit avoimesti hyökkäävät kirjoituksissaan ja puheissaan mm. kommunisteja vastaan, niin on yllättävää, millaista suojelua suomalainen viherfasismi saa suomalaisessa yhteiskunnassa ja kirkossa. Erityisesti on muistettava, että tietyt viherfasistit hyökkäävät avoimesti kristillistä uskoa ja kirkkoa vastaan, ilmoittautuvat julkisesti ateistiksi, kuten minuakin vastaan kannellut henkilö jopa johti pääkaupunkiseudun ateisteja (piispan ja lainoppineen asessorin mukaan tuota asiaa en olisi toki saanut mainita kanteluun vastauksessa). Miksi pappi ei voi arvioida kristillisen vakaumuksen mukaisesti vihreiden touhuja, jotka ovat usein selvästikin anti-kristillisiä?

Viherfasistien hyökkäyksistä ja myyräntyöstä kovastikin kärsineenä toivon Heikki Linnavirralle viisautta ja maltillisuutta: viherfasisteille ei kannata antaa sitä riemuvoittoa, että saattaa itsensä provosoitumaan, innostuu itseään vahingoittaviin ilmauksiin edes tarpeellisissa asioissa. Viherfasistit eivät rakasta kirkkoa ja sen uskoa, vaan saavat orgasminsa ainoastaan jokaisen vakaumuksellisen papin johdosta, jonka he ovat saaneet savustettua pois seurakunnista. Minun oma osani ei ole mitenkään erityisen kehuttava tällä hetkellä. Yritän löytää iloni aiheet pienistä asioista. Työnsaanti on estynyt sen viherfasistisen mafian johdosta, jonka mukaisesti tuomiokapituli tulee paruusiaan saakka lausumaan minusta pahan todistuksen, kun työnantajat kysyvät näkemystä minusta ihmisenä ja työntekijänä.

Minulta eräs toimittaja kysyi viime viikolla, että pitäisikö ottaa lusikka kauniiseen käteen ja pyytää anteeksi. Olisikohan toimittaja itse myynyt sielunsa ja henkensä vastaavalla menetelmällä, kun hänelle tuli kysymys edes mieleen? Heikki Linnavirran ja vakaumuksellisten pappien kohtalo on kirkoissamme yhä enemmän siinä, missä määrin myy sielunsa ja vakaumuksensa vääryyden alle vajoavalle instituutiolle ja missä määrin uskaltautuu kärsimyksiin tuota kehitystä profeetallisesti moittien. Toivon yhtä aikaa viekkautta että viattomuutta uskoville papeille tässä maailmanajassa!
_ _ _ _Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html