sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kaukasian emiirikunta ja Finrosforum uhka Suomen valtiosalaisuuksille?

Suomalaisruotsalainen terroristien webkeskus on antanut tänään erikoisen määritelmän Suomen antifasistiselle komitealle:


Arviossa herättää hämmennystä Suomessa äskettäin julkaistun vanhan neuvostoliittolaisen taktisen Helsinki-suunnitelman liittäminen rekisteröimättömään yhdistykseen “Safka” (Suomen antifasistinen komitea), vaikka tiettävästi kukaan tässä nimetyistä antifasisteista ei ole ollut missään työsuhteessa Neuvostoliiton kanssa, vaan kaikki ovat Suomen kansalaisia.

Valheellisella väitteellä terroristisivusto tahtoo luoda epäluottamusta ja halveksuntaa nimeltä mainittuja antifasisteja vastaan, mutta ilmeisemmin hyökkäyksen tarkoituksena on myös kääntää huomio pois kunniattomista liitoksista ja valtiollisesti luottamuksellisista tiedostoista, joista terroristijärjestö Kaukasian emiirikunta on päässyt osallisiksi terroristien webkeskuksen suomalaisen administraation ja sen peiteorganisaation Finrosforumin sidosten kautta.Mainitut kunniattomat tahot saavat myös määrättyä tukea niistä kontakteista, joilla on keskinäistä vuorovaikutusta Viron turvallisuuspalvelun Kapon kanssa.

Missä määrin suomalainen kansalaisyhteiskunta ja viranomaiset ovat kyenneet valvomaan itsenäisen Suomen turvallisuutta tilanteessa, jossa YK:n turvallisuusneuvoston kieltämän terroristisen websivuston administraatio on kiinteästi verkostoitunut Suomen poliittiseen elämään ja ulkoministeriöön henkilösuhteilla ja peiteorganisaationsa Finrosforumin sidosten kautta?

Terroristisivusto julkaisee fiktiivisen organisaatiorakenteen "Safkan" solusta

Terroristisivuston julkaisema organisaatiorakenne on erheellinen, sillä mitään organisaatiorakennetta ei ole aatteellisesti harrastavilla yksittäisillä ihmisillä. On jo periaatteellisesti vaikeasti ymmärrettävissä, että fasistinen johtajuus (führer) ajattelu liitettäisiin antifasismiin, sillä antifasismi ei voi olla muodossa, ruodussa, formassa. Kukin antifasisti on yksilö ja sellaisena kunnioitettu.

Esimerkiksi en tiedä ketään, kuka olisi johtajani, ja vielä vähemmän solun johtaja tai führer. Johan Bäckman ei ole missään esimies tai johtaja-asemassa missään suhteessa minuun. Luultavasti väärä ilmaus syntyy siitä, että Bäckman on toiminut julkisuudessa puhemiehenä monien asioiden tähden median suuntaan. Mielestäni Bäckman on osaava henkilö, mutta hänen nuori ikänsä, pienempi elämänkokemuksensa ja jopa vähäisempi koulutuksensa tohtoritutkinnosta huolimatta eivät nosta häntä sen enempää henkisesti kuin organisatorisesti johtajan asemaan minun tajunnassani – en ainakaan tunne sellaista asemaa enkä hyväksyisi sellaista asemaa, jos joku sellaista alkaisi vaatia minulta. Pikemmin kukin tekee asiansa omien mieltymystensä, lahjojensa, rajoitustensa ja yhteyksiensä puitteissa. Tietysti Bäckman on lahjakas ja toimelias, ja siksi hän on esillä monessa operaatiossa tehokkaasti.

Bäckmanin vahvuus on ylivertaiset suhteet venäläiseen mediaan verrattuna kehenkään toiseen suomalaiseen. Minulla on joitakin käsityseroja osaavan ystäväni kanssa; esimerkiksi minun käsitykseni Neuvostoliitosta yksittäisen kansalaisen näkökulmasta on ilmeisesti huomattavasti negatiivisempi kuin kenelläkään toisella ns. antifasistilla Suomessa. Minulla ei ole mitään notalgista kaipuuta Neuvostoliiton aikakautta kohtaan. Kysymys ei ole johtajuudesta tai solusta, vaan maailman vakaumuksesta, jossa fasistiset erilaiset pyrkimykset tahdotaan paljastaa ja kukistaa myös oman aikamme elämästä. Toinen henkilö on tänään aktiivisempi, toinen toisena päivänä, kukin mahdollisuuksiensa mukaan, koska kyse ei ole mistään työ- ja organisaatiosuhteesta, vaan vapaiden ihmisten omasta intressistä. Bäckmanin erinomaisuutena on loistava venäjänkielen taito ja hyvät suhteet mediaan, sekä varmasti monet paljastavat oikeat analyysit.

Jos ”solulle” pitäisi etsiä jotakin johtajaa, se pitäisi etsiä rekisteröidystä Suomi ilman fasismia -järjestöstä, jonka puheenjohtaja on tiettävästi Petri Krohn. En ole toistaiseksi varattomuuteni tähden voinut maksaa järjestön jäsenmaksuakaan enkä tarkalleen tiedä, ketkä kuuluvat hyvän maailmanlaajuisen järjestön suomalaisen jäsenjärjestön hallitukseen. Seuraavan kerran ole saamassa rahaa vasta heinäkuun ensimmäisellä viikolla Kelan peruspäivärahasta eikä siitä riitä mihinkään ylimääräiseen.

Minua terroristisivusto kutsuu solun johtajan "sijaiseksi" ja ”satanistiksi”, koska pidän mainittua terroristisivustoa saatanan palvontana, kuoleman kulttina. Olen todellisuudessa Venäjän ortodoksisen kirkon jäsen, joka käy jumalanpalveluksissa mahdollisuuksiensa mukaan. Tänään sunnuntaina en mennyt jumalanpalvelukseen, koska koin menon liian vaikeaksi järjestelyksi tällä kertaa: olin sunnuntaina babysitter – ja matkakin olisi maksanut rahaa. Pikkulasten hoidon rinnalla ennätin vähän valmistautua tuleviin tarpeisiin myös kotitekoisella penkkipunnerruspenkillä, jossa nahkainen jykevä kirjoitustuoli kääntyi penkiksi. Toistaiseksi matka on vielä pitkä riittävään fyysiseen kuntoon, mutta parempi edes vähän tehdä jotain kuin ei mitään. Luultavasti juoksu-urheilun tähden voima ei kunnolla "tartu" käsiini, vaikka unelmat olisivat paremmista voimista.

Tiedostan, ettei se voima pelkästään ratkaise. Eräs vähän yli kaksikymppinen itämaisten taistelulajien harrastaja tahtoi nyrkkeillä kanssani oikeilla hanskoilla nyrkkeilykehässä. Monen päivän suostuttelun jälkeen suostuin (muutama vuosi sitten). Menimme kehään, löin ensimmäisen lyönnin suoraan hänen leukaansa, toisella harhautin vasemmalle ja kolmannella löin palleaan. Nuori mies pökertyi maahan - eikä tahtonut enää jatkaa nyrkkeilyä kanssani. Ihan täysin ilman kokemusta huomasin, että sitä pitää vain lyödä rennosti ja vapautuneesti. Kuntoiluni ei ole kuitenkaan taistelua varten, vaan aivan jotain muuta: vanhan rappeutuneen kehon kunnossapitoa.

"Sijaisuus" on sekin väärä käsite, koska Safkan toiminnan kannalta huomattavasti vaikutusvaltaisempia ja aktiivisempia ovat kaikki listalla mainitut muut suomalaiset. Kuka tahansa heistä voisi valita pikemmin tuohon asemaan kuin minut, jos joku pitäisi nimetä!!!

Minun erikoisalaksi terroristijärjestö mainitsee terroristisivuston ”toimittajien ja journalistien vakoilun ja terrorisoinnin”. Todellisuudessa Mikael Storsjö on itse esitellyt kaikki asiat julkisuudelle, joten minun - yksityisihmisen - moraalinen vastuuni on ollut vain poimia annetut tiedot esille tarjotun haisevan paskan seasta (eikä se ole ollut mitenkään mieluisaa). Minulla ei ole mitään suhdetta valtiollisiin organisaatioihin, paitsi että Kela maksaa minulle työttömyyden johdosta peruspäivärahaa. Pitkäaikaisen työttömän suomalaismiehen, joka on myös vajonnut syvään köyhyyteen, liittäminen valtiosalaisuuksien tutkimiseen ja paljastamiseen on tietysti epäasiallista.

Abdullah Tammea terroristisivusto kutsuu ”valhemuslimiksi”, vaikka Tammi lienee tunnollisempi hartaudenharjoittamisessa kuin terroristisivuston webmaster Islam Matsiev, jota ei ole todellakaan näkynyt pääkaupunkiseudun moskeijoissa. Miten muslimi voi elää ilman rukousta? Mutta vielä suurempi ongelma on siinä, miten muslimi voi elää antaen mitään tukea satanistiselle kuoleman kultille, jota Doku Umarov edustaa?

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html