sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kiitos Blogger Google, ylistys Pyhä Henki!


Rukoilin tänään suruni ja köyhyyteni vauhdittamana. Onnettomuudet ajoivat minua Kristuksen luo rukouksessa. Luin Raamattua ja tahdoin löytää suuntaa osattomassa tunteessani. Sen jälkeen sain erään iloisen uutisen. Blogger Google oli poistanut petturin valheblogin, joka oli kirjoitettu valheellisesti minun kuvaani ja nimeäni käyttäen.

Tänään on helluntai ortodoksisen kalenterin mukaan. Tuntui, että Pyhä Henki hoitaa myös tuollaisten maallisten pienten korjaavien asioiden kautta. Mieleni virkistyi hyvästä uutisesta.


Video: Svetlana Malova laulaa Pyhästä Hengestä

Kiitos Googlen Blogger, että Te pyynnöstäni poistitte petoksella tehdyn törkeästi kunniaani loukkaavan blogin. Tein tämän pyynnön Teille pari viikkoa sitten. Nyt saan tämän iloisen vastauksen, että väärentäjän blogi on poistettu!

Eräs suomalainen henkilö perusti blogspotiin blogin minun nimissäni ja minun kuvaani käyttäen – esiintyen siis minuna. Siinä blogissa oli esitetty asiat tarkoituksellisesti vakaumukseni ja elämäntapani vastaisesti. Vähäisessä määrin tekstiin oli upotettu hakusanoja venäjäksi, jotta myös Venäjällä löydettäisiin tuo vihamieheni valheblogi ja minun maineeni tulisi mahdollisesti mustatuksi jonkun ihmisen silmissä.

Kyseinen henkilö ei paljastanut missään omaa identiteettiään. Hänen toimintansa on ollut myös toisaalla varsin samankaltaista: identiteetin varastaminen ei näytä häiritsevän tuon henkilön omaatuntoa. ”Isänmaallisuuden” ja ”suomalaisuuden” puolustaminen tuolla tavalla petoksellisella menetelmällä ei ole sellaista suomalaisuutta, jota voisin ihailla. Luultavasti valtaosa suomalaisista ei voi antaa arvoa törkeyksille, joita tuo suomalainen teki esiintyen petollisesti minun nimelläni.

Petoksellisen suomalaistyypin blogissa oli esitetty loukkaavasti asioita myös Jussi Parviaista ja Johan Bäckmania vastaan. Lisäksi minun suhteeni erääseen terroristisivustoon oli käännetty vastakkaiseksi todellisuuden kannalta.

Tänään on Venäjän ortodoksissa kirkoissa vietetty helluntaita. Helluntaihin liittyy suomalaisessa perinteessä myös aiemmin koulujen päätökseen sopiva virsi 484, Totuuden Henki. Virsi tuli erityisen lähelle elämäni muistoja Lappeerannassa ja Haminassa varusmiespalveluksessa. Lappeenrannassa varusmiehenä meitä koulutettiin laulamaan tuo virsi ulkomuistista. Niin lauloimme kansallisena merkkipäivänä paraatikentällä komeasti Totuuden Henki. Sellainen isänmaallisuus on kadonnut liian monilta ns. kansallismielisiltä intoilijoilta, kun nämä ovat siviilissä. Heissä ei ole mitään suomalaiselle sotilaalle opetettua rehtiyttä ja kunniallisuutta, Totuuden Henki on unohtunut. Totuudellisuudessa ei ole suinkaan kyse vain esittämisestä, vaan ennen kaikkea rehellisyydestä.

Laitan tähän kertaukseksi virren 484 Totuuden Henki, joka on Zachris Topeliuksen sanoittama. Tuo virsi tuli kirkon virsikirjaan sotien aattona vuonna 1938, mutta tuolloin virren numero oli 475.

1.
Totuuden Henki, johda sinä meitä
etsiessämme valkeuden teitä.
Työtämme ohjaa, meitä älä heitä,
tietomme siunaa.

2.
Kaikessa näytä käsiala Luojan,
mahtavan, viisaan, kaiken hyvän suojan.
Kristuksen luokse, rakkauden tuojan,
johdata meidät.

3.
Kristus on tiemme, valo sydäntemme,
toivomme ainut, pyhä totuutemme.
Armosi, Jeesus, anna voimaksemme,
uudista meidät.

4.
Anna nyt, Kristus, valos meille hohtaa,
anna sen meitä Isän kotiin johtaa.
Jos mikä murhe meitä täällä kohtaa,
voittamaan auta._ _ _ _Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html