perjantai 20. heinäkuuta 2012

Bulgariassa tapahtuneessa antisemitistisessä terrori-iskussa skandinaavinen osuus

Eräs viehättävä nuori suomalaisnainen – sekä kehonsa, liikunnallisuutensa, maailmankatsomuksensa että viisautensa puolesta hyvin myönteisesti mieltäni koskettava henkilö – soitti. Keskustelimme moninaisista asioista. Hän kertoi Bulgarin bussiräjäyttäjästä. Laittoi sähköpostissa linkin Iltalehteen. Palatakseni tähän viehättävään suomalaisnaiseen, niin ihmettelin hänen jälkeensä entistä enemmän, miksi identiteettirikollinen tahtoo ja voi leimata yhä uudestaan ja uudestaan minua homoseksuaaliksi. Kyllä minä miehenä tiedän, että nainen on kerrassaan ihanasti valloittava ihminen! Onko identiteettirikollisella joku asiaa koskeva pakkomielle?

Bulgarian Burgasin lentokentällä tuhoisan bussi-iskun tehneellä miehellä on suomalaiset sukujuuret. Äidin puolelta suomalainen Mehdi-Mohammed Ghezali oli syyllinen keskiviikkona 18.7.2012 tapahtuneeseen itsemurha-iskuun, joka surmasi myös seitsemän Israelin kansalaista. Isku oli luonteeltaan antisemitistinen terrori-isku.

Mehdi-Mohammed Ghezali vangittiin Pakistanissa vuonna 2002. Hän oli Kuuban Guantanamossa yhdessä 150 muun al-Qaida –epäillyn kanssa, mutta vapautettiin vuonna 2004. Ruotsi lupasi raportoida hänen tekemisistään Yhdysvaltoihin.

Tämän päivän viehättävä suomalaisnainen kertoi, että Amerikan Yhdysvallat ovat huomattavasti varauksellisempia muslimikiihkoilijoita kohtaan kuin Pohjoismaat. Nuo kiihkoilijat ovat uhka yhteiskuntarauhalle ja turvallisuudelle, mutta myös häpeä muslimien suurta enemmistöä kohtaan, kun he värjäävät verellä ja terrorismilla uskontoa.

Lentokentän valvontakamerakuva osoittaa, että Mehdi-Mohammed Ghezali naamioitui parrattomaksi turistiksi, jolla oli värikäs paita ja sortsit sekä lippis. Hän ei halunnut näyttää ”jihadistiterroristilta”, mutta oli saanut sellaisen koulutuksen ja vakaumuksen.

Suomalaisruotsalaisin resurssein toimiva, YK:n turvallisuusneuvoston kieltämä Kavkaz-Center - Al-Qaidaan linkittyvä sivusto - kommentoi terrori-iskua 18.7. kello 18:50: jutussa oli otsikossa pistetty sanat ”israelilainen” sitaatteihin, koska terroristisivusto ei tunnusta Israelin olemassaoloa. Seuraavassa jutussa 19.7 kello 1:21 terroristisivusto tukeutuu Reutersin tietoihin, mutta kertoo iskun tappaneen 7 henkiä ja 32 henkeä loukkaantui. Tel Aviv epäili, että Iran olisi vastuussa iskusta (blogin kirjoittajan huomautus: Israelin epäluulo oli kuitenkin väärä: suomalainen veri ja ruotsalainen kansalaisuus olikin iskun takana!)

YK:n turvaneuvoston kieltämä suomalaisruotsalainen terroristisivusto Kavkaz-Center esitti 19. heinäkuuta 12.05 oman versionsa, jonka mukaan Mossad olisi itse ollut osallinen iskuun. Mikael Storsjön kustantama (Beslanin terrori-iskuun pikkuveljensä kautta ja Doku Umaroviin ex-työtoverinsa kautta linkittyvän Islam Matsievin toimiessa webmasterina) terroristisivusto kyseenalaisti Israelin olemassaolon terrori-iskua arvioidessaan. Mainittu terroristisivusto päätyy 19. heinäkuuta kello 16:12 jo päätelmään, että itsemurhaiskun tekijä olisi ehkä ”marttyyri”. 20. heinäkuuta kello 14:12 Kavkaz-Center arvioi terrori-iskua siten, että sivusto ”uutisoi” avoimesti hyökäten ”sionistista propagandaa” vastaan.

Terroristisivuston kyvyttömyys ilmaista mitään myötätuntoa surmattuja ja haavoitettuja israelilaisia kohtaan paljastaa webkeskuksen administraation toimintakulttuurin ja arvomaailman epäinhimillisyyden ja suoranaisen saatanallisuuden. Sen sijaan että terroristisivusto olisi ilmaissut surua surmattujen tähden, sivusto kyseenalaistaa surmattujen arvokkuuden laittamalla näiden kansalaisuuden ”israelilainen” sitaatteihin. Olipa Israelin politiikan yksityiskohdista samaa tai erimieltä, niin ihmisyyteen ja eettisyyteen kuuluu myötätunto viattomia surmattuja kohtaan. Se, että suomalaisruotsalainen sivusto saa kerta toisensa jälkeen suoranaisesti vähätellä terroristien iskujen uhrien arvoa ja mainostaa kyseenalaiseen jihadistiseen toimintaan osallistuvien moninaista verkostoitumista Pohjoismaissa, ei osoita hyvää pohjoismaisesta moraalisesta kyvystä globaaliin vastuullisuuteen. Sivustolle pääsy on kuitenkin kansainvälisen painostuksen tähden jo nykyään pääsääntöisesti estetty.

Olen täysin samaa mieltä aiemmin mainitun kauniin suomalaisnaisen kanssa, että tuollaisen toiminnan jatkuminen ja tukeminen ei olisi mahdollista Yhdysvalloissa, jossa on myös huomattavasti tiukempi tarkistus niille jihadistisille kiihkoilijoille, jotka tahtovat saapua maahan.


Jälkikirjoitus

Kiitos WordPressin administraation, se on sitten jo 6-0 pitkäaikaistyöttömän suomalaismiehen hyväksi identiteettirikollista vastaan. Identiteettirikollinen julkaisi lii kaikki mahdolliset solvauksensa myös WordPress-sivustolla sen jälkeen, kun Blogger/Blogspot sulki hänen kanavansa. WordPress toimi ripeästi ja poisti hänen sivustonsa jo heti samana päivänä, kun ilmoitin. Lisäksi YouTube poisti mainitun identiteettirikollisen kanavan. Se on jo 7-0 identiteettirikollisen tappioksi.

Minä en ota tätä minään hauskana, hupaisana pelinä, vaan pidän erittäin suurena typeryksenä tuota identiteettirikollista, joka kirjoittaa minun nimissäni tappouhkauksia sekä omia lapsiani että ulkopuolisia ihmisiä vastaan, leimaa minua psykoottiseksi, alkoholistiksi jne. Tämän lisäksi oli identiteettirikollisen kaikenlaista pahaa häirintää minun nimissäni ulkopuolisia arvovaltaisia tahoja kohtaan.

Vielä päivitys tilanteeseen: se on sittenkin jo 8-0 pitkäaikaistyöttömän hyväksi identiteettirikollista vastaan. Jälleen uusi bloggerin/blogspotin valheblogi poistettiin pyynnöstäni.


Eikö identiteettirikollinen tajua, että hänen toimintansa häpäisee monia, monia vastustajiani, vaikka niissä vastustajissani ei ole erityistä ihanteellisuutta. Identiteettirikollisen toiminnan jälkeen pahuus näyttää entistä pahemmalta heissä. Identiteettirikollinen uurasti perustaen kaiken kaikkiaan jo ainakin 8 petollista blogia herjaamistarkoituksessa. Hän perusti blogit minun nimelle ja kirjoitti hurjia. Nyt nämä kaikki 8 on suljettu.


. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html