perjantai 20. heinäkuuta 2012

Identiteettirikollinen kärsi 5-0 tappion suomalaiselle pitkäaikaistyöttömälle

Tänä aamuna oli iloista herätä auringon paisteeseen, koska sain bloggerin ja YouTuben tiimiltä viestit, että pirullisen identiteettirikollisen toiminta on estetty palvelujen tarjojan toimesta.

Mikäli mainittu identiteettirikollinen ei itse oman moraalin ja lain perusteella ymmärrä, että poliittisen kritiikin esittämiselle esimerkiksi meikäläistä pitkäaikaistyötöntä vastaan on etsittävä lainmukaiset moraaliset keinot, niin Googlen Blogger ja YouTube ovat nyt opastaneet identiteettirikollista luopumaan väärämielisestä toiminnasta. Identiteettirikollisen esiintyminen minun nimissä ja minun kuvaa käyttäen ei voi olla minkään moraalisen arviointiperusteen mukaan oikeamielisestä.

En voi vaatia, että vihamiehet ja -naiset rakastaisivat ja pitäisivät minusta. Mutta voin edellyttää lainmukaisia menettelyjä kritiikin ja tyytymättömyyden esittämisessä minua vastaan - pitkäaikaistyötöntä köyhää suomalaismiestä vastaan.

Nyt on poistunut identiteettirikollisen 5 (viisi) valheellista blogia, joita hän kirjoitti luvattomasti ja loukkaavasti esiintyen minun nimissäni.

. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html