tiistai 24. heinäkuuta 2012

Identiteettirikollisen ”Tontun” profiili paljastaa hänen syvän epätoivoisuuden


Olen hämmästellyt identiteettirikollisen aktiivisuutta käydä virtuaalista sotaansa minua vastaan, jota hän ei todellisuudessa tunne henkilökohtaisesti.

Identiteettirikollinen ”Tonttu” osoittautuu tšetšeeniasiassa fanaatikoksi: hän moittii jokaisessa profiilikuvauksessa, että Juha Molari vakoilisi pakolaisia ja luovuttaisi tietoja Venäjälle. Tämän väitteen pinnallisuus ja itsepintaisuus paljastavat, että ”Tonttu” ei ilmeisemmin juurikaan tunne oikeusjärjestelmää Suomessa, Venäjällä ja kansainvälisesti. "Tontun" kielitaito on heikkoa: ruotsia hän ei osaa, englantia hän ei osaa, venäjää hän ei osaa. Ainoastaan suomen avulla "Tonttu" yrittää selvitä netin keskusteluissa. Se, että "Tonttu" ei osaa ruotsia ja englantia, paljastaa, ettei "Tonttu" ole lukiota, korkeakouluja tai yliopistoja käynyt.

"Tontulla" on erittäin niukat tietämykset Tšetšeniasta. Hän ei tiedä kasvotusten ja henkilökohtaisesti tšetšeenipakolaisia, joista monet ovat joutuneet kavalan suomalaisavusteisen terroristisen manipulaation uhreiksi: heitä haluttaisiin hyväksikäyttää sodan tarkoituksiin yhä edelleen. ”Tonttu” ei ole kohdannut näitä ihmisiä eikä tunne Tšetšenian vanhoja tai nykyisiä oloja eikä maasta muuttaneita ihmisiä. Ilmeisemmin hän ei ole siis koskaan tutustunut kehenkään tšetšeeniin. Hän ei ole myöskään tietoinen Kaukasian emiirikunnan, Shamil Basajevin ja Doku Umarovin jengiläisten matkoista Suomeen. Tuskin tietää edes nimeltä mainittuja henkilöitä. ”Tonttu” on sinisilmäinen suomalainen, jolla on suhteellisen alhainen tietämys ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista kotimaassa ja naapurivaltioissa.

Identiteettirikollisen huonoa sivistystasoa ilmentää myös hänen rasistinen vihakirjoittelu muslimeita ja heidän uskontoaan vastaan. Identiteettirikollinen ei ole pelkästään ateisti, vaan hän on sivistymätön ateisti, jonka tietämys islamista ja uskonnoista ylipäätänsä on jäänyt peruskoululaisen vähäiselle tasolle.

Tästä päädytään johtopäätökseen, että identiteettirikollinen ei ole ilmeisemmin käynyt mitään lukiota, vaan hän on oppinut käyttää tietokonetta jo vuosia sitten kotioloissaan. Ammattikoulussa tai työllisyyskurssilla hän on ehkä joskus saanut valmennusta työelämään, kuntouttavaa koulutusta ja valmennusta, mutta ylipainon, sokeritaudin ja psyykeongelmien vuoksi hän ei ole ollut enää työelämässä vuosikausiin. Lopulta hän on päässyt sairaseläkkeelle. Tietokoneen perustaitojen osaamisen perusteella ei pidä kuvitella, että ”Tonttu” olisi yleisemmin toimelias ja osaava yhteiskunnallisesti.

Kirjoitusten heikko tietämys Tšetšenian ja Venäjän ohessa suomalaisesta järjestelmästä ja erityisesti Virosta kertoo ”Tontun” pikemmin kouluja käymättömäksi jääneeksi sairaseläkeläiseksi tai "elämän taiteilijaksi" kuin työttömyydestä ja suomalaisesta sosiaaliturvasta tietoiseksi henkilöksi. "Elämän taiteilijalla" en kuitenkaan tarkoita, että "Tontulla" olisi taiteellisia ja esteettisiä kykyjä edes keskimääräisen suomalaisen vanhuksen verran. En myöskään oleta, että hän tietäisi Kelan ja sosiaaliturvan suomalaista järjestelmää, vaan hän on siirtynyt tuon järjestelmän jälkeiseen elämään eläkkeelle. Sitten hän netistä kopioi erilaisia kuvia, joita sijoittelee blogiinsa: itse hän ei pysty luomaan mitään visuaalista.

Identiteettirikollisen kirjoituksissa on liki lakkaamatta esillä seksuaalisuuteen liittyvät arvioinnit. Tuo ylikorostunut mutta häiriintynyt korostus osoittaa, että kyseinen ”Tonttu” on omasta seksuaalisuudestaan hämmentynyt, epätietoinen ja epätoivoinen, mahdollisesti huomattavan ylipainon seurauksena – hänen vatsansa ympärille on kerääntynyt ihraa. Lisäksi on ilmeistä, että ”Tonttu” ei harrasta liikuntaa edes nimeksi. ”Tonttu” ei nuku juuri lainkaan ilman unilääkkeitä. Hänen yön ja päivän välinen rytmi on täysin sekaisin.

Näillä perusteilla olen tehnyt profiilin identiteettirikolliselle ”Tonttu”. Lähiaikoina minulla on toiveena pistäytyä Venäjällä ja keskustella lisää "Tontun" profiilista sekä kaikenlaista muuta.
. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html