sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mitä sinä paha Olavi Tonttu teit puoli kymmenen lauantai-iltana?

Hengenmiehenä en ymmärrä kaikkia kohtaloita, mutta voisit kai ”Olavi Tonttu” selittää?

”Olavi Tonttu” (sovittanee tämä tällä kertaa nimimerkiksi, koska sekin nimimerkki on tuttu) - sinä olit netissä, löysit elämyksesi, kun luit blogini kello 21:36:57 ja kirjoitit omat tonttumaiset tarinasi kolmeen blogiin. Et tietenkään kirjoittanut omalla nimelläsi, koska halua olla näkymätön tonttu, joka huutelee vain internetissä herjojaan ikään kuin piilosta.

Olin sattumalta – et ehkä tietänyt – aika lähellä sinua sen jälkeen, melkein näköetäisyydellä, kun olin katsonut edellistä asuntoani ja olin kertonut iloisesta kokemuksestani netissä. Sinähän Olavi Tonttu tiedätkin jo siitä edellisestä katsomispaikasta, kun kuvat ja kaikki olivat siitä netissä. Kävin myös lähikaupungissa myös toisessa paikassa. Ihan ihmeellinen maailma!


Omatuntosi voi saapua rankaisemaan luoksesi milloin vain, missä vain - paitsi jos olet oikea sosiopaatti, jolla ei ole omaatuntoa. Iltamyöhään kävit vielä valokuvaamassa kotini ja päätit julkaista sen netissä. Onko "Olavi Tonttu" se tunnettu tonttu, josta lapsille kerrotaan?

Sinä – Olavi Tonttu - lähetit sähköpostia eräs keväinen yö vuonna 2012 kello 3:25:18. Silloin lupasit kertoa minusta uhkaavasti Venäjän natseille, että minun olisi parempi olla menemättä Venäjälle. Tonttuilevissa valheblogeissasi olet toistanut samaa. Mainitsit myös joitakin ystävieni nimiä. Olen kysellyt näitä elämän merkillisyyksiä jo aiemmin Sinulta, ”Olavi Tonttu”. Miksi? Kävit myös kopioimassa minun profiilikuvani äskettäin kotisivuiltani. Olet "Olavi Tonttu" ilmeisesti tuomassa lahjaa, viemässä viestiä Joulupukille - vai kuinka? Oletko paha tonttu vai hyvä tonttu?

Minä ihmettelen myös sitä, että sinä Olavi Tonttu olet kirjoittanut puolustuspuheenvuoroja jopa Seppo Lehdon puolesta, jumalanpilkasta ym. ym.

Eikö Tonttujen pitäisi olla hyviä? Joulupukki ei hyväksy pahoja tonttuja. Tonttubisnes voi kaatua, jos Olavi Tonttu käy tuhmaksi. Olen kuullut ikäviä puheita siitä, että Olavi Tontun työmaalla olisi paljon harmaata työvoimaa - pääsääntöisesti tullut Pohjanlahden eteläpuolelta.

Minä en usko joulupukkiin, mutta uskon Pyhään ja Kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Uskotko sinä, paha tonttu?

Sitä minä ihmettelen, miksi sinä "Olavi Tonttu" ((sallit kai tämän nimimerkin Sinulle, kun en viitsi koputtaa ovellesi enkä viitsi julkisesti kirjoittaa sinusta?)) virität valheblogissa identiteettini varastaen ja tuhoten epäluuloa sitä kohtaan, jos työtön vaihtaa auton pois. Kuka sinä "Olavi Tonttu" olet kieltämään työttömiltä oikeuden autoiluun, työttömän lapsilta harrastuksiin, työttömiltä oikeuden työttömyykorvaukseen jos ja kun työtön edustaa vähemmän persumaista politiikkaa jne. jne?

Et kai sinä ole joku sosiopaatti? Minä muistelen, että sinä olet ollut joskus oikea "Tonttu" (netin virtuaalisessa maailmassa).

Ota "Olavi Tonttu" vastuu teoistasi ja kirjoituksistasi! Esimerkiksi minun arkivihamieheni Mikael Storsjö (ja nykyinen vaimo Agneta), Pauli Saarinen ja Antti-Pekka Mustonen (sen jälkeen kun hänen nimimerkkinsä Tynkä-Karjalan Antti paljastui) ovat olleet vilpittömän reilusti julkisesti eri mieltä minun kanssani. Heitä en todellakaan arvosta, mutta "Olavi Tontun" teot ovat jopa alle arkivihamiehieni. Koetko Sinä "Olavi Tonttu" jotain mieltäsi ylentävää, jos pääset osalliseksi kamppailusta minua vastaan? Tuollaisista tontuista joulupukit eivät tykkää.


"Olavi Tontun" pahat kirjoitukset on havaittu myös Venäjällä ja ne tiedostetaan pahoiksi. Valitettavasti nuo kirjoitukset saattavat lukijoiden mielikuvissa yhdistyä väärien vihamiesteni tekeleiksi, jolloin hekin joutuvat kärsimään sinun pahoista teoistasi. Tee parannus ja lopeta tonttuilusi!

- - -

"Olavi Tonttu" - se paha tonttu luki tämänkin blogikirjoitukseni sen jälkeen kun heräsi ja julkaisi oman versionsa siitä kello 14 mennessä. Unohtakaamme tonttuileva Olavi hetkeksi. Elämässä on tärkeämpiäkin asioita.

Abdullah Tammen kanssa ja erään rakennusteknisen alan työntekijän kanssa olemme jo kauemman aikaa olleet huolestuneita harmaasta työvoimasta mainitulla työalalla. Tammi löysi jopa kuitteja, joista ilmeni harmaa palkka. Keravan ja Vantaan alueen rakennusteknisen alan yrityksissä saattaa olla ongelmia enemmänkin. Asia antaa aihetta lisätutkimuksiin...


. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html