lauantai 21. heinäkuuta 2012

Panettelija palveli UM:n ja Kaukasian emiirikunnan epätoivoisia tarpeita

Panettelija ei pääse Jumalan valtakuntaan

Apostoli Paavali kirjoittaa Ensimmäisessä kirjeessä korinttilaisille: ”Ettekö tiedä, että Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole - - - pilkkaajat” (1 Kor. 6:10). Pilkkaaja-sana esiintyy sekä vuoden 1933/38 –suomennoksessa että vuoden 1992 suomennoksessa kuin myös Vanha Agricolan Pipliassa 1776 (uusittu 1872;Lestadiolaisten edelleen käyttämä). Kreikankielinen alkuteksti sanoi tässä kohtaa ου λοίδοροι, joka tulee verbistä λοίδορέω. Verbin merkitys on sanakirjoissa tavanomaisesti ”to abuse, revile” (Liddle-Scott: solvata, herjata), ”beschimpfen, schmähen” (Bauer: häpäistä, herjata, rienata). Alkutekstiin ei sisälly mitään mystistä sanamerkitystä, vaan kyse on valheellisen pahatahtoisen panettelijan toiminnasta, joka on ominaisuudeltaan ja laadultaan aivan eri asia kuin kriittinen arvostelu ja profeetallinen moite. Tavanomaisesti ei ole mitenkään vaikea havaita omantunnon ja yleisen eettisen ymmärryksen valossa eroa kriittisen arvostelun ja panettelevan herjaamisen välillä.

Panettelija julkaisi yli 200 valheellista artikkelia

Panettelija julkaisi touko-, kesä- ja heinäkuun aikana yli 200 valheellista artikkelia Juha Molaria vastaan. Panettelija julkaisi artikkelit identiteettirikollisena: hän käytti Juha Molarin nimeä ja kuvaa. Tämäkin osoittaa, ettei hänen toiminnassaan ole mitään tekemistä kriittisen arvostelun kanssa, vaan hän on aidosti sellainen paha panettelija, josta Apostoli Paavali kirjoitti kirjeessään korinttilaisille. Hän julkaisi panettelevat valheelliset artikkelinsa kahdeksassa eri kanavassa: 6 blogisivustoa blogspotissa, 1 wordpress-blogisivusto ja 1 YouTube-sivusto (kahdeksan kanavaa!).


Identiteettirikollinen esiintyi Juha Molarin nimissä, ja hän lupasi perhesurmaa, haukkui Juha Molarin lapsia, esitti valheellisia väitteitä mielisairaudesta, lapsipornosta, homoseksuaalisuudesta ja alkoholismista. Panettelija lähetti suomalaisille ja ulkomaisille viranomaisille postia Juha Molarin nimissä, tarkoituksenaan mm. järjestää maahantulokielto ja lopettaa työttömyystuki työttömyydestä kärsivältä Juha Molarilta.


Panettelija paljastaa lähettäneensä postia jopa Viron suojelupoliisille KaPo. Panettelija lupasi maahantulokieltoa myös Venäjälle! (ilmeisen huonolla menestyksellä) Panettelija kävi valokuvaamassa Molarin asunnon, joka on kuitenkin suomalaisen maistraatin päätöksellä turvakiellossa. Hän kävi valokuvaamassa myös Molarin auton ja julkaisi valokuvan rekisterinumeroineen, vaikka nämäkin tiedot ovat turvakiellossa.


Panettelija kirjoitti jo ensimmäisessä jutussaan valheen, että Juha Molari kirjoittaisi Kavkaz-Center –terroristisivustolle, vaikka Molari on nimenomaisesti moittinut suomalaista ja ruotsalaista hyväksyntää tuota sivustoa kohtaan. On todennäköisestä, että panettelija on yhteyksissä Kaukasian emiirikunnan –propagandaan. Toisaalla panettelija julkaisi kuitenkin terroristisivuston propagandatekstejä.

Syyttäjä hylkäsi Heidi Hautalan ja Jukka Mallisen vaatimukset

Panettelija julkinen toiminta alkoi samanaikaisesti, kun syyttäjä hylkäsi ministeri Heidi Hautalan tutkimuspyynnön Suomen antifasisteja, Johan Bäckmania ja Juha Molaria vastaan. Ja syyttäjä oli hylännyt Jukka Mallisen tutkintapyynnön Juha Molaria vastaan. Panettelija oli valmistellut aineistoa vähän aikaa, kunnes julkaisi valmistetun kanavansa, yhden kanavan toisen jälkeen aina sen mukaan kun edellinen tuli suljettua.


Heidi Hautalan asiassa Juha Molarilta oli poliisin tutkimuksessa vain kaksi tekstiä. Niissä teksteissä ei viitattu Heidi Hautalaan ja siksi koko tutkimus oli ihmeteltävä – ja yhtä ihmeteltävä oli jälkikäteen uutisointi, jonka mukaan vaikutti siltä kuin Molari olisi ollut tutkimuksen pääongelma.

Heidi Hautala ja Mikael Storsjö – Kavkaz-Center-sivuston kustantaja - sekä pari muuta ystävää toimittivat poliisille Juha Molarin haastattelun RT-kanavalla jo samana päivänä huhtikuussa 2011, kun RT-haastattelu ilmestyi.

Tuota haastattelua varten Molari otti aamulla vastaan RT-kanavan kaksi henkilöä Bulevardilla, jonne hän oli suositellut heidän saapumisen. RT ei halunnut haastatella Mikael Storsjötä, koska RT-kanavan periaate on, että he "eivät julkaise terroristien haastatteluja", kuten TV-ryhmä ilmaisi asiansa. Sen jälkeen Molari esitti ajatuksen viedä kamerat Hakaniemeen metroasemalle simuloiden metroaseman terrori-iskua. Lopulta silloin vielä kirkkoherrana toimiva Molari vei vieraat Pohjan kirkolle ja Johan Bäckmanin kotiin sekä hotellille. Melkein viimeistä päiväänsä pappisvirassa toimiva Molari jätti RT-ryhmälle tuolloin kirjallisen pyynnön, jos hän saisi kohta aloittaa kirjoittaa blogia RT-kanavalle.

Myös Kavkaz-Center ja Finrosforum reagoivat tuohon haastatteluun voimakkaasti. Jo samana päivänä Finrosforumin tiimi oli sähköpostikeskustelussa, jonka Heidi Hautala välitti edelleen tutkivalle poliisille. Heidi Hautalan välittämän viestin allekirjoituksena oli Kerkko Paanasen viestin slogan: ”Jumalaa ei ole, tsaaria ei tarvita, ja kuvernöörin me tapamme” (teksti oli venäjäksi Hautalan sähköpostissa poliisille). Tämä oli siis suomalaisen korkea-arvoisen politiikon viesti tutkivalle poliisille. Sähköpostin liitteenä oli ja sittemmin esitutkinta-aineistossa on kokonaisuudessaan RT-kanavan englanninkielinen uutinen, jossa ei siis mainittu Heidi Hautalaa, vaan moitittiin Kavkaz-Centerin toimintaa.

Sitä vastoin RT-haastattelussa arvosteltiin terroristisivuston toimintaa. Itse asiassa juttu liittyi kansainväliseen käsitykseen terroristeille annettavien nettipalvelujen sopimattomuudesta.

Toisessa jutussa – jonka Heidi Hautala oli toimittanut poliisille - venäläinen media oli tehnyt jutun mainitun terroristisivuston toiminnasta, mutta siinä ei viitattu Heidi Hautalaan. Juha Molarin osalta Heidi Hautalan tapaus liittyi enemmän kritiikkiin Kavkaz-Center –sivustoa vastaan kuin Heidi Hautalaa määrittäviin teksteihin. Rikostutkinta kohdistui näihin teksteihin Juha Molarin osalta. Sinänsä Heidi Hautalan arvostelu on vähintäänkin aiheellista, etenkin kun Heidi ei pysy edes kotimaan politiikassa, vaan tekee koko ajan interventioitaan Venäjän sisäpolitiikkaan omasta kummallisesta russofobisesta näkökulmastaan käsin. Poliittinen kritiikki julkisesti ja läpinäkyvästi ei ole panettelua. Sitä vastoin panettelusta oli kyse, kun tutkinnan päättymisen jälkeen kohtasin identiteettirikollisen toiminnan. Poliittisesti kaikki eivät hyväksy kaikkien toimintaa, ja vastapuoli tahtoo pudottaa toisen puolen ”tähtiä” alas valtaistuimiltaan: se on demokratian luonne avoimessa yhteiskunnassa.


Kun syyttäjä ei nostanut syytettä Molaria ja Bäckmania vastaan, YK:n turvallisuusneuvoston kieltämä mutta Suomen viranomaisten sallima terroristisivusto Kavkaz-Center reagoi voimakkaasti närkästyen syyttäjää vastaan. Kavkaz-Center syytti syyttäjää ”suomettuneisuudesta”. Samanaikaisesti alkoi identiteettivaras kirjoittaa panettelevia viestejä ja blogeja Juha Molaria vastaan. Oliko tämä sattumaa?

Panettelija ei ollut "yksityistapaus"

On epätodennäköistä, että panettelija on yksityinen ihminen, joka olisi julkaissut yli 200 herjaavaa juttua kolmen kuukauden aikana ilman että hän olisi kertonut lähipiirilleen toiminnastaan. Hänen toimintansa oli liki yötä päivää aktiivista. Mainittakoon, että kielletty Kavkaz-Center sivusto on sekin julkaissut muutaman vuoden aikana noin 200 herjaavaa juttua Juha Molaria vastaan. Kevään ja kesän 2012 aikana on terroristisivusto Kavkaz-Center kaatunut. Sivusto näkyy vain erittäin satunnaisesti, pääsääntöisesti ei lainkaan, ja siellä on muutama aktivisti lukija. Terroristisivuston jutut ovat lähinnä omien nettiongelmiensa pähkäilyä, käsittämätöntä sekoilua web administraation omien sisäisten murheitten selittelyssä. Noiden atk-kömpelyyteen keskittyvien selittelyjen ohessa terroristisivusto muistaa leimata yhä edelleen valheellisesti Juha Molaria jopa kesän 2012 aikana, silloin kun sivustoa on harvoin päivitetty IT-ongelmien jälkeen. Näissä jutuissa Juha Molaria leimataan "skitsofreenikoksi", muuta juuri saman myös identiteettirikollinen parjasti blogeissaan. Yhtäläisyys ilmentää ilmeistä yhteistä jengiläisyyttä kirjoittajien välillä, koska reaalista perustetta valheelliselle väitteelle ei ole. Myös muutoin panettelijan ja terroristisivuston tekstit ovat yhdenkaltaisesti ja retoriselta tyyliltään samalla tavalla valheellisia ja vilpillisiä.

Kuva: Kielletyn, suljetun terroristisivun tekstiesimerkki kesältä 2012

Suomen ulkoministeriön epätoivoinen tarve on marginalisoida Suomen antifasistien vaikutusta ja tehdä heidät toimintakyvyttömiksi. UM:n epätoivoisiin tarpeisiin sopii panettelijan toiminta niin hyvin kuin käteen sopiva rukkanen käy myös innokkaalle, likaiselle työmiehelle, joka tahtoo astua "miesten töihin". Epäselvää on vielä yksityiskohdat siitä, kuka keksi identiteettirikollisen työmuodon ja ketkä osallistuivat tämän toiminnan rakenteluun ja tekemiseen. On turha kuvitella yksityisen ihmisen - ilman muiden myötävaikutusta - olleen niin innokas pitkäaikaistyötöntä laitakaupungin suomalaismiestä vastaan, että identiteettirikollinen rakentaisi "vain omasta innostuksestaan" 8 webkanavaa ja julkaisisi 200 artikkelia tätä ihmistä vastaan 3 kuukauden ajan.


Ip-osoitteet ja Facebook-keskustelut paljastavat, että Kavkaz-Centerin kustantajan perhe ja jengi ovat olleet hyvin tietoiset panettelijan toiminnasta. Tuo perhe ja jengi ovat jopa mainostaneet identiteettirikollisen blogikirjoituksia. Sen tähden on uskottavaa, että panettelija on ollut ”pieni työntekijä”, jonka tarkoituksena on ollut masentaa Juha Molari. Kuvassa Kavkaz-Centerin kustantajan ”perheen” ja "jengin" sisäistä FB-keskustelua, jossa mainostetaan panettelijan erästä blogia, joka on sittemmin jo suljettu.

Kaukasian emiirikunnan propagandistit pelkäävät

Kaukasian emiirikunnan propagandistit tietävät, että Juha Molari on työtön suomalaismies, mutta siitä huolimatta likaiset propagandistit yhä pelkäävät työtöntä miestä. Muuten on vaikea selittää ammattimaista pitkäkestoista panettelijan toimintaa: vain pelko selittää. Panettelija ei toimi pelkästään omasta intressistä, vaan hän teki työtä saadun ohjauksen ja pienen piirin antaman tuen mukaisesti. Tietysti mukana oli myös omasta tahdosta "asialle" antautuneita "pahatahtoisia hölmöjä". Ei ole tietenkään väitetty, että kaikki tässä kirjoituksessa mainitut tunnetut nimet olisivat olleet mukana likaisessa operaatiossa.


Toistaiseksi on tullut julki vain pieni heijastus siitä karmeudesta, joka liittyy Suomen UM:n ja Kaukasian emiirikunnan yhteistoimintaan. Tähän mennessä on tullut ilmi erityisesti Mikael Storsjön, Heidi Hautalan (kehitysministeri) ja Tarja Kantolan (ulkoministerin erityisavustaja) läheinen yhteistyö Finrosforumin puitteissa ja muualla. Lisäksi on tullut ilmi, että Storsjö toi Suomeen Doku Umarovin ex-puolustusministerin veljen sekä Beslanin terrori-iskuun osallistuneen miehen siskon ja veljen, joista veli on toiminut myös Doku Umarovin serkun ja lähimmän partnerin Musa Atayevin työtoverina. Storsjön toimiston terassilla viihtyvät Islam Matsiev, Jukka Mallinen ja Heidi Hautala, mutta myös Aslanbek Hanchukaev, Ruslan Gelajevin johtamaan bandiittien laittomaan aseelliseen iskuun osallistunut, kansainvälisesti etsintäkuulutettu henkilö. Lisäksi on tullut ilmi Hautalan nykyisen miesystävän läheinen yhteys Boris Berezovskiin. Ja paljon muuta olisi kerrottava, - ilmeisesti niin paljon muuta, että jopa pienet työttömät suomalaiset herättävät edelleen pelkoa hämäriä tukijärjestelmiä rakentaneissa propagandisteissa ja valtiollisissa organisaattoreissa, jotka ovat sallineet tuon pahan tapahtua. Toistaiseksi on tullut vasta murto-osa julkisuuteen.

Jälkikirjoitus:

Julkaisin tämän kirjoitukseni poikkeuksellisesti kolmannessa persoonassa, jotta hakukoneet löytävät nimeni asian käsittelyn yhteydestä eikä vain minä-persoonapronomiiniä.

. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html