lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pikku poika takakontissa on yhä Suomen UM:n häijy psykologinen operaatio

Freddy Van Wonterhgemin Facebookissa on käyty keskustelu Paavo Salosen medialle lähettämästä tiedotteesta ja dosentti Johan Bäckmanin antamasta kommentista mainitun tiedotteen johdosta.


Mistä Paavo sai(si) rahat uuteen oikeusjuttuun?

Rimma Salosen ja Paavo Salosen oikeudenkäynti ei johtanut Vaasan hovioikeudessa käytäntöjen tervehtymiseen, koska Paavo on ollut edelleen neuvonpidossaan ongelmallinen. Olipa vielä kolmansista tahoista (ns. Paavon hyväksi) kerrottujen uhkailevien huhujen laita niin tahi näin, niin Vaasan hovioikeus teki epäilemättä lyhytnäköisen päätöksen korostaessaan vanhempien yhteistä tahtoa järjestelyissä, jolloin Paavo kokee, että hänen tahtonsa ratkaisee sen että syntyykö yhteistä tahtoa ja miten yhteinen tahto on tulkittavissa.

Tietysti olisi suotavaa, että linnut laulavat kauniisti, olemme aina terveitä ja maailmassa on rauha - sekä eronneet isät ja äidit löytävät suloisen tahdon missä vain toinen toistaan mitenkään alistamatta. Mielestäni kuitenkin olisi älykkäämpää rakentaa reaalisen maailman todellisuuteen, kun päätöksiä tehdään.

Nyt Paavo on mennyt kovasti etukumarassa - mutta absoluuttisen raittiina, ex-urheilu(kenttä) miehenä - suomalaisen median eteen ja kertonut nostavansa prosessin Venäjän valtiota vastaan. Tämähän on kiinnostavaa, kun prosessi näyttäisi alkavan mediassa eikä oikeuslaitokseen jätetyssä paperissa. Ja mistä Paavo nyt keräsi kolehdin tuolle prosessille, jos hänellä olisi nyt varaa taas uuteen oikeudenkäyntiin? Muistan hyvin Paavon valitukset mediassa vasta äskettäin: niiden mukaan Paavo jo kärsii taloudellisesti jatkuvista oikeudenkäynneistä. Maksaako Suomen UM Paavon oikeudenkäynnit Euroopassa?

Takarivin pojat korottavat äänensä Suomen hyväksi

Oudointa on tietysti pikku pojan takakontti -tapauksessa koko suomalaista kansalaisyhteiskuntaa lamauttava ja piinaava tuska - ikään kuin pienimmistä takarivin penkkiläisistä alkaen kaikki tahtovat korottaa äänensä Suomen itsenäisyyden hyväksi. Voidaankin sanoa, että pikku pojan takakontti ja sen jälkeen Suomessa toteutetut psykologiset operaatiot mediassa ovat olleet poikkeuksellisen tehokas keino halvaannuttaa suomalainen itsenäinen ajattelu: nyt on provosoitu alitajuisuudesta suomalaiseen tajuntaan jopa talvisodan kauhut ja kaikenlaiset agenttitarinat.

Matti Vesimäki os Jokinen on eräs kiinnostava pieni huutelija, joka tahtoo astua esiin muiden mukaan, koska häntä ei ole havaittu aktiivisesta nettihuutelusta huolimatta. Hänen tapansa määritellä itsensä kahden sukunimen avulla kertoo jo miehestä kiinnostavia mielenliikkeitä. Hänet tunnetaan kammottavana homofoobikkona, jonka herjaavaa kieltä Haavistoa ja kumppaneita vastaan ei voi enää pahuudessa ylittää. Kyse on siis tuossa tapauksessa jo patologisesta ongelmasta, ei enää pelkästä ideologisesta ja eettisestä vastenmielisyydestä Haaviston kyseenalaista elämäntapaa ja politikointia vastaan. Myös minä koen eettisesti ja poliittisesti Haaviston jengin vastenmieliseksi, mutta silti en voi hyväksyä Matin tapaa ilmaista asioita. En mitenkään kiistä Matin ammatillista pätevyyttänsä omissa asioissaan enkä hänen periaatteellista oikeuttansa mielipiteisiin. Minä olen pitkäaikaistyötön ja minä lausun myös mielipiteitä, vaikka asemani on Mattia vähäisempi. Silti kiinnitän huomiota siihen poikkeavaan tarpeeseen ja ilmaisuun, jota olen havainnut kyseisen kirjoittajan teksteissä minua ja maailman asioita kohtaan.

Minulla on ollut työtovereina vuosikausia myös homoseksuaalisesti itseään määrittäviä naisia, nuorisotyönohjaajina ja diakoneina, enkä voi mitenkään hyväksyä sellaista asennetta, jota Matti Vesimäki os. Jokinen osoittaa tuossa seikassa. Nuo työtoverini ovat olleet erinomaisia ihmisinä ja työhön liittyvissä toimissaan. Niin oli myös Pohjassa pienen hetken, vaikka sikäläinen kanttori haistatteli paholaiset tuota diakonin sijaista vastaan - osaavaa ja kyvykästä työntekijää vastaan.

Homofobiastaan tunnettu Matti Vesimäki Os. Jokinen on häirinnyt myös minua kaikenlaisin uhittelevin sähköpostein, muutama kuukausi sitten hän lupasi linkittää tietoni Venäjän natseille, jotta minun ei pitäisi enää koskaan matkustaa Venäjälle.

Nyt Freddyn FB-kirjoituksessa Vesimäki os Jokinen ilmaisee jälleen kerran vastenmielisyytensä minua ja Johan Bäckmania vastaan. Sinänsä kiinnostavaa, että hän löytää keskusteluun kuulumattoman henkilön - minun - nimen ikään kuin hänellä olisi tarve puhua pahasti minua vastaan, vaikka en kuulunut keskustelujen aiheeseen. Ilmeisesti Matilla on joku sielullinen tuska minunkin suhteen, kun se piti tuoda esille sopimattomalla hetkellä. Toivottavasti Matti ei ole "rakastunut" minuun, sillä minä en pidä pojista, vaan ainoastaan pidän seksuaalisessa mielessä erityisen seksikkäistä naisista (kaikki naiset eivät kiinnosta, sillä monilla on takapuoli tullut ihraa täyteen ja muutenkin vartalo menettänyt muodot). Elän kuitenkin kristillisten käskyjen mukaisessa elämässä, mitä tulee tekoihin: mieli on joskus hiukan vauhdikkaampi naisten ajattelemisessa, mutta senhän tietävät kaikki heteromiehet.

Matti Vesimäki Os. Jokinen kirjoitti 6.5.2012 3.25 sähköpostissa suosituksen, että en menisi ikinä enää Venäjälle.

Matti Vesimäki Os. Jokinen kirjoittaa Freddy Wonterghemin Facebookissa viattomuuttaan ylistäen, että ”Molari on selkeästi psykoppatti. - - - Täysijärkisinähän henkilöitä [Molari ja Bäckman] ei voi pitää. - - - tietenkin jos herrat Bäckman ja Molari ylittävät kunnianloukkausrajan niin teen tietenkin tutkintapyynnön”.

Tätä Facebook-juttua Matti Vesimäki Os. Jokinen kirjoittaa tällä kertaa käyttäen Johan Bäckmanin kuvaa FB-profiilissaan, mikä on Facebook-sääntöjen vastaista. Kiitos kuitenkin, että ei käyttänyt minun kuvaani, sillä valheblogin yläpalkissa oli jo riittävästi levitetty petollisesti minun kuvaani.

"Talvisodan henki"

Vesimäki os Jokinen on ollut täten aktiivinen huutelija takakonttiin suljetun pikkupojan asiassa, koska hänkin tahtoo korottaa asemaansa ja tulla näkyviin - ikään kuin nyt koko kansa olisi lähdössä rintamalle Venäjän uhkaa vastaan! Suomalaisen median vastuuton yksipuolisuus asioiden kerronnassa on johtanut Suomen ja Venäjän suhteiden heikkenemiseen; tuo heikkeneminen on tapahtunut Suomen ulkoministeriön tahdosta ja suojeluksessa. Sen tarkoituksena on ollut ilmeisemmin alusta alkaen kutsua väkeä mukaan "koko kansa rintamaan" vihollista vastaan. Nyt on haluttu Suomessa osoittaa voimaa, on tahdottu luoda vastakkainasettelun henkeä, "talvisodan henkeä", sen sijaan että asioita olisi haluttu johtaa diplomaattiseen suuntaan, ystävyyden ja yhteistyön hengessä.

Niin meille syntyy surulliset "matit", jotka syystä tai toisesta etsivät itselleen paikkaa elämässä ja historiassa, ja jotka huutavat isompien perässä ja heitäkin kovempaa netissä, kun luulevat täten palvelevansa patrioottista henkeä ja suojelevan Suomea ulkoista uhkaa vastaan. Suomalaisen politikoinnin soisi olevan vastuullisempaa ja yhteistyökykyisempää.

Korostan vielä tästä kriittisestä Matti-tekstistä huolimatta, että Matti on ammattimies alallaan. Hänen poikkeavia tekstejään minua ja muita vastaan en kuitenkaan voi hyväksyä. Siksi ilmaisen myös tämän tylyn moitteeni. Sinänsä toivon Matille siunausta ja menestystä niin naisten parissa, työssä kuin yhteiskunnallisissa asioissa sikäli kuin ne palvelevat oikeutta ja rakkautta!

Terveisiä Jussi Parviaiselle: jaksan toivoa, että venäläisten ihmisoikeusjärjestöjen rahoitus tulisi elokuvahankkeen tueksi jo vihdoin nopeasti, jotta pääsisitte eteenpäin kuvauksissa myyttiseksi muodostuneesta takakontista.


. . . . . . . .

_ _ _ _

Juha Molari Юха Молaри

pitkäaikaistyötön,

GSM +358 44 275 8284

Teologian tohtori, BBA

Blog http://juhamolari.blogspot.com/ ja VKontakte-profiili http://vk.com/id157941374

Homepage http://personal.inet.fi/business/molari/

EMAIL juhamolari-AT-rambler.ru ja juhamolari-ÄT-gmail.com (-at-= @)

СМИ и Юха Молaри (коллекция, Molari in Russian media): http://juhamolari.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html